- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.061
tezsiz ise rahat ol canım,daha çok rahatlığa bakıyorlarmış..evet canım onun için giriyorum
ama benim mülakat fobim var ya
oraya gelene kadar sorunum yok
inşallah aksilik çıkmaz
ales sınavını iyi bilirim formasyon için girmiştim bende çok şükür 92 alınca formasyonu alıp o kısımdan kurtuldum tabi benım bölüm matematik avantajlıydım..aralıkta ki daha kolay oluyor geçmiş yıl sorularını çözmek özellikle türkçede hız kazandırıyor.
canım sende benım gibisin ,bugun 9 da kalktım o da sınava kadar düzene koyıyım diye.bi bakıma üzüldüm bi bakıma sevindim garip bişey oldu canım..üzüldüm tekrarda hazaırlan stres çek zaman kaybı arıca..sevındım çunku puanım 83 dü bu puan malesef atanmama yetmıyordu belkı bıraz daha yukseltebılırımTwilight canım başarılar sana, inşallah istediğin gibi olur. bilmiyorum iptal için ne düşünmüştün ama? sonuç daha iyi olur umarım...
Sempatik canım bölüm neydi senin? bi de tezli mi düşünüyosun tezsiz mi?
baharda ben de girmiştim alese iyi de puan adlım ama kararsızım,yapsam mı diye
ben de yaparsam tezsiz yapıcam herhalde... Devam sıkıntısı da olmuyor ya tezsizde genel olarak. tezli yapsam ya dicle ya artuklu olur , malum eşimin işi yüzünden doğudayız, ama oralar da zor olur ya bilmiyorum...
İktisat benim bölümüm. baharda girdiğimde 85 gelmişti...
hayırlısı bakalım, inşallah çok iyi geçer...
ben de şimdi uzmanlık için kpss ye çalışmaya başladım. bakalım, önce bi karar versem daha mı iyiydi :)
tezli zor iş canım yaaa,,uzmanlığı kazan ohh miss