Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet canım onun için giriyorum
ama benim mülakat fobim var ya
oraya gelene kadar sorunum yok
inşallah aksilik çıkmaz
tezsiz ise rahat ol canım,daha çok rahatlığa bakıyorlarmış..
ales sınavını iyi bilirim formasyon için girmiştim bende çok şükür 92 alınca formasyonu alıp o kısımdan kurtuldum tabi benım bölüm matematik avantajlıydım..aralıkta ki daha kolay oluyor geçmiş yıl sorularını çözmek özellikle türkçede hız kazandırıyor.

Twilight canım başarılar sana, inşallah istediğin gibi olur. bilmiyorum iptal için ne düşünmüştün ama? sonuç daha iyi olur umarım...
Sempatik canım bölüm neydi senin? bi de tezli mi düşünüyosun tezsiz mi?
baharda ben de girmiştim alese iyi de puan adlım ama kararsızım,yapsam mı diye
canım sende benım gibisin ,bugun 9 da kalktım o da sınava kadar düzene koyıyım diye.bi bakıma üzüldüm bi bakıma sevindim garip bişey oldu canım..üzüldüm tekrarda hazaırlan stres çek zaman kaybı arıca..sevındım çunku puanım 83 dü bu puan malesef atanmama yetmıyordu belkı bıraz daha yukseltebılırım
ben de yaparsam tezsiz yapıcam herhalde... Devam sıkıntısı da olmuyor ya tezsizde genel olarak. tezli yapsam ya dicle ya artuklu olur , malum eşimin işi yüzünden doğudayız, ama oralar da zor olur ya bilmiyorum...
İktisat benim bölümüm. baharda girdiğimde 85 gelmişti...
hayırlısı bakalım, inşallah çok iyi geçer...
ben de şimdi uzmanlık için kpss ye çalışmaya başladım. bakalım, önce bi karar versem daha mı iyiydi :)

tezli zor iş canım yaaa,,uzmanlığı kazan ohh miss

kızlar menümü yazıyım
Sabah:2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
Biberli lor
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz salata
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen:3 tane parmak uzunluğunda köfte (ekmeksiz)
2 kaşık soğan salatası
Akşam: taze fasulye
Yoğurt
akşamı daha yemedim tabiki de belli ne yiceğim..ilk kez düzenli bişey yapıyorum 5 bir yerdeyi:içelim:

tezsiz ise rahat ol canım,daha çok rahatlığa bakıyorlarmış..
ales sınavını iyi bilirim formasyon için girmiştim bende çok şükür 92 alınca formasyonu alıp o kısımdan kurtuldum tabi benım bölüm matematik avantajlıydım..aralıkta ki daha kolay oluyor geçmiş yıl sorularını çözmek özellikle türkçede hız kazandırıyor.
banka sınavlarına çok girip kazandığım için sınav sıkıntı olmaz sanırım
aşağı yukarı aynı şeyler soruluyor ama yine de pratik yapmak lazım

canım sende benım gibisin ,bugun 9 da kalktım o da sınava kadar düzene koyıyım diye.bi bakıma üzüldüm bi bakıma sevindim garip bişey oldu canım..üzüldüm tekrarda hazaırlan stres çek zaman kaybı arıca..sevındım çunku puanım 83 dü bu puan malesef atanmama yetmıyordu belkı bıraz daha yukseltebılırım

tezli zor iş canım yaaa,,uzmanlığı kazan ohh miss

vala canım, çok kötü bi bileşimim ben :) uykuyu bu kadar çok sevip, azıcık fazla uyuyunca tüm gün başağrısı geçmeyen bir kombinasyonum :)
o yüzden erken uyanmaya çalışıyorum, öğleden sonra uykusunu çok severim ama diyet yüzünden uyumuyorum...

Canım ben de gk-gy için girmiştim, iptal edilecek stresi yaşadım kaç zaman, sizin iptale de üzüldüm açıkçası, çünkü o stresi ben de çektim :((((
İnşallah sınavın çok çok iyi geçer, puanın yükselir de 2. kez stres çekmenize değer...
bakalım işte ben de uzaktan eğitime başladım yine, tam motive olamadım henüz derslere ama Allah izin verirse atanana kadar çalışacağım uzmanlığa...

kızlar menümü yazıyım
Sabah:2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
Biberli lor
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz salata
Öğlen:3 tane parmak uzunluğunda köfte (ekmeksiz)
2 kaşık soğan salatası
Akşam: taze fasulye
Yoğurt
akşamı daha yemedim tabiki de belli ne yiceğim..ilk kez düzenli bişey yapıyorum 5 bir yerdeyi:içelim:
canım çayın yanına 2 tane falan galeta ye istersen metebolizma hızın artar
yeme aralarını sık tutmak gerekiyor

banka sınavlarına çok girip kazandığım için sınav sıkıntı olmaz sanırım
aşağı yukarı aynı şeyler soruluyor ama yine de pratik yapmak lazım

canım vala ales biraz da şans işi bana kalırsa... biz ales sınavı için şehir merkezine gittik bi gün önce, misafirhanede kaldık, ben yatağımı yadırgadım,sabaha karşı uyuyabildim ve okuduğumu anlamıyordum..
o gün çok dinç olursun inşallah....

canım vala ales biraz da şans işi bana kalırsa... biz ales sınavı için şehir merkezine gittik bi gün önce, misafirhanede kaldık, ben yatağımı yadırgadım,sabaha karşı uyuyabildim ve okuduğumu anlamıyordum..
o gün çok dinç olursun inşallah....

sınavdan çok yüksek almam lazım mülakatın en düşük puan olduğunu düşünüyorum çünkü

canım çayın yanına 2 tane falan galeta ye istersen metebolizma hızın artar
yeme aralarını sık tutmak gerekiyor

haklısın canım da ben karbonhidrat diyeti yapıyorum sayılır:1:karbonhidratı azaltmaya çalışıyorum galete unlu mamule giriyor oda cıss kahvaltı dışında. yemeklerımın arasında 3 -4 saat oynuyor meyve yıyım dicem ondada karbonhidrat var ne yicemi şaştım inan ki.

haklısın canım da ben karbonhidrat diyeti yapıyorum sayılır:1:karbonhidratı azaltmaya çalışıyorum galete unlu mamule giriyor oda cıss kahvaltı dışında. yemeklerımın arasında 3 -4 saat oynuyor meyve yıyım dicem ondada karbonhidrat var ne yicemi şaştım inan ki.

salatalık falan yemen gerek o zaman
benim sıkıntım metobolizma olduğu için ben sürekli bişeyler yeme halindeyim meyve galeta mutlaka tüketmem gerek
ama akşamları ve öğlen yemeklerinde ekmek makarna vb şeyleri yememeye gayret ediyorum

kızlar metabolizma hızlandırıcı çay var yaa
2 elma 1 limon dal tarçın top karabiber karanfil
onu mu yapsak diyorumne dersiniz

bende geçen hafta karbonhidratı kısayım dedim
sabah haricinde aralarda karbonhidratlı yiyecekler yemiyordum sadece süt içiyordum ama canım meyvede istediği için ve ben meyveden assslaaaa vazgeçmediğim için kendi dengeli beslenmeme geri döndüm:1:
karbon diyetinde aralarda ne yiyeceğini şaşırıyor insannn

bende geçen hafta karbonhidratı kısayım dedim
sabah haricinde aralarda karbonhidratlı yiyecekler yemiyordum sadece süt içiyordum ama canım meyvede istediği için ve ben meyveden assslaaaa vazgeçmediğim için kendi dengeli beslenmeme geri döndüm:1:
karbon diyetinde aralarda ne yiyeceğini şaşırıyor insannn

bende hiç denemedim ama sanırım hiç yapamam o diyeti
öğlen ben çok açlık hissedersem hemen bi meyve tüketiyorum
süt falan kesmez beni :1:

evde tane karabiber yokmuş yarın aldıktan sonra yapıyım ozaman..
bende 5 bir yerde içiyorum bunuda içerim dıyorum sorun olmaz sanırım.

kızlar metabolizma hızlandırıcı çay var yaa
2 elma 1 limon dal tarçın top karabiber karanfil
onu mu yapsak diyorumne dersiniz

Ben birkaç ay önce denemiştim. Bana yaramadı. Bünyeye göre değişiyor.
Umarım yararını görürsün ama sen zaten beşibir yerde içiyorsun.
Bence karışık bitki çaylarına fazla yüklenme.
Vücuttan gereğinden fazla su atarsan dengeyi bozarsın.
Metabolizma için başka yöntemler bulmanı öneririm.
Örn: Sabah aç karınna ve gün boyu ılık su içebilirsin.
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce limon sıkılmış maydanoz yiyebilirsin.

yok canım aynı ürün değil. ben burdaki ismiyle arattım bulamadım. bi araştırayım bakalım neymiş adı,yazarım sana...

Patisim senin söylediğini ben cevizli sucuk diye anladım satış sitelerinde köme diye geçiyor.
Onun için aynı türevli demiştim. farklı demek ki.

Patisim senin söylediğini ben cevizli sucuk diye anladım satış sitelerinde köme diye geçiyor.
Onun için aynı türevli demiştim. farklı demek ki.

canım cevizli sucuk gibi aslında tadı. yani odur sanırım. antep fıstıklı,bademli falan oluyor. aynıdır sanırım cevizli sucukla
ama pestil gözüme farklı göründü resimlerde,ondan aynı değil demiştim

Son düzenleme:
Back
X