Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

benim bu aralar acayip iştahım açık yesem dünyayı yerim sanki kendimi zor tutuyorum
ben böyle değildim
kime sorsam arkadaşlara iştahlarının açık olduğunu söylüyor
havaların etkisi varmı acaba
sizde durumlar nasılllll kızlar

uyku tutmadı forumda geziniyorum ben de
Evet soğuklar bastırınca vücut kendini korumak için enerji istiyor haklı olarak.
Ben onun için arkadaşlara hep diyordum yazın bitirin bu kilo işini kışın zordur diye.
Bende iştah açık ama devamlı meşguliyetler buluyorum duygusal açlık diye aralarda meyvadan başka bir şey yememeye çalışıyorum.
İnşallah haftaya emeğinin karşılığını alırsın haticim.olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım
inşallah hep böyle devam eder hepimizin ki
kilo veremeyenler de bu durumdan bir an önce kurtulurlar inşallah

aynen benim de senin gibi canım
yesem dünyayı yerim
ama yemek istediğim şeyler yemek değil böyle abur cubur istiyo canım
daha çok da tatlı :sinifsinif:

teşekkür ederim canım
inşallah hep böyle devam eder hepimizin ki
kilo veremeyenler de bu durumdan bir an önce kurtulurlar inşallah

merhaba canım tebrik ederim a.s.alkisalkisalkis
yeni katılmışsın buraya ilk haftanmış herhalde
bende bu grupla ve güzel arkadaşlıklarla baya kilo verdim ama şimdilik biraz ara vermek zorunda kaldımopuyorumnanaktan

selam canım
ben bi kaç topiğe daha gittim paylaşımla daha kolay kilo veririm diye ama çok sarmadı
ama burası iyi herke sıcak kanlı
sevdim burasını :lepi:
ben ne zamandır zaten dikkat ediyorum yediklerime
bu hafta pazartesiden cumaya sadece pilav makarna ekmekten kıstım
spor da yapamadım fırsat olmadı hiç
yinede ii verdim

kızlar nasılsınız arada girip okuyorum ama fırsat olmadım daha önce yazmaya
herkes iyidir umarımopuyorumnanaktan
sizleri ve desteğinizi çok özledimŞeniz
kilo almadım ama veremedimde şimdilik her gün başlıyorum ama burası olmayınca devam çok kolay olmuyor

çok güzel canım senin adına sevindim kolaylıkla kurtulursun fazlalıklarından umarımopuyorumnanaktan

slm kızlar...diğer arkadaşlar başka topiklerde devam etselerde buaraya gelirler eminimmm...

opuyorumnanaktan
hoşgeldin canııımmmmmopuyorumnanaktannasılsın daha net bağlatmadın mı evine
özledik gel artıkkkkk
kilo verememeyi dert etme kuzum inşallah hep birlikte vereceğizz
sen bi an önce gel aramıza...Şeniz

aynen benim de senin gibi canım
yesem dünyayı yerim
ama yemek istediğim şeyler yemek değil böyle abur cubur istiyo canım
daha çok da tatlı :sinifsinif:

Evet sempatikcim bu aralar çoğu kişinin sorunu tatlı isteği maalesef:sinifsinif:
1-2 kuru meyve ile geçiştirmeyi deneyebilirsin veya sabahları 1tk. bal yiyebilirsin.
Benim eski bir konum vardı diyet yaparken tatlı krizi gelirse diye.
Dur onu profilden bulup ön sayfaya alayım. Oradaki tarif de işe yarıyor.:hulya:

Hoş geldin kestaneşekerimopuyorumnanaktan
Sen de özlettin kendini. Bir an önce dönmeye bak.
Kilo almadığına sevindim canım.:içelim:

slm kızlar...diğer arkadaşlar başka topiklerde devam etselerde buaraya gelirler eminimmm...

Elifcim listeye girme anlamında söyledim.
Arkadaşlar başka topikte listeye girmişler de o bakımdan burada girmezler dedim.
Yoksa herkes her yerde yazabilir tabii kikaydirigubbakcemile2

[COLOR="DarkRed"........başlangıç ..............geçen haftaki kilo ................şu anki kilo..............hedef kilo..........[/COLOR]
HATİÇ22..........................59.8..............................58.5..............................58.5.........................55..............VEREMEMİŞ
ZAMBAK3........................86.3.............................76.9..............................76.9.........................70..............VEREMEMİŞ
PATİSKA.........................86.................................85.5..............................85.5.........................70.............VEREMEMİŞ
NESİBE26.......................75.................................69.6..............................68.5.........................65.............1.100KİLO VERMİŞ
ARZUUB..........................71.................................58.5..............................57.8.........................52.............700 GR VERMİŞ
ELİF86.............................74................................73.8..............................73.0..........................70..............800 GR VERMİŞ
TWİLİGHT11.....................67.8.............................64.7...............................63.7.........................55..............1 KİLO VERMİŞ
SEMPATİK.......................78.5.............................78.5...............................77.3.........................65..............1.200 KİLO VERMİŞ
NURAKSOY.....................72................................69 0...............................YOK........................60................YOK
NIGHTVİNGLOVER...........92................................87.8...............................YOK........................70................YOK

Son düzenleme:
Selam hanımlaropuyorumnanaktan
katılır mısınız bilmem ama cuma akşamı liste işi bitse iyi olur bence.
Ertesi günlere kalınca pek anlamı kalmıyor.
Bildirim yapıldığı günde sonucu görmek ister herkes sanırım.
Bildirmeyeler de bir sonraki hafta katılırlar listeye.
Ne dersiniz?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…