- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #15.081
ne gibi cnm kilo vermek gibimi...
Hayır, ufaklıkla alakalı :)naniknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi cnm kilo vermek gibimi...
Hayır, ufaklıkla alakalı :)naniknanik
patisssssssssssss
hoşşgeldiiinnnnnnn:mymeka:
canım 3günde bile çıkma bana sorarsan tartıya
haftada 1en güzeli
zaten farkedersinn verdiginiii
kaydirigubbakcemile3cnm beni ya alemsinn...şu an beklemedeyiz gzüelim bakalım yarında geçsin olmazsam müjdeli habrim veririm inşllah...
Bütün topik olarak heyecanla beklemedeyiz :) İlk afacanı senin sayende kucağımıza alırız inşallah :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımBugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
yaaa bende dayanamıyorum zambakım yaa..biz nezaman kilo bildiriminde bulunuyorduk ozamana kadar dayanabılsem keskecanım 3günde bile çıkma bana sorarsan tartıya
haftada 1en güzeli
zaten farkedersinn verdiginiii
kızlar bugün tvde duydum bi bilgiyi baylaşım sizlerle günde en fazla 45 60 dk spor yapılmalıymış ondan fazlası ilerki yaşlada hücreleri öldürdüğü için erken çökmeye neden oluomuş ama 45 60 dk arası yapılırsa hücrelerin içi ısınıo ve çağalıomuşş bu durumda ilerki yaşlarda dinç kalmamızı sağlıyormuş...
bismillah deyip dayağa başladın sen de yahu :))
dün yoldan eldim die mi elleşmedin -tatlicadiarzu-
cidden beni nie patakladın kuşum sen :uhm:
Haftada 1 kez tartıya çıkanların sabrına hayranım :) Ama bu konuda da sizi dinlemem en iyisi. Diyetisyen konusunda haklıydınız :) Canım çıksa da haftada 1 kez tartılıcağım kaydirigubbakcemile5
slmmm kızlarrr nasılsınız,ben sıkılıyorum yaa bu kpss benı erken yaşta çökertti:gitme:spor yapcam ama üşeniyorum yaaa beni biraz silkeleyinnnboshayallersmile
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
yaaa bende dayanamıyorum zambakım yaa..biz nezaman kilo bildiriminde bulunuyorduk ozamana kadar dayanabılsem keske
güzel bir habermiş canım bende zorla 45 dak yapıyordum fazla yapmamak ıyıymıshihoyyyt
Yarın doktora gideceğim. Yorucu bir gün olacak. Herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
ıyı geceler canım..bende sporumu yapıyım yatıyım ıyı geceler kızlaropuyorumnanaktanYarın doktora gideceğim. Yorucu bir gün olacak. Herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
ıyı geceler canım..bende sporumu yapıyım yatıyım ıyı geceler kızlaropuyorumnanaktan
bende çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere...olumunekankayizsmile
saol canım benim, öyle vala, kilo sağlığın baş düşmanlarından malesef
sanırım varis değil de kılcal damarlarım görünüyo benim de bol bol..
hadi bakalım şeker hayırlısı... bizi de doktorun önerileri konusnda bilgilendirirsin hihoyyyt
Kaç yaşındasın? Nasıl belirtiler var ? Damarlarında bir şişkinlik mi yoksa ağrı mı? Ben de kuşkulanıyorum. Nasıl anlayabiliriz acaba? :uhm:
hatice gelir biraz sonraaakaydirigubbakcemile3
iyiyimm canımm sen nasılsınn bakalımm
regl oldunmu ???