Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
akşam yemeğinde dünden kalan 1 patlıcan dolması 3-5 tane de sarma yedim.
ayrıca buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahardan salata yaptım havuç,domates falan ondan yedim.

az önce 40 dakika tempolu yürüdüm, düzenli bi şekilde arttırıcam inşallah, ara verdim ilk günden hırpalamayayım dedim..
şimdi de 1 bardak süt içiyorum... ve muhtemel az sonra mışıl mışıl uyuyacağım...
bu sabah 7de kalktım ve gün içinde hiç uyumadım hihoyyyt

canım 3günde bile çıkma bana sorarsan tartıya
haftada 1en güzeli
zaten farkedersinn verdiginiii

Haftada 1 kez tartıya çıkanların sabrına hayranım :) Ama bu konuda da sizi dinlemem en iyisi. Diyetisyen konusunda haklıydınız :) Canım çıksa da haftada 1 kez tartılıcağım kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün tvde duydum bi bilgiyi baylaşım sizlerle günde en fazla 45 60 dk spor yapılmalıymış ondan fazlası ilerki yaşlada hücreleri öldürdüğü için erken çökmeye neden oluomuş ama 45 60 dk arası yapılırsa hücrelerin içi ısınıo ve çağalıomuşş bu durumda ilerki yaşlarda dinç kalmamızı sağlıyormuş...

kaydirigubbakcemile3cnm beni ya alemsinn...şu an beklemedeyiz gzüelim bakalım yarında geçsin olmazsam müjdeli habrim veririm inşllah...

Bütün topik olarak heyecanla beklemedeyiz :) İlk afacanı senin sayende kucağımıza alırız inşallah :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

slmmm kızlarrr nasılsınız,ben sıkılıyorum yaa bu kpss benı erken yaşta çökertti:gitme:spor yapcam ama üşeniyorum yaaa beni biraz silkeleyinnnboshayallersmile

Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
canım 3günde bile çıkma bana sorarsan tartıya
haftada 1en güzeli
zaten farkedersinn verdiginiii
yaaa bende dayanamıyorum zambakım yaa..biz nezaman kilo bildiriminde bulunuyorduk ozamana kadar dayanabılsem keske
kızlar bugün tvde duydum bi bilgiyi baylaşım sizlerle günde en fazla 45 60 dk spor yapılmalıymış ondan fazlası ilerki yaşlada hücreleri öldürdüğü için erken çökmeye neden oluomuş ama 45 60 dk arası yapılırsa hücrelerin içi ısınıo ve çağalıomuşş bu durumda ilerki yaşlarda dinç kalmamızı sağlıyormuş...

güzel bir habermiş canım bende zorla 45 dak yapıyordum fazla yapmamak ıyıymıshihoyyyt

bismillah deyip dayağa başladın sen de yahu :))
dün yoldan eldim die mi elleşmedin -tatlicadiarzu-
cidden beni nie patakladın kuşum sen :uhm:

kız özlemiştimmmm seniiiii
oondannn ilk dakika gözünü korkutmayım dedimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amaa anladımmki seni pataklamayıda özlemişimmm tombull kelebegimmmkaydirigubbakcemile3

Yarın doktora gideceğim. Yorucu bir gün olacak. Herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

Haftada 1 kez tartıya çıkanların sabrına hayranım :) Ama bu konuda da sizi dinlemem en iyisi. Diyetisyen konusunda haklıydınız :) Canım çıksa da haftada 1 kez tartılıcağım kaydirigubbakcemile5

tamam canımm haftada 1kezz tamammıııkaydirigubbakcemile5
slmmm kızlarrr nasılsınız,ben sıkılıyorum yaa bu kpss benı erken yaşta çökertti:gitme:spor yapcam ama üşeniyorum yaaa beni biraz silkeleyinnnboshayallersmile

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

yaaa bende dayanamıyorum zambakım yaa..biz nezaman kilo bildiriminde bulunuyorduk ozamana kadar dayanabılsem keske

güzel bir habermiş canım bende zorla 45 dak yapıyordum fazla yapmamak ıyıymıshihoyyyt

canım cuma günleri bildirim günümüzzz

saol canım benim, öyle vala, kilo sağlığın baş düşmanlarından malesef :(
sanırım varis değil de kılcal damarlarım görünüyo benim de bol bol..

hadi bakalım şeker hayırlısı... bizi de doktorun önerileri konusnda bilgilendirirsin hihoyyyt

canım benimde kılcal damarlarım görünüyor zaten
bu durum varis başlangıcıymış
en korktuğum şey benim de.
kilonu kontrol altında tutarsan ilerlemez dedi doktor
bende zaten öyle yapıyorum dedim:):1:

Kaç yaşındasın? Nasıl belirtiler var ? Damarlarında bir şişkinlik mi yoksa ağrı mı? Ben de kuşkulanıyorum. Nasıl anlayabiliriz acaba? :uhm:

canım küçük küçük kılcal damar çatlamaları vardı
belirti sadece görüntüsü. ne bi ağrı ne bi şişlik var
beni pek etkilemiyor
4 5 sene önce bekarken işim ayakta ve yorucuydu o dönemlerden kalma sanırım ve o zamanlar 67 kiloydum
son zamanlarda biraz arttığını farkedince tedirgin oldum
nedeni o dönemdeki kilocuklarımmış
bunun için kilo vermenin ne kadar önemli olduğunu belirtmek için de sizinle paylaştım:hulya:

doktora gitmene de sevindim uzman görüşü almak iyidir. belki daha çok kilo vermeni sağlar yanlışlarını görürsünkaydirigubbakcemile5

Back
X