Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

normalde sabahtan akşama tartıda 1 kilo oynuyor
reglinden dolayı olabilir canım

canım ben derdımı anlatamadım sanırım..ben sabah 64.7 idim şimdi 64.8 sadece 100 gr fazla normalde ben 65 küsürleri görmem lazımdı..bide reglm daha fazla çıkması gerekırdı..sabah ile aksam arasında sadece 100 gr fark ve bende 5 bir yerde çay faydalı yorumunu yaptım

Günaydın kızlar....
dün giremedim bi daha :( burdaki internet malum, ilçe genelinde çalışma mı ne varmış...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
Twilight seni acayip kıskanıyorum şakkıdı :)

:1no2::1no2::1no2:canım geç saatte hiç olmamış ama

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canımmm

akşamki yediklerin etkilemiştir canım
yarın sabah bildir istersen listeyi öyle yapayımmm
canım olmadı gerçekten, öğün atlamanın zararlarını bizzat yaşamış oldum yine... Bundan sonra yok...
bu sabah tartıldığımda da 85.5 geldi. 2 gündür tuvalet problemim de var sanırım onun da etkisi oldu, çünkü dün çok dikkat ettim, 50 dk (4.8km) yürüyüşümü de yaptım...
neyse canım sen böyle yaz isstersen...

yeme ozaman
meyveyle geçiştirr
yada az yeee zorrlada olsaa
çünküü saat ilerledikçe acıkırsınn ve gözünn dönerrrrrkafamçokkarıştı
neyesemm diye aranır durursunnnkaydirigubbakcemile3

evet canım Zambak haklı, sonra benim gibi olursunuz :))) mutfakta ne var ne yok hüpletirsiniz :bbo:

..............................başladığı kilo.........geçen haftaki kilo..............şu anki kilo..............hedef kilooo
hatiç22.........................69.8.......................69.0.................................58.5......................55 500 gr vermiş
zambak3.......................86.3.......................77.4.................................76.9.....................70 500 gr vermiş
patiska.........................85.3.......................85.3.................................85.5......................70 200 gr almış
nesibe26.......................75..........................69.7.................................69.6.....................65 100 gr vermiş
nuraksoy.......................72.........................69.5.................................69.0......................60 500 gr vermiş
elif86............................74..........................72.8.................................73.8......................67 1 kilo almış
arzuub..........................71.........................59.5..................................yok.......................52 yok
nıghtvinglover.................92.........................89.3..................................87.8......................70 1.500 gr vermiş
twilight11......................67.8.......................66.2...................................64.7......................55 1.500 gr vermiş

Son düzenleme:
slmmm kızlar haticim ellerine sağlık canım oley benımde kupam oldukaydirigubbakcemile2
10 da kalktım bir güzel kahvaltımı yaptım 5 bir yerde çayımı aldım:kahve:

Günaydın kızlar....
dün giremedim bi daha :( burdaki internet malum, ilçe genelinde çalışma mı ne varmış...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
Twilight seni acayip kıskanıyorum şakkıdı :)
canım olmadı gerçekten, öğün atlamanın zararlarını bizzat yaşamış oldum yine... Bundan sonra yok...
bu sabah tartıldığımda da 85.5 geldi. 2 gündür tuvalet problemim de var sanırım onun da etkisi oldu, çünkü dün çok dikkat ettim, 50 dk (4.8km) yürüyüşümü de yaptım...
neyse canım sen böyle yaz isstersen...
evet canım Zambak haklı, sonra benim gibi olursunuz :))) mutfakta ne var ne yok hüpletirsiniz :bbo:

canım benım gel karbonhidratı azalt diyorum sana bende çok işe yaradı demek eskiden çok karbonhıdrat alıyormuşum ..et nadir yerdim şimdi 1 öğnümü et türü şeylerle geçiriyorum ,zaten menumu yazıyorum buraya canımolumunekankayizsmile
bu arada gece yemedim bişey akşam bir çay daha içtimguclubacismile

kızlar biraz önce merak edip tartılddım reglm yaa şiştim mi diye ne görsemm 64.8 im ki normalde akşamları çok çıkılır bılıyosunuz..sanırım 5 bir yerde çayı etkili
evet normlade baya oynaması gerekli kilonun gerçekten işe yaramış olabilir 5i bir arada devam et bakalımm cnm inşllah çok daha güzel sonuçlar verir...

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
günaydın cnm...

..............................başladığı kilo.........geçen haftaki kilo..............şu anki kilo..............hedef kilooo
hatiç22.........................69.8.......................69.0.................................58.5......................55 500 gr vermiş
zambak3.......................86.3.......................77.4.................................76.9.....................70 500 gr vermiş
patiska.........................85.3.......................85.3.................................85.5......................70 200 gr almış
nesibe26.......................75..........................69.7.................................69.6.....................65 100 gr vermiş
nuraksoy.......................72.........................69.5.................................69.0......................60 500 gr vermiş
elif86............................74..........................72.8.................................73.8......................67 1 kilo almış
arzuub..........................71.........................59.5..................................yok.......................52 yok
nıghtvinglover.................92.........................89.3..................................87.8......................70 1.500 gr vermiş
twilight11......................67.8.......................66.2...................................64.7......................55 1.500 gr vermiş
of of ne verdim ki ne almışım yaaa 1 ay olduuu yaaa...düzel yapmadım kiii hiç bi işe yaramadı gitti bi ayım boşu boşuna...senağlama

arkadaşlar 5 biyerde çayın bende çok faydasını gördüm.şimdi yeşil çay içiyorum.ikisini karıştırmak istemediğim için 5 biyerdeye ara verdim.yeşil çayım bitsin dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyorum

bende tebrik ederim kupayı sonuna kadar hak ettiniz canlarımmm darısı başımıza...opuyorumnanaktan

evet normlade baya oynaması gerekli kilonun gerçekten işe yaramış olabilir 5i bir arada devam et bakalımm cnm inşllah çok daha güzel sonuçlar verir...
günaydın cnm...
of of ne verdim ki ne almışım yaaa 1 ay olduuu yaaa...düzel yapmadım kiii hiç bi işe yaramadı gitti bi ayım boşu boşuna...senağlama
canım sende de vardı sanırım sende içsene yediklerine dikkat edince sonuç veriyor sanırım..
arkadaşlar 5 biyerde çayın bende çok faydasını gördüm.şimdi yeşil çay içiyorum.ikisini karıştırmak istemediğim için 5 biyerdeye ara verdim.yeşil çayım bitsin dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyorum

ben bardaga demlıyorum bardak süzgeçin ıcıne 1 çay kaşıgı yesıl çay katıyorum 3 çay kaşıgıda 5 bir yerde karısımını ..

slm kızlar bildirim yapamadım bi türlü fırsatım olmadıohaoldumsmile regl haftam olmasına rağmen 1 kilo vermişim kaydirigubbakcemile2

Bende sık ve az yiyerek hemde dengeli beslenerek,üstüne birde aerobic ve pilates yaparak kızlar tam 2ayda 9 kilo verdim.Bu şekilde kalıcı kilo veriyosunuz herşeyi yedim ama az az diyet gibi değil yani (: ama inanın sporsuz verilen kilo 2 katı ve hızlı bir şekilde geri alınıyor bunu çok yaşadım :/ 75ten 66ya indim ama hedefim 60 olmak kaldı 6 kilo (: unutmayın çaba göstermeden hiçbir şey olmaz a.s

Back
X