- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi vazgecmekyok
-
Selam
Ben dün çok kötü beslendim diyemem ama yine de istediğim gibi olmadı
Bugün de işe geç kaldım:26: geç uyandım o yüzden öğlen için yemek hazırlayamadım ama yoğurtlu müsli yaptım gün sonunda rapor vermeye layık bir menü için kendime söz veriyorum
Elimizden geldiği kadarını yapsak da bence faydasını görürüz yeter ki niyetimizi koruyalımbenim de bugun cok duzenli degil. hatta anlasilan istanbul'a donene kadar cok duzenli menuler yazamayacagim. zaten alistirma sureci oldugu icin napalim idare edicez artik.
Merhaba,
Bu sevgili arkadasim Lily86 ile birlikte saglikli, dengeli, 5-6 ogunlu bir diyetle ve bilincli sporla fazla kilolarimizdan kurtulmaya calisacagimiz bir baslik olacak. Amacimiz surdurulebilir ve saglikli bir diyet uygulayarak bunu yasam bicimi haline getirmek. Bizimle ayni fikirde olanlari da aramiza bekleriz.
Ilk birkac hafta alistirma, gecis sureci olacak bizim icin, o yuzden bu surecte amacimiz kilo takibinden cok yukarida bahsettigim prensipleri uygulamak olacak.
Basligimiz umarim bizim ve katilan herkes icin hayirli olur :)
Nasil diyet listesi uyguluyorsunuz katılabilir miyim benimde ihtiyacım var :/
Nasil diyet listesi uyguluyorsunuz katılabilir miyim benimde ihtiyacım var :/
Merhaba hoşgeldinNasil diyet listesi uyguluyorsunuz katılabilir miyim benimde ihtiyacım var :/
Menün güzelmiş yaa tam yaz menüsü olmuş ben bu ara hiç meyve yemediiğimi fark ettim şimdi senin menüyü görünce:26:bugunku menumu yazayim.
sabah: 1 seftali
kahvalti: 1 buyuk bardak sut, iki dilim ekmek, biraz tulum peyniri, 1 domates
ara: 5 findik, 2 kuru kayisi
ara: 2 dilim karpuz
ara: 1 seftali
ara: 2 salatalik bir domates
aksam: 1,125 peynirli borek ve 0,5 etliekmek ile birkac dilim karpuz. (biraz cok oldu sanirim ama ozlemisim)
su: takip edemedim
spor: 500 bel cevirme hareketi, 50 dk bisiklet, birazdan da biraz mekik, squat vs yapicam.
Bugün güzel bir başlangıç yapma kararı almıştım ama gece uyku tutmadı sabah da haliyle geç kalktım alelacele birşeyler hazırladım
Kahvaltı - 09:15
- 2 dilim çavdarlı ekmek+kaşarlı tost
- Çay
Öğle - 12:30
- 4-5 yk yoğurt
- 5 yk müsli (fındık, kuru üzüm, kuru kayısı ve yulaf ezmesi - hazır aldım ama katkısı yok)
Ara - 16:00
- 1 pkt diyet - tahıllı bisküvi
Akşam - 19:30
- 1 tabak makarna
- 1 tane tavuk şnitzel
- 4 yk yoğurt
- 3 tatlı kaşığı salçalı sos (yağsız suyla yaptım makarnanın üstü için)
Ara - 21:00
- 1 kare %70 bitter
Su - 2-2,5 lt
Spor - yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?