Sakasina soylemistir belki de senin tepkilerin abartili olmus.buse de bana dediki "olmaz sana göstermem "
Tepki 1bende manyak gostermezsen gösterme dedim ama baya sinirlendim.
Tepki 2bende o sinirle çocuk çok cirkinmis ama yakismissiniz dedim.
Yani sen haksizsin..Sizce kim haklı ve neden bana resmini göstermek istemedi
Sakasina soylemistir belki de senin tepkilerin abartili olmus.
Hayır gerçekten sizde orda olsanız anlardiniz düşünün herkes konusuyoken öyle bir tepki verdiki Bi anda butun grup sustu . Herkes baya şaşırdı ki ben konuyu bile acmamıştım alakasız insanlar bile gördüğü halde bana böyle demesi beni sinirlendirdi
-Peki size arkadaşınız böyle bi tepki verse ne dusunursunuz yani butun grup gordugu halde suçlayıcı bi sekilde olmaz ona göstermem dese ve sizce neden çok iyi bir arkadas hiç birşey olmadigi halde boyle tepki verir...Liseden arkadaşlarınızla hala liseli gibi konuşmanıza gerek yok. Net siz haksızsınız.
siz haksizsiniz mesela biri bana goster dese niye gostereyim ki ne manaaa derim.ayrica sizin cirkin demeniz hic olmamis
Oyle olsa bile senin tepkilerin asiri . Kaldi ki ben olsam o resme bakmazdim ama senin gibi tepki de vermezdim.Hayır gerçekten sizde orda olsanız anlardiniz düşünün herkes konusuyoken öyle bir tepki verdiki Bi anda butun grup sustu . Herkes baya şaşırdı ki ben konuyu bile acmamıştım alakasız insanlar bile gördüğü halde bana böyle demesi beni sinirlendirdi
Aksine şakaları çok iyi kaldiririm saka yapsa anlardim hepimiz anlardik gayet ciddi bir şekilde dedi orda siz de olsanız sizde anlardiniz o lafi söylerken sanki ona çok büyük bir hakaret etmişiz gibi tepki verdi. O bana hayır ona asla göstermem yerine göstermeme sebebini açıklasa zaten ortada sorun olmaz ama öyle bir dedi ki beni diğerlerinin yanında zan altında bırakmış gibi hissettim o yüzden bende o kadar tepki gösterdimYani mesaj vermeden yapamiyoruz direkt konusmayi hic denemiyoruz sinirlenmeden sakince
Siz hala lisede kalmissiniz beraberce herseyi konusuyosunuz ama sakalarinizi kaldiramiyosunuz
Ben zaten ilk konu acildiginda sadece aa evet görmedim gostersene dedim onun haricinde kızlar çok ısrar etti diye buse gösterdi ve ben baktım benim bakma sebebimde de sevgilisine hakaret ederek onu gıcık etmekdi .belki bu noktada hata etmiş olabilirim ama o hak etti.Oyle olsa bile senin tepkilerin asiri . Kaldi ki ben olsam o resme bakmazdim ama senin gibi tepki de vermezdim.
Ya tabii ki öyle sevgilinin resmini gostersene diye ilk ben söylemedim zaten grupta ki bütün kızlar görmüş onlar dedi zaten ona da gostersene , sadece ben gormeyince aa evet ben görmedim gostersene dedim ama acayip istekli bir şekile demedim zaten onun sorununun da kızlara göstermek olduğunu düşünmüyorum açıkçası alakasız insanlara bile göstermiş Bi anda hayır ona göstermem deyince ben tepki verdim .Yoksa gösterip göstermemesi bana ne kazancı veya kaybı olur ki...Arkadasın isterse gösterir böyle hevesli gibi göstersene resmini vs diyenlere gıcık olurum
Ben istersem gösteririm.dırf bu nedenlerden dolayı bazı arkadaslarımla iletişimi kestim
Resmî bırak tanıştırsana diyen hadsizler oldu ne yapacaksa sevgilimle tanışıp
Ben sevmiyorum böyle şeyleri
Sonra sevgilin bana baktı ay bana çaktı bilmem ne deyip ara bozarlar.
Gerek yok
Çoğunluktan bir bana böyle bir şey yapıyorsa demekki sorun bende zamanında eski sevgilisine kötü bir yorum yapmışım diye düşünürdüm.-Peki size arkadaşınız böyle bi tepki verse ne dusunursunuz yani butun grup gordugu halde suçlayıcı bi sekilde olmaz ona göstermem dese ve sizce neden çok iyi bir arkadas hiç birşey olmadigi halde boyle tepki verir...
Belki sana güvenmiyor yada kıskanıyor da olabilirYa tabii ki öyle sevgilinin resmini gostersene diye ilk ben söylemedim zaten grupta ki bütün kızlar görmüş onlar dedi zaten ona da gostersene , sadece ben gormeyince aa evet ben görmedim gostersene dedim ama acayip istekli bir şekile demedim zaten onun sorununun da kızlara göstermek olduğunu düşünmüyorum açıkçası alakasız insanlara bile göstermiş Bi anda hayır ona göstermem deyince ben tepki verdim .Yoksa gösterip göstermemesi bana ne kazancı veya kaybı olur ki...
Aynen bende soğudum zaten bir daha konuşmayı düşünmüyorum onunla yorumun için teşekkürler...Belki sana güvenmiyor yada kıskanıyor da olabilir
Niye böyle tepki versin ki başka türlü
Görüşme olsun bitsin ne var
Israr etmediysen arkadasın ayıp etmiş sen cevabını vermişsin zaten
Benim lise arkadasım eşiyle tanıştırmadı beni mesela ki hiçbir arkadaşımın eşini bırak şöyle dönüp hoşmuş dediği erkeğe bile bakmadım düşün
Yapıyorlar böyle ben görüşmedim bir daha o kişiyle mesela bana güvenmiyorsa arkadaslığımıda hak etmiyor
Saka yapmadigindan hepimiz eminiz diyorum. Hiç bir sevgilisine de kötü yorum yapmadım daha önce ... hem banane canim sevmis sevgili olmus sonuçta sorunun benden kaynaklanmasina sebep olacak hiç birşey yok.Çoğunluktan bir bana böyle bir şey yapıyorsa demekki sorun bende zamanında eski sevgilisine kötü bir yorum yapmışım diye düşünürdüm.
Ama bunu düşünene kadar da şaka olarak görüp umursamazdım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?