Dengesiz biri( herkes sıkıntılı sadece sen mi )

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
Yakın bir zamanda ailemin arkadaşının kızı ile arkadaş olma zorunda kaldım.
Bizim eve geldi annesi ile oturduk , ertesi gün tek başına geldi başım üstünde yeri var dedim derdi anlattı gitti.
şimdi sohbetimiz genellikle işsizlik üzerinde oluyor ikimizde üni mezunuyuz ve ben ondan daha fazla yıldır işsizim.
bu kız hiç memnun değil hayatından,annesi ile kavga ediyor ve herkese anlatıyor insanlar bu kıza acıyor ama annesi ile
arası düzelince dertleştiği kişilerle arasını bozuyor.
gelelim konuma bu kız sürekli ünide öğretmenim bana metreslik teklifi etti ( çok afedersiniz )
yok ünlü bir insan bana taciz etti psikolojiö bozuldu.
yok şu teyzenin kocası bana yemiş gibi bakıyor beni arzuluyor ( dediği kişiler hep 55 yaşında adamlar )
yok çalışırken beni depolada taciz ettiler ben işten çıktım
ben güzel kızım herkes beni kıskanıyor , ayyyyy bu adam bana yicek gibi bakıyor...

Kısace ben bu kızdan hazzetmiyorum ve sürekli sorunlu ( herkesin sıkıntısı var tek sen mi )
geçen dedim ki bak şu insanla konuşma adam kullanmayı çok seviyor dikkat et dedim
1 gece kadının evinde kalmış birisine bir yardımda bulunmuş arıyor beni kinayeli bir şekilde kadın iyi biri sen günahını alma bence lafa bak...
biz dini sohbetler yapıyoruz büyük bir teyzemiz geldi bir gece uyumadan hanım teyzemizin yanında kalmış offff horluyor uyuyamadım demiş
ama bana geliyor ayy çok feyizli ben çok örnek aldım diyor.
o evdeki ablalarım dün bu kızla görüşmeyeceksin sakın dediler biz onu yanlış tanımışız dediler bak abla sözü dikkat et dediler.

bana erkek arkadaşını tanıştırdı ve erkek arkadaşının şizofrenik hareketlerini tespit ettim neymiş yanında görünmeyen 200 yaşında bir adam varmış tek o görüyormuş
çocukta öyle dedi kızda ve acayip tuhaf oldum kimlere bulaştım dedim.
ben napayım hanım teyzeler bu kızdan nasıl uzaklaşayım.
teşekkür ederim....

Böyle birinin Seninle görüşmek istemiyorum dediğinde alınacağını hiç sanmıyorum..

Back
X