Nette tanıştığım kişiler değil. İlla ki var tavırlarımda sorun. Bunu düşündüm ve bi kaç özelliğimi değiştirerek gözlem yapmaya karar verdim. Ama sorunun belli yüzdesinde de onların katkısı var.Siz bu kişilerle internette tanışıp sadece mesaj yoluyla iletişim kuruyorsanız normal. İnsanlar sanalda, gerçek hayatta gösteremediği kişiliğini rahatça ortaya döküyor. Dengesiz ve haddi aşan cümleler kurabiliyorlar. Ama yüz yüze de aynı sorunları yaşıyorsanız hareketlerinizde yanlış anlaşılmaya müsait bir durum olabilir.
Zaten size açtıkları düşünceler ile onlar başlı başına sorunlu. Karakterlerini açık ediyorlar. Kaba tabir ile "güldü verecek" kafasındalar. Duymuşsunuzdur bu tabiri. Sizin bir içten davranısinızdan ne anlamlar çıkartmışlardır kimbilir. Bundan bahsetmistim yani.Nette tanıştığım kişiler değil. İlla ki var tavırlarımda sorun. Bunu düşündüm ve bi kaç özelliğimi değiştirerek gözlem yapmaya karar verdim. Ama sorunun belli yüzdesinde de onların katkısı var.
Dış görünüme önem veriyorum. Belli başlı takıntılarım da var. Efendi karakterde olup da dikkatimi çekmeyen insanlar var. Dediğim gibi kendimi de tamamen suçsuz bulmuyorum bu konuda. Kadınların efendi adam yerine piç erkek tercihi diye de bir tabir var. Efendi olarak nitelendirilen erkekler fiziksel olarak da hitap etse dünya biraz daha güzelleşecek, kadınlarının bir kısmının yüzleri de gülecek. :) bunu bulmak istiyorum ben de.Zaten size açtıkları düşünceler ile onlar başlı başına sorunlu. Karakterlerini açık ediyorlar. Kaba tabir ile "güldü verecek" kafasındalar. Duymuşsunuzdur bu tabiri. Sizin bir içten davranısinızdan ne anlamlar çıkartmışlardır kimbilir. Bundan bahsetmistim yani.
Karakterini bilmedigimiz zamanlarda soğuk ve mesafeli durmak lazım. Baktıniz dengesiz hiç samimi olmaya gerek yok. Tabi tüm erkeklerin böyle olduğunu düşünmüyorum. Karakterli efendi erkekler de var. Belki burnunuzun dibinde ama farkında değilsiniz.
Ben tavşan değilim dağlara küsmem, dağlara gider bulurum o zaman napalım :)Efendi erkekler daga kacti tavsan daga kustu dag iptal ben şok
Kısmet etmiş ise MevIa; eI getirir, yeI getirir, seI getirir. Kısmet etmez ise MevIa; eI götürür, yeI götürür, seI götürürBen tavşan değilim dağlara küsmem, dağlara gider bulurum o zaman napalım :)
Beraber dağa gidelim :))Kısmet etmiş ise MevIa; eI getirir, yeI getirir, seI getirir. Kısmet etmez ise MevIa; eI götürür, yeI götürür, seI götürür
Bosver bacim banada efendi biri denk gelmedi napalim
Gidelim cnm buluruz bi tarzan belki adam ederiz :) ah insallahBeraber dağa gidelim :))
Bir şekilde karşa çıkar da önemli olan güzel zamanlamayı yakalamak. Olacak, olacak. :)
Amaç bağlanmamakBen cidden sevdiğimi sahiplenen biriyim ve dengeliyim ilişki konusunda. Ya siyahım ya beyaz. Grilikten nefret ederim ama şans işte karşıma çıkıyorlar. Flört aşamasında bir erkek ya tanımaya çalışır ilgilenir bu olumludur. Ya ilgisini göstermez ve soğuk olur bu olumsuz. Ama bir gün canım, tatlım senin için kelimelerim bitmeyecekler, çok şöylesin böylesinler ikinci gün ortadan kaybolmalar... Amaç ne be adam diyesim var. Cidden hissettikleri ne amaç ne?
Bunu aşacağız bir şekilde. Sorunun kaynağını yakalayacağız. :)
Kesinlikle evet. Amaçlar bu şekilde olmalı. Cepte dursun, gerektiğinde takılmaca sonra bye, geceleri uyudun mu? :) (Cem yılmaz sen çok yaşa.) böyle saçma sapan davranışlar işte. Net tavır koyup hayattan defetmeli değil mi?Amaç bağlanmamak
Yedekte tutmak
Ciddi ilişkisi olup seninle sorunsuz baglanmadan takılmak amac bu:)
Seni en iyi ben anlarımm herhalde
En ümitsiz oldugum anda eşim cıktı karsıma
Aile dostumuzun oğlu bile bu sekılde davrandı bana
Erkeklere güvenim hıc yoktu
4 sene ugrastım bu tiplerle:)
Ben bugün hayatımdaki dengesize bu durumdan sıkıldığımı belirten bir mesaj yazdım. Önce şakaya vurdu anlamamzlığa verdi, moralsizim vs yazdı. Böyle davrandığın için beni uzaklaştırdın, sevgim azaldı yazınca da cevap yok. :) Numarayı silmeyi düşünüyorum. Bu tarz insanlarla harcayacak zamanım yok.Asamiyorum valla ya. Nerde dengesiz nerde sapik sumsuk kıro orda ben
Evet geceleri uyudun mu en cok yazılan mesajKesinlikle evet. Amaçlar bu şekilde olmalı. Cepte dursun, gerektiğinde takılmaca sonra bye, geceleri uyudun mu? :) (Cem yılmaz sen çok yaşa.) böyle saçma sapan davranışlar işte. Net tavır koyup hayattan defetmeli değil mi?
Sizin adınıza da sevindim. :)
Öyle yapacağım. Beni hayatında güzel bir yere koyamayan adamı ben de sileceğim. Bu kadar ciddiyetsizliği, dengesizliği kaldırabilecek bir bünyem yok artık.Evet geceleri uyudun mu en cok yazılan mesaj
Ya da bikaç gün yok olduktan snr özledim :)))
Ajhaah:))
Tabiki ya basıcaksın tekmeyi böylelerine
Seni gercekten isteyen adam hep sneinle olmak ister
Bunlar oyalıyor takılıyor kimbilir kac kişiye daha bu sekilde davranıyor
Ver yolu gitsin :)
Kendini geri çekme mi diyorsunuz neden peki? Ciddiye alıp cevap atmadı bile. Hayır ne alakası var, ayrıntılı konuşalım gibi şeyler de yazabilirdi. Kaybetme korkusu yok ki.Sen mesaj atmisssin bitirelim gibisinden cevap yazmamis çünkü senden elini cekemiyor gibime geldi eğer çevresinde çok bayan yoksa başka bir adam anında cevap verirdi olur Kendine iyi bak ne biliyim olumsuz olduğuna dair net biri deGil biraz kendini geri çekme bakalım.
Fiziğe önem vermek normaldir bunu ben de yaparım ancak bahsettiğiniz mini etekliyse kesin flörtöz, rujluysa hafif kategorisi çok iğrenç. Ben de gayet makyajımı yapan, eteğimi elbisemi giyen biriyim. Bunlardan dolayı bana yafta yapıştıranlar varsa hepsinden tiksiniyorum. Benden uzak olup, dar ve karanlık düşüncelerinde boğulabilirler.sizi tanımam bilmem sadece gördüklerime bakarak yorum yapıyorum. erkekler fena halde şekilci tipler bence. dudakta kırmızı ruj görseler damgalıyorlar hafif kadın diye. binali yıldırım bile darbe gecesi kamyonla darbeyi önlemeye giden çarşaflı kadın için; '"Çarşaflı bir hanımefendi kamyon direksiyonunda, yanında modern giyinimli bir hanım muavin koltuğunda oturuyor..' vs birşeyler söylemişti. efendi erkekler küsmedi. sadece efendi erkekler p.ç erkeklerden daha da şekilci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?