• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz erkek

Meehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?

Bence eğlencesine takılıyor. Beğenmiş ama bir his yok olsanız da olur onun için olmasanız da bence. Yoksa 29 yaşında bir erkek cidden hoşlandığı kıza arkadaşız tribine girmez. Kaybetmekten korkar beklentiniz olmasın diye çizgiyi cizmis.

Ya yine ilgisini çeken bi hasta gelirse?:KK51:
Oh ne güzel gözüne kestir numarasını al hasta dünden hazır zaten.:işsiz:

Meehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?

Aslinda bende tam olarak bundan korkuyodum beni yanlis anlamandan ben sana karsi bisey hissetmiyorum Allah carsina gore pazar versin tabide seni sadece arkadasim olarak goruyorum zaten rahatladim boyle dusundugun icin suanda // demelisin!

Kızlar konuya güncelleme getireyim. Hastaydım bir kaç gün giremedim kusura bakmayın. Kavgamızın ertesi günü nasılsın, napıyorsun diye mesaj attı normal bir şekilde cevap verdim. Dünde grip olduğumu görünce mesaj attıattı şu ilaçları kulan diye ama sürekli canım kelimesiyle konuştu. Bende karşılık vermeden teşekkürler diye cevap verdim. Gerçekten anlayamıyorum

Omu seni ekledi?
Yoksa sen mi beğenip ekledin?
O eklediyse zaten o hatalı .yani hoşlanmadıysan arkadas olmak isitorsan neden adım atıyorsun arkadasın mı yok?
Benim erkek doktor arkadaslarım var .hastaya biraz ilgi göstereyim henen sosyal medyadan falan ekliyorlar diyor da yani kızlarda doktor diye biraz fazla ilgi gösteriyor gibime geliyor..

Alıcı gözle arkadaş mı bakıyormuş kendine?
Hiç sevmem çevir kazı yanmasın kafası yaşayanları. Gönderin gitsin başka arkadaşlar bulsun kendine.

İleride sana sorumlu olmamak için önünü kesiyor aklınca, başka alternatifleri de var çünkü.
Dan etmesini istiyorsanız, onunla olan ilişkinizi kesin. Sözlü bir şekilde bunu ileterek ama, böyle saçma sapan bir insanla arkadaş bile kalmak istemiyorum diyerek. Direk olmak daha güzel bence :KK14:

Omu seni ekledi?
Yoksa sen mi beğenip ekledin?
O eklediyse zaten o hatalı .yani hoşlanmadıysan arkadas olmak isitorsan neden adım atıyorsun arkadasın mı yok?
Benim erkek doktor arkadaslarım var .hastaya biraz ilgi göstereyim henen sosyal medyadan falan ekliyorlar diyor da yani kızlarda doktor diye biraz fazla ilgi gösteriyor gibime geliyor..
Hayır o beni ekledi ve görüşmek istedi

İleride sana sorumlu olmamak için önünü kesiyor aklınca, başka alternatifleri de var çünkü.
Dan etmesini istiyorsanız, onunla olan ilişkinizi kesin. Sözlü bir şekilde bunu ileterek ama, böyle saçma sapan bir insanla arkadaş bile kalmak istemiyorum diyerek. Direk olmak daha güzel bence :KK14:
Kendisi yazmadığı sürece cevap vermiyorum

Kendine neden bu haksızlığa yapıyorsun ki? Bu adamdan hiç bir halt olmaz. Arkadaşız diyerek her kadınla iletişim peşinde. Boşver inan değmez bu adam için.

Kendine neden bu haksızlığa yapıyorsun ki? Bu adamdan hiç bir halt olmaz. Arkadaşız diyerek her kadınla iletişim peşinde. Boşver inan değmez bu adam için.
Kesinlikle haklısınız bende iletişimi kestim

Koy kapıya. Mesajına falan da cevap verme. Kendine gelsin. Ayrıca hastası ile duygusal bağ kurarak hipokrat yeminini çiğnemiş olmuş.

Back
X