Dengesiz erkek

Kafana takma diycem ama insanın elinde değil ister istemez sinir oluyor ve üzülüyorum. Dengesiz adamla ugrasmak zor cidden sabir taşı olman lazim .Benimkide geçen aradı annem rahatsızlandı ufak bir ameliyat geçirdi geçmiş olsun demek için aradı. Sonra işten çıkmışsin dedi hayırlısı olsun.Aradan bir hafta geçti işten niye çıktın is bulmadan niye cikiyosun.İşsizlik maaşı için basvur bende günüm eksik 600 gün olmasi lazim dedi hafiften bağırıp bilmiyorsun işte bak dedi ıskurdan.Al sana bir dengesizlik bunarin türevleri çok. Bir hafta önce umursamiyosun sonra da istene çıkmami sorguluyorsun..Sana mi kaldi tasasi.Annem bile sorgulamadi isten ckmami.Is bulmadan niye cikiyosun falan diye akıl veriyor.Gel de delilenme anlıyorum seni canım. Takmamaya calis

Kafana takma diycem ama insanın elinde değil ister istemez sinir oluyor ve üzülüyorum. Dengesiz adamla ugrasmak zor cidden sabir taşı olman lazim .Benimkide geçen aradı annem rahatsızlandı ufak bir ameliyat geçirdi geçmiş olsun demek için aradı. Sonra işten çıkmışsin dedi hayırlısı olsun.Aradan bir hafta geçti işten niye çıktın is bulmadan niye cikiyosun.İşsizlik maaşı için basvur bende günüm eksik 600 gün olmasi lazim dedi hafiften bağırıp bilmiyorsun işte bak dedi ıskurdan.Al sana bir dengesizlik bunarin türevleri çok. Bir hafta önce umursamiyosun sonra da istene çıkmami sorguluyorsun..Sana mi kaldi tasasi.Annem bile sorgulamadi isten ckmami.Is bulmadan niye cikiyosun falan diye akıl veriyor.Gel de delilenme anlıyorum seni canım. Takmamaya calis

İşte tamamen kopsa bi süre sonra takmamayı başaracağım da tam bitti dediğim anda öyle bir gitme diyor ki. Seninki de bir değişikmiş bir hafta kafasında kurmuş kurmuş sonra hesap sormuş, anlamak çok zor bunları

Terazi dengeler olsa olsa ikizler bu :)

Valla tam ikizler gibi ama terazi. Ay burcu ikizler sanırım o gelgitli halinin sebebi :/ Ben ikizlerden kaçarken daha beteri geldi buldu.

Teraziydi sanırım burcu bu kişinin
Ay burcu ikizlermiş
Terazi de dengesiz bakmayın dengeler muhabbetine kadını erkeği garip onların da

Bugün manyak olduğunu kabul etti artık :D Teraziye de tövbe edeceğim bi vazgeçebilsem:KK51:

Aynen canım bir hafta once e hayırlısı olsun patron nasıl gitmeye izin verdi işten çıkmaya dedi.Bir hafta sonra işsizliğimin derdine düştü sorguya cekızar dengeli birinin yapacağı şey değil bu ayarı yok birsey söylersin aynen öyle şekil ilerlersin bunda ayarı sasms. Benimkinin de Burcu Yengeç yükselen terazi.Yengeç in korkakLigi terazinin dengesizligi tam bir karışım işte. Burçların bence az da olsa etkisi var.

Aynen canım bir hafta once e hayırlısı olsun patron nasıl gitmeye izin verdi işten çıkmaya dedi.Bir hafta sonra işsizliğimin derdine düştü sorguya cekızar dengeli birinin yapacağı şey değil bu ayarı yok birsey söylersin aynen öyle şekil ilerlersin bunda ayarı sasms. Benimkinin de Burcu Yengeç yükselen terazi.Yengeç in korkakLigi terazinin dengesizligi tam bir karışım işte. Burçların bence az da olsa etkisi var.

Aa manyağa bak, ona mı düşmüş tasası. Terazi yükselen cidden dengesizlik yapar bende de öyle durum, özeleştirimi de yapmam lazım :KK48:

Burçlara hakikaten inanmaya başladım öğrendikçe. Ama kişinin karakterine bağlı bir dengesizlik huysuzluk da vardır elbette. Umarım bu arızalardan sonra iyi birilerine denk geliriz canım :)

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall bizim burcun en pis huylarından biri de alışkanlıklarından vazgeçememesi. Hani karşımızdaki dengesizin dibi de olsa bi manyaklık var bizde konuşmayı kesemiyoruz. Son sözü ben söylerim kafasındayız e karşıdaki de susmayınca iletişim kesilmiyor.
Bide ilgi delisi olduğumuzdan ilgi gelen yerden mesaj esirgenmez bizde. :KK53::KK53:

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall bizim burcun en pis huylarından biri de alışkanlıklarından vazgeçememesi. Hani karşımızdaki dengesizin dibi de olsa bi manyaklık var bizde konuşmayı kesemiyoruz. Son sözü ben söylerim kafasındayız e karşıdaki de susmayınca iletişim kesilmiyor.
Bide ilgi delisi olduğumuzdan ilgi gelen yerden mesaj esirgenmez bizde. :KK53::KK53:

Ahh evet zor alışırım ama alıştım mı vazgeçmem de oldukça zor :) Biraz şey de var bence, "el mi yaman bey mi yaman" diyip inada bindiriyoruz, hodri meydan diyoruz :D Benim güzel geçen anların hatrına kıyamadığım da olur gereksiz bi vefa gösteririm. Ama söylediklerin birebir örtüşüyor özellikle ilgiyi severim hele ilgilendiğim biriyse :KK8:

Ahh evet zor alışırım ama alıştım mı vazgeçmem de oldukça zor :) Biraz şey de var bence, "el mi yaman bey mi yaman" diyip inada bindiriyoruz, hodri meydan diyoruz :KK70: Benim güzel geçen anların hatrına kıyamadığım da olur gereksiz bi vefa gösteririm. Ama söylediklerin birebir örtüşüyor özellikle ilgiyi severim hele ilgilendiğim biriyse :KK8:
Benim en büyük zaafım ilgi (:
Genelde sinirli anlarımda iyi anıları düşünemem ama sessizlik oluşursa anca öyle dank eder :D

Benim en büyük zaafım ilgi :-)
Genelde sinirli anlarımda iyi anıları düşünemem ama sessizlik oluşursa anca öyle dank eder :KK70:

Ben de sinirlenince güya ipleri koparırım da konuşma bitip biraz düşününce "abarttım mı ya" demeye başlarım :KK48:

acındırmaya çalışıyor galiba kendni

Birazcık sanırım. Hep böyle, başta uzatmasa hiç gerilmeyeceğiz.

Back
X