Dengesiz eski sevgili..

kocsevenkovahatunu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
34
6
18
30
Selam kızlar. Eski erkek arkadasimla 2 ay beraberligimiz oldu sonra başka kizlarla konuştuğunu öğrendim ve ayrildim. Ayrilirken sana bir şey soracagim ama doğruyu soyleyeceksen dedim seni çok sevdim dedi. Benim soracagim soru ise beni hic sevmedin mi olacaktı.. Sonra her yerden sildim ama engellemedim profil fotografimi degistirdim görsün umursamiyorum sansin diye. Facebooktan diğer sosyal ağlardan falan değil sadece instagramdan engellemiş beni. Oysaki fotograflarimda acik degildi. Amaci nedir sizce kizlar ? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler...

Aylarca pesimden koştu bide sonra başkalarıyla konusuyor. Hayir yani profili de gizli bide görebileceğim bir seyde yok amacini anlayamiyorum

aylarca koşa bilir.yalnız aynı değeri göstermemiş.belki o zaman bile görüştüğü kimseler vardı.
yerinde olsam fake hesap açıp eklerdim.bak bakalım ne yapıyor.

Selam kızlar. Eski erkek arkadasimla 2 ay beraberligimiz oldu sonra başka kizlarla konuştuğunu öğrendim ve ayrildim. Ayrilirken sana bir şey soracagim ama doğruyu soyleyeceksen dedim seni çok sevdim dedi. Benim soracagim soru ise beni hic sevmedin mi olacaktı.. Sonra her yerden sildim ama engellemedim profil fotografimi degistirdim görsün umursamiyorum sansin diye. Facebooktan diğer sosyal ağlardan falan değil sadece instagramdan engellemiş beni. Oysaki fotograflarimda acik degildi. Amaci nedir sizce kizlar ? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler...

Aynısı benim başıma geldi ama bizim ayrılık sebebimiz benim en yakın arkdşımla snapte resim atmamdı sonra ayrıldık ve beni instagramdan engellemiş sadece dediğin gibi diğer yerlerde hala açık çok ilginç

Back
X