Dengesiz flört

LeyLey_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
232
78
33
Kafam karisik, ve cavabini gercekten merak ettigim bir sey var. Biriyle flörtlesirsin, sohbetiniz ilk günden beri cok iyi, mizah anlayisiniz ayni, sabahlara kadar konusursunuz, sana güvenir en özelini anlatir dertlesir, sonrada birden bir kac gün icinde mesajlar azalir, ve bir sabah yok olur.
Bu nedir Allah askina? Anlam veremiyorum, mesaj yazip da sormak istemiyorum acikcasi. Sinir oldum ama, hep benimi buluyor böylesi anlamiyorum.

Kafam karisik, ve cavabini gercekten merak ettigim bir sey var. Biriyle flörtlesirsin, sohbetiniz ilk günden beri cok iyi, mizah anlayisiniz ayni, sabahlara kadar konusursunuz, sana güvenir en özelini anlatir dertlesir, sonrada birden bir kac gün icinde mesajlar azalir, ve bir sabah yok olur.
Bu nedir Allah askina? Anlam veremiyorum, mesaj yazip da sormak istemiyorum acikcasi. Sinir oldum ama, hep benimi buluyor böylesi anlamiyorum.
Daha iyisini bulmuştur seni ghostluyordur , yani yazmak isteyen erkek bir şekilde öyle bir yazıyor ki her yerden engelle yine yazıyor

Daha iyisini bulmuştur seni ghostluyordur , yani yazmak isteyen erkek bir şekilde öyle bir yazıyor ki her yerden engelle yine yazıyor
isteksizdi zaten bastan beri, hissediyordum, fakat benim onu etkiledigimi söylemisti, yoksa isden gücden stresten hic vakti yokmus kimseye felan filan, ama bilmiyorum sizin dediginizde bir olasilik.

isteksizdi zaten bastan beri, hissediyordum, fakat benim onu etkiledigimi söylemisti, yoksa isden gücden stresten hic vakti yokmus kimseye felan filan, ama bilmiyorum sizin dediginizde bir olasilik.
İşte o çevrede durun çok uzaklaşmayın diye demiştir erkeklerin hepsi aynı hemen hemen

Günümüzün vebası herhalde arkadaşıma da oldu bi kaç kere

Buna ghosting diyolar. Bir sonrakinde açık açık yüzüne karşı sormak gerek. Noluyo yani, bu dengesizlik nedir diye. Veya aynısını yapmak gerekiyor

Buna ghosting diyolar. Bir sonrakinde açık açık yüzüne karşı sormak gerek. Noluyo yani, bu dengesizlik nedir diye. Veya aynısını yapmak gerekiyor
Ben anlamistim zaten yavas yavas konusmalar azaldi, bir sabah ben yazmayinca oda yazmadi öylece kaldi

Başka birini bulmuş yada ciddi bir ilişki istemiyor takılıyor öyle sağda solda. Bu tarz şeyleri tek açıklaması bu

Ben anlamistim zaten yavas yavas konusmalar azaldi, bir sabah ben yazmayinca oda yazmadi öylece kaldi
hemen pat diye yorumlamak doğru olmaz
ne zamandan beri konuşuyorsunuz ?
yüz yüze geldiniz mi yoksa sadece sanaldan mı konuşuluyor?
aynı şehirde misiniz ?
konuşma başlatan taraf hep sen mi oluyorsun ?
sen yazmayınca o da yazmadı , bir kere yazılmadı diye hemen bittiği sonucuna mı vardın ?
bu konularda biraz daha detaylı bilgi verirsen daha sağlıklı yorum yapabilirim
kesip atmalar çok oluyor belki de kesip atmış olan taraf sensindir ?
konuşmalar azalmıştı diyorsun onu uzaklaştıracak bişeyin mi oldu sence ?
kaç gündür konuşmuyorsunuz ?

eğer son bi şans vermek istiyorsan ona bi mesaj at
ama sakın işte bana yazmadın etmedin kaç gündür sesin çıkmıyor niye konuşmuyorsun tarzı olmasın
aynen şöyle olmalı

merhaba x, ya kusura bakma son günlerde sana yazamadım, günlerim çok yoğun geçti. (aile, iş, okul gibi bahane koyman lazım bu kısma) (çok yoğun çalışıyorum bu aralar / veya sınavlarım var onlarla uğraştım gibi) . nasılsın ?

sadece bu tarz bişey yaz gönder. gelen tepkiye göre sohbeti devam ettirirsin veya baktın hala isteksiz, görüldü at bırak. o görüldüyü mutlaka yesin ama senden.

eğer sana cevap verirken , kaç gündür bi mesaj atacak zamanın olmadı mı falan derse, e sen de yazmamışsın diye lafı yapıştırırsın .

evet burdaki hatunların dediği gibi yedekleme yapmışta olabilir , gerçekten dengesiz de olabilir ama hayatında bi sorunu problemi de olabilir. kafana takılacağına böyle bi msj atarak tepkisini ölçebilirsin . ama asla trip atar gibi msjlar atma.

benim bi flörtüm vardı, hep benim msj atmamı beklerdi. atmayınca da neden yazmadın bana derdi
o kadar içimi bayardı ki anlatamam
dediğim tarzda bi msj atarsan onu umursamayan taraf sen gibi gözükeceksin

ama sakın işte bana yazmadın etmedin kaç gündür sesin çıkmıyor niye konuşmuyorsun tarzı olmasın
aynen şöyle olmalı

merhaba x, ya kusura bakma son günlerde sana yazamadım, günlerim çok yoğun geçti. (aile, iş, okul gibi bahane koyman lazım bu kısma) (çok yoğun çalışıyorum bu aralar / veya sınavlarım var onlarla uğraştım gibi) . nasılsın ?

sadece bu tarz bişey yaz gönder. gelen tepkiye göre sohbeti devam ettirirsin veya baktın hala isteksiz, görüldü at bırak. o görüldüyü mutlaka yesin ama senden.

eğer sana cevap verirken , kaç gündür bi mesaj atacak zamanın olmadı mı falan derse, e sen de yazmamışsın diye lafı yapıştırırsın .

evet burdaki hatunların dediği gibi yedekleme yapmışta olabilir , gerçekten dengesiz de olabilir ama hayatında bi sorunu problemi de olabilir. kafana takılacağına böyle bi msj atarak tepkisini ölçebilirsin . ama asla trip atar gibi msjlar atma.

benim bi flörtüm vardı, hep benim msj atmamı beklerdi. atmayınca da neden yazmadın bana derdi
Ayy bir de niye sustun yazarlar, soru işareti falan koyarlar ya tam cinnetlik.eee demek ki cevap verilecek, muhabbeti devam ettirecek birşey yazmamışsın kalmış öyle.bu mantıkla sonsuza kadar mesajlaşmamız gerekir zaten az mantık.bir de dediğin gibi durup dururken niye yazmıyorsun diyen tipler tam cinnetlik.ee sen yaz aklına birşey geliyorsa.mesajlasırken konuşma kesilmişse falan sustun? Yaparlar.hepsi birbirinden cinnetlik. Bir de buluşunca konuşursun konuşursun saatlerce 5 dakika susarsın, eee niye sustun? Hep böyle suskun musun falan derler yaa.off.kafaya kürekle vurmalık.makinalı tüfek gibi konuşayım mı ayrılana kadar saatlerce.bir de sorumluluğu sana atıp kaçıyorlar resmen.ee ben konuşacak konu bulamıyorum da sen bulabiliyor musun sanki? Kaset doldurup vereceksin bunların eline hep konuşsun.Koşarak uzaklaşacaksın işte.

Love bombing! Bende de aynisi olmuştu. Tam asik olucam.. benim için deli divane oluyor dedigimde yazmama, aramama. Piskolojik oyun malesef.

Hoşlanan erkek görüşmek ister hiç görüşmek istemedi mi?
Ne zamandır konuşuyorsunuz ?
Bence asla yazma ezik gibi

Yaptığı çok çirkin

Hatta yazınca da yüz verme
Muhtemelen başka biri daha var hayatında.
Yada birinden ayrıldı kafa dağıtıyordu
Ona geri döndü
Neyse ne yazma ama.
Ilişkinin başında erkek ilgili olmalı .
Zaten bir süre sonra salıyorlae

aynen şöyle olmalı

Adam zaten yazmiyormus

Niye açıklama yapsın ki kız .
Bence çok komik olur

Ilgisinin azaldigini anladigin an konusmayi kes. Belki o zaman bi sansin olur. Ama seni cilginca istemeyen adami napacaksin?😄

Back
X