Dengesiz koca nefret durumdayım şuan

Bence üslubu sert eşinizin.
Bu olay daha çok geriyor aranizdaki olayları.
Kreşe çikolata götürme olayı guzel bunda zıt fikirdeyse eşiniz ben kendim alır verirdim.
Dilenme olayı ise orada haklı olabilir.
Ben kendim asiri verici bir insanım.
Bende eşimle bu tarz olaylarda pek anlaşamam onu da anlamayabilirim.
Kendime ait bütçem olduğu için ben kendim bu tarz şeyleri çözüyorum.
Sizde kendinize ait paranız varsa öyle yapın.
Bugün içimden geldi bir kutu pasta yaptırdım arkadaşlarıma götürdüm.
Yarın öğrencilerimle etkinlik yapacağım ama bunları hep kendi butcemden yaparim.
Eşime kalsa gereksiz gelebilir.

Bence üslubu sert eşinizin.
Bu olay daha çok geriyor aranizdaki olayları.
Kreşe çikolata götürme olayı guzel bunda zıt fikirdeyse eşiniz ben kendim alır verirdim.
Dilenme olayı ise orada haklı olabilir.
Ben kendim asiri verici bir insanım.
Bende eşimle bu tarz olaylarda pek anlaşamam onu da anlamayabilirim.
Kendime ait bütçem olduğu için ben kendim bu tarz şeyleri çözüyorum.
Sizde kendinize ait paranız varsa öyle yapın.
Bugün içimden geldi bir kutu pasta yaptırdım arkadaşlarıma götürdüm.
Yarın öğrencilerimle etkinlik yapacağım ama bunları hep kendi butcemden yaparim.
Eşime kalsa gereksiz gelebilir.
Ne güzel ♥️ Ben de mizaç olarak böyle yım.İnsanlari mutlu etmeyi karşılıksız mutlu etmeyi severim.Esimde bunu saf lik olarak görüyor.
Onun davranışını eleştirince yada fikir sununca bağırıp çağırıyor

Ne güzel ♥️ Ben de mizaç olarak böyle yım.İnsanlari mutlu etmeyi karşılıksız mutlu etmeyi severim.Esimde bunu saf lik olarak görüyor.
Onun davranışını eleştirince yada fikir sununca bağırıp çağırıyor
Eşinizin üslubu yanlış.
Her insan farkli.
Bazısı eşiniz gibi enayilik görüyor.
Bir kadın var okulda mesela getirileni yer sonra da arkamızdan enayi para verip yedirdi der.
Bu tiplerden var.
Ben kendimi mutlu edecek şeylerle besleniyorum.
Ben yardım etmeyi maddi manevi severim.
Bununla doyum sağlıyorum.
Okulda öğrencilerime de idare aracılığıyla yardım ederim.
Bütçem elverdigince.
Ama kimine göre bu enayilik.
Herkes kendine göre yaşar.

Bende bunlari gereksiz goruyorum cikolata olmus kac para bi sinif dolusu cocuga cikolata alacagima evde kek yaparim kizimla beraber onu gotursun. Aç olan ozellikle burger istiyorum doner istiyorum demez zamanin dilencileride degisti ayda bir cikip yemek birsey yiyosam onlar hergun pizza doner burger dilenip yiyorlar. Esinize cok yukleniyorsunuz kendiniz yapiyorsaniz yapin ama esinize bu konuda baski kurmayi birakin yokluk yasayan insanlar icin bu tutumunuz gercekten kotu empatiyi birazda esinize yapin.

Bende bunlari gereksiz goruyorum cikolata olmus kac para bi sinif dolusu cocuga cikolata alacagima evde kek yaparim kizimla beraber onu gotursun. Aç olan ozellikle burger istiyorum doner istiyorum demez zamanin dilencileride degisti ayda bir cikip yemek birsey yiyosam onlar hergun pizza doner burger dilenip yiyorlar. Esinize cok yukleniyorsunuz kendiniz yapiyorsaniz yapin ama esinize bu konuda baski kurmayi birakin yokluk yasayan insanlar icin bu tutumunuz gercekten kotu empatiyi birazda esinize yapin.
Evet haklısıniz ama utanıyorum benim yanımda ücün beşin hesabını yapmasını yok birine bir iyiliği dokunacak sa utanmadan ret etmesinden utanıyorum.
Ve en önemlisi kızım bunları görerek büyüdügu için kızıyorum

Evet haklısıniz ama utanıyorum benim yanımda ücün beşin hesabını yapmasını yok birine bir iyiliği dokunacak sa utanmadan ret etmesinden utanıyorum.
Ve en önemlisi kızım bunları görerek büyüdügu için kızıyorum
Iyilik sadece parayla olmaz manevi olarak kimseye bir iyiligi yok mu esinizin? Kiziniz unutmayin sizi de goruyor o reddettiginde onuda kirmadan karsinizdakine siz yardim edersiniz. Sizin kola verdiginizi gormus mesela kiziniz demek ki para olmasada elimizdekini verebiliriz diye dusunmustur belkide.

Iyilik sadece parayla olmaz manevi olarak kimseye bir iyiligi yok mu esinizin? Kiziniz unutmayin sizi de goruyor o reddettiginde onuda kirmadan karsinizdakine siz yardim edersiniz. Sizin kola verdiginizi gormus mesela kiziniz demek ki para olmasada elimizdekini verebiliriz diye dusunmustur belkide.
Ya tabi o da var ♥️

Ben sizi anladım konu sahibi. Cimrilige karşı benimde alerjim var. Hiç haz etmem. Kızının arkadaslarina paylasimda bulunduğu an yaşayacağı heyecan ve mutluluk umrunda bile değil. Yeterki parası başkalarına gitmesin. Çok sinir bozucu gerçekten.
Beni anlamanıza çok sevindim çok doğru bir tabir evet benimde alerji.
Ne yapicak bilmiyorum

Ben sizi anladım konu sahibi. Cimrilige karşı benimde alerjim var. Hiç haz etmem. Kızının arkadaslarina paylasimda bulunduğu an yaşayacağı heyecan ve mutluluk umrunda bile değil. Yeterki parası başkalarına gitmesin. Çok sinir bozucu gerçekten.
Aslında iyi bir insan yani bize karşı asla öyle değil.Asla hakkını yeniyim ama başkalarına karşı enayilik olarak görüyor.yada bir yere gitsek birileriyle hesabına karşıdakine kitlemeye çalışıyor anlıyorum gerçi çok sosyal bir çift değiliz ama öyle hissediyorum denk gelince

Aslında iyi bir insan yani bize karşı asla öyle değil.Asla hakkını yeniyim ama başkalarına karşı enayilik olarak görüyor.yada bir yere gitsek birileriyle hesabına karşıdakine kitlemeye çalışıyor anlıyorum gerçi çok sosyal bir çift değiliz ama öyle hissediyorum denk gelince
İyi bari size karşı öyle değilmiş. Ama üçünü şahıslara karşı böyle olması bence çok itici. Hele hesabı başkasına kitlemeye çalışması. Kendisine nasıl yakistiriyor böyle bir davranışı. Bence her insanin biraz duruşlu olması lazım.

Tavrı yanlış ama doğru olan eşinizin tutumu son olayda.
Siz o çocuklara para yiyecek verdikçe o çocuklar dilendirilmeye devam edecekler. Çocuklar için doğru olan bu değil.
Ayrıca kendinize menü almadığınıza göre üç hamburger menü fiyatını hesapladınız büyük ihtimalle şu zamanda normal olarak. Bu durumda kendi yiyemediğinizi dilenciye vermeniz de çok sağlıklı bir tavır olmazdı bana göre.
Çocuğunuza yardımı dilencilere vermek yerine bağış kutusuna bir şeyler hazırlamak yada lösev mağazasında yardım da bulunarak da yapabilirsiniz en azından gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşır

İyi bari size karşı öyle değilmiş. Ama üçünü şahıslara karşı böyle olması bence çok itici. Hele hesabı başkasına kitlemeye çalışması. Kendisine nasıl yakistiriyor böyle bir davranışı. Bence her insanin biraz duruşlu olması lazım.
Bir ara ben eşim dayısı kahvaltı ya çıktık yani bir yerden dönüyor dük dayısı hadi yemek yiyelim dedi. serpme kahvaltı geldi ben eşim ve kızım yedik de yedik aciz yani yedik dayısı çay içti yokum dedi siz yiyin dedi dayı dediğimde aralarında beş altı yaş War.

Neyse yedik içtik dayı hesabı ödemeye gitti diyorum sende gitsene diyor aman ödesin parası çok .resmen igrenmistim yerin dibine girmiştim

Tavrı yanlış ama doğru olan eşinizin tutumu son olayda.
Siz o çocuklara para yiyecek verdikçe o çocuklar dilendirilmeye devam edecekler. Çocuklar için doğru olan bu değil.
Ayrıca kendinize menü almadığınıza göre üç hamburger menü fiyatını hesapladınız büyük ihtimalle şu zamanda normal olarak. Bu durumda kendi yiyemediğinizi dilenciye vermeniz de çok sağlıklı bir tavır olmazdı bana göre.
Çocuğunuza yardımı dilencilere vermek yerine bağış kutusuna bir şeyler hazırlamak yada lösev mağazasında yardım da bulunarak da yapabilirsiniz en azından gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşır
Kendime menü alamadigima göre değil.
Ac değildik aç olsak alırdık.parasi var yani olmasa anlarrim

Bir ara ben eşim dayısı kahvaltı ya çıktık yani bir yerden dönüyor dük dayısı hadi yemek yiyelim dedi. serpme kahvaltı geldi ben eşim ve kızım yedik de yedik aciz yani yedik dayısı çay içti yokum dedi siz yiyin dedi dayı dediğimde aralarında beş altı yaş War.

Neyse yedik içtik dayı hesabı ödemeye gitti diyorum sende gitsene diyor aman ödesin parası çok .resmen igrenmistim yerin dibine girmiştim
Ay bu resmen kepazelik.
Ben o günden sonra onla lokantaya adım atmam
Cimri

Kendime menü alamadigima göre değil.
Ac değildik aç olsak alırdık.parasi var yani olmasa anlarrim
Ben asla dilenen çocuklara bir lira bile vermem. Bu onları sokağa mahkum etmek çünkü.
Çoğu bu işi bir yetişkinin mecbur bırakması nedeniyle tapıyor. O çocuklar para getirdikçe de sokakta kalmaya devam ediyorlar. Naçizane bir çocuğa destek olmaksa niyetiniz, Türk eğitim gönüllülerine yada löseve bağışta bulunmanız olur. Güvenilir kurumlar daha sağlıklı bir yardım etme şekli

Ya işin tuhaf tarafı cimri de değil.uyanik bbence.
Kendini salağa vuruyor.
Bizleyken öyle değil kendine öyle değil.
Üç beş günde bir kendi der hadi kahvaltı ya çıkalım yemeğe çıkalım .
Bu cimrilikten de beter bir şey.
Ben böyle bir rezilliğe müsade etmem açıkçası.
Yardım etmesinden ziyade bunu çözmelisiniz

Çok haklisiniz. Karakter olarak size ters düştüğü için böyle biriyle yaşamak çok zordur sizin için. Ben kayın ailemden biliyorum. Onlarda eşiniz gibi. Tek farkı onlar kendi çocuklarına ve torunlarına karşı da oyle. İnanılmaz iğreniyorum o hallerinden. Etrafındaki insanların mert olmadigini görmek insanı nasıl aşağı çeker çok iyi bilirim. Allah yardımcınız olsun.

Back
X