Dengesiz koca sahibesi

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
Durduk yere herzamanki kavgalar koltukta ben oturuyorum kalk şimdi ben oturcam deyip
kalkmayinca burasi benim evim vs diye küfürlü konuşan bi koca sabrının son safasi aslında evliliğimi çok kafaya takmıyorum
bu raddeye 1 kerede gelinmiyo ailemin arkamda durmamasi beni daha çok üzüyo yoksa zaten esimle anlasamadigim aşikar
evden git diyen adam
yarim saat sonra ben şimdi çocuk istiyorum
diyo dedim sen kafadan kontaksin heralde
git dedim bi psikologa de ben karımı evden kovdum 1 saat sonrada çocuk istedim bakalim senin dedim nerene tükürecek dedim

şimdi bizim iş bu sene degilse zaten seneye biticek yani bu beni evden kovdufunda polisimi çağrıyim zabit tutmak için yoksa ben mi gidiyim

daha once bunu yaşayanlar vardir bosanmada elimde belge olur bari

Başlığa bakınca dengesiz koca kocan sahibesi de senmişsin gibi olmuş
Çalışıyor musun ? Neden evliliğiniz bitecek ?
Bitmesi için çok büyük sebep yoksa terapist eğer varsa maddi yeterlilik gerekli
Ailen ne diyor ? Kocan düzelir mi kızımıza boşanmış dedirtmeyiz mi ?

Allah yardımcın olsun bende de var aynısından ne yapacağımı bilmiyorum artık sürekli her an birleşe mi sinirlenecek diye beklemek insanı bitiriyor

Hemen bir işe gir. İşin varsa lütfen birikim yap ve lütfen ayrıl . Hayat böyle bir dengesizle geçirilemeyecek kadar kısa. Çocuk için de aman diyeyim sakın ha sakın ..

Direk polis çağır gece vakti beni evden atıyor diye bide şikayetçi ol uzaklsştırma aldır o nereye giderse gitsin yatamadığı koltuğa sen yayıl boşanmazsan bile bunu yaşat kovarken iki kere düşünür bidahaya

Direk polis çağır gece vakti beni evden atıyor diye bide şikayetçi ol uzaklsştırma aldır o nereye giderse gitsin yatamadığı koltuğa sen yayıl boşanmazsan bile bunu yaşat kovarken iki kere düşünür bidahaya
ya mecbur evden çıkarım onun ailesisin evide polis tutanak tutar mı ben elime kâğıdı aldığım gıbı kendi ailemim evine gidicem mecbur

Hemen bir işe gir. İşin varsa lütfen birikim yap ve lütfen ayrıl . Hayat böyle bir dengesizle geçirilemeyecek kadar kısa. Çocuk için de aman diyeyim sakın ha sakın ..
Yok cnm yaparmiyim çocukla ortada kalıyım

ya aslında bu iş ne kadar erken bitse benim.
Içinde onun icinde en iyi bari herkrz hayatına bakar kafama gore birini bulur kurarsın yuvanı
oda esim yani kurufasulye pilav yapan 7 24 temizlik yapan
dünyayı gezmek istemeyen
farklı tatlar denemekten kaçınan kendı gibi bulsun sığ birini evlensin baride bana bulasmasin

Yok cnm yaparmiyim çocukla ortada kalıyım

ya aslında bu iş ne kadar erken bitse benim.
Içinde onun icinde en iyi bari herkrz hayatına bakar kafama gore birini bulur kurarsın yuvanı
oda esim yani kurufasulye pilav yapan 7 24 temizlik yapan
dünyayı gezmek istemeyen
farklı tatlar denemekten kaçınan kendı gibi bulsun sığ birini evlensin baride bana bulasmasin
Ama daha önceki konunuzu da hatırladım ben sizin. Yine böyle öfkeliydiniz. Öfkeniz geçince yumuşuyorsunuz değil mi ?
Daha ne kadar devam edecek ? İş konusunda soruyorum özellikle. Ne zaman çalışmaya başlayacaksınız ?

Ama daha önceki konunuzu da hatırladım ben sizin. Yine böyle öfkeliydiniz. Öfkeniz geçince yumuşuyorsunuz değil mi ?
Daha ne kadar devam edecek ? İş konusunda soruyorum özellikle. Ne zaman çalışmaya başlayacaksınız ?
Öfkem hic gecmiyo aslında sadece para lazım bana iş tam 1 seneyi geçti ariyorum ama yok bulamadim işsizde ayrılmak istemiyorm bizimkileri biliyorum

Durduk yere herzamanki kavgalar koltukta ben oturuyorum kalk şimdi ben oturcam deyip
kalkmayinca burasi benim evim vs diye küfürlü konuşan bi koca sabrının son safasi aslında evliliğimi çok kafaya takmıyorum
bu raddeye 1 kerede gelinmiyo ailemin arkamda durmamasi beni daha çok üzüyo yoksa zaten esimle anlasamadigim aşikar
evden git diyen adam
git dedim bi psikologa de ben karımı evden kovdum 1 saat sonrada çocuk istedim bakalim senin dedim nerene tükürecek dedim

şimdi bizim iş bu sene degilse zaten seneye biticek yani bu beni evden kovdufunda polisimi çağrıyim zabit tutmak için yoksa ben mi gidiyim

Neden ınsanlar bu kadar sevgısız. Sen kalksan ne olur o oturmasa ne olur. Kavgayı ne cok seven bır mılletız. Burda ıcılankonulara cok üzülüyorum ya evlılık bu degıl ya. Eskıden oturacakları bır mınder yokmus ama ne kadar mutluymus. Esyaları sever ınsanları eskıtır olduk. Rabbım herkese ıkı cıhanda ev huzurunu sadetını tattırsın. Bazen ben sınırlı olurum esım alttan alır bazen ben alırım. Yıkmak kolay yapmak zor.. sızde zaten bıten bıtmıs. Soruna cevap veremedım ama üzüldüm adınıza😔

Polis boyle bisey icin tutanak tutar mi bilmem. Cok hakim degilim ama siddet var diyelim,aradınız polis eve geldi. Sikayetciyim kocam beni dövdü deseniz ,ornek veriyorum yani,darp raporu alsanız kamu davası açılır. Sikayetin devam ediyorsa,hakime evet sikayetciyim dersen esin de para cezasina carptirilabilir. Ha gerek varmi dersen boyle biseye,bence yok. Sonucta seni dövmüyor etmiyor. Mahkeme kapılarında uğraşmaya değmez.
Evden kovmasi bir suc mu onu da bilmiyorum ama degil gibi. O seni kovdugunda desene sen git burasi benim evim diye? Suna bak yaaaa. Koltukta oturacakmis

evden git diyen adam

Ya sabirr boyle kocalara..

Back
X