Dengesiz kocam ! Hasta mı bu adam ?

Gezme işini imkanınız varsa hep beraber yapmanız bence daha güzel olurdu Ama bebeği ve onu bıraktığınız için küçük bir çocuk gibi tepki vermiş belki de annesinin terk etmiş olmasının psikolojisinden dolayı sizin de annesi gibi terk edeceğini düşünüyor ilişkinizin başından beri🤔 İmkanınız varsa ve evliliğinizi sürdürmeye değer buluyorsanız aile terapisine gidin derim naçizane

Gezme işini imkanınız varsa hep beraber yapmanız bence daha güzel olurdu Ama bebeği ve onu bıraktığınız için küçük bir çocuk gibi tepki vermiş belki de annesinin terk etmiş olmasının psikolojisinden dolayı sizin de annesi gibi terk edeceğini düşünüyor ilişkinizin başından beri🤔 İmkanınız varsa ve evliliğinizi sürdürmeye değer buluyorsanız aile terapisine gidin derim naçizane
Davet ettim gelmeyeceğini bile bile..krşke gelse hep birlikte Olmayı çok isterdim.Ailemle ayni ortamda olmak istemiyor ben de zorlamıyorım ama niye gelmedi diye sorduklarında çok mahcup oluyorum erkek kardeşim Eşiyle gelmiş insan Hoşgeldin anlamında gelir onu Yanımda göremeyince şaşırıyorlar bişey diyemiyorum gizliyorum

Adamın hiç ailesi olmamış ki, belki kıskanıyordur ailenizle yaşadıklarınızı. Karşımızdaki insanı yaralarından da sevmek gerekmez mi biraz? Yaptığı saygısızlığı savunmuyorum yanlış anlamayın ama bizler genelde üzüntümüzü göstermek yerine onu öfke, kızgınlık ya da alay olarak yansıtan bir toplumuz. Yüksek ihtimalle ailenizle olan mutluluğunuza tahammül edemiyordur kendi çocukluğuyla kıyaslayınca.

Adamla geçim zor gibi. Mesajlara cevap vermemesine ben buradan sinir oldum ama bu evden gitme sebebi midir bilemedim.
Zaten barışalı sadece bir ay olmuş istiyorum ki değerli hissettirsin ama yok ayni tas ayni hamam eskisinden daha çok kırılıyorum çünkü yaşadıklarımı henüz unutmadım

Adamın hiç ailesi olmamış ki, belki kıskanıyordur ailenizle yaşadıklarınızı. Karşımızdaki insanı yaralarından da sevmek gerekmez mi biraz? Yaptığı saygısızlığı savunmuyorum yanlış anlamayın ama bizler genelde üzüntümüzü göstermek yerine onu öfke, kızgınlık ya da alay olarak yansıtan bir toplumuz. Yüksek ihtimalle ailenizle olan mutluluğunuza tahammül edemiyordur kendi çocukluğuyla kıyaslayınca.
Ayni şeyleri düşünüyorum aslında ama ben de aşırı üzüldüğüm için böyle Ömür Geçmez deyip pes ediyorum ailesi olmayanla evlenmek çok Büyğk hata psikolojisi sağlam olacak evlendiğin adamın.Ben de musmutlu Değilim oysaki onlarla sırf mecbur hissettiğimden ayıp Olmasın dşye

Davet ettim gelmeyeceğini bile bile..krşke gelse hep birlikte Olmayı çok isterdim.Ailemle ayni ortamda olmak istemiyor ben de zorlamıyorım ama niye gelmedi diye sorduklarında çok mahcup oluyorum erkek kardeşim Eşiyle gelmiş insan Hoşgeldin anlamında gelir onu Yanımda göremeyince şaşırıyorlar bişey diyemiyorum gizliyorum
Bu gerçekten üzücü insanın eşinin ailesinden uzak olması üstelik anne ve baba ilişkisi sorunluyken onları anne ve baba olarak görmesi daha mutlu ederdi ama benim tahminim bunların hepsinin sebebi annesinin hayatında sadece maddi olarak yer alması Aile terapisine gitmek konusunda kibar bir dille rica da bulunun derim ama sebebinin onu kaybetmek istemediğinizi bebeğinizle beraber daha mutlu bir aile olmak istediğiniz şeklinde belirtirseniz belki daha anlayışlı yaklaşabilir

Bu gerçekten üzücü insanın eşinin ailesinden uzak olması üstelik anne ve baba ilişkisi sorunluyken onları anne ve baba olarak görmesi daha mutlu ederdi ama benim tahminim bunların hepsinin sebebi annesinin hayatında sadece maddi olarak yer alması Aile terapisine gitmek konusunda kibar bir dille rica da bulunun derim ama sebebinin onu kaybetmek istemediğinizi bebeğinizle beraber daha mutlu bir aile olmak istediğiniz şeklinde belirtirseniz belki daha anlayışlı yaklaşabilir
Şu sıralar krizden acayip etkileniyoruz sıkışığım onun zaten borç gırtlakta.o Yüzden aklıma gelse de dile getirmedim ikinci defa

Şu sıralar krizden acayip etkileniyoruz sıkışığım onun zaten borç gırtlakta.o Yüzden aklıma gelse de dile getirmedim ikinci defa
Bazı belediyelerde bu tarz imkanlar mevcut isterseniz bir araştırın Umarım her şey gönlünüzce olur ve mutlu olursunuz🙏🏼

Hiç uzatma bence kovmak büyük terbiyesizce bi durum bide rahat bir şekilde git diye biliyor

İnsanlar Degısmez.
8 ay da akıllanmamıs, su saatten sonra asla akıllanmaz, keske bosansaydınız.
Aılenız arkanızda isiniz gucunuz var, neden katlanasınız ki?
Derdi nedir dengeli mıdır degıl mıdır, bosverin.
Bı daha sans vermeyin

Ayni şeyleri düşünüyorum aslında ama ben de aşırı üzüldüğüm için böyle Ömür Geçmez deyip pes ediyorum ailesi olmayanla evlenmek çok Büyğk hata psikolojisi sağlam olacak evlendiğin adamın.Ben de musmutlu Değilim oysaki onlarla sırf mecbur hissettiğimden ayıp Olmasın dşye
Annesini 10 sene önce kaybetmiş bir arkadaşımın yanında anneme sarılmıştım, ki bu sarılma ayrı şehirlerde yaşadığımız için tamamen özlem duygusundandı. Annem beni hafiften ittirdi, soğukça karşılık verdi. Bir baktım arkadaşımın gözleri dolmuş. Sonradan bana annene sarılınca çok kıskandım seni, o kadar üzüldüm ki keşke benim annem de yaşasaydı dedi. Annem de o esnada hissetmiş onun duygularını, üzülmesin diye itmiş beni. O günden beri annesini kaybetmiş birinin yanında çok dikkat ediyorum böyle yakınlık göstermemeye.

Bazı şeylerin acısı hiç dinmiyor sanırım, hele bu anne baba yokluğuysa. Acı ve üzüntü duygularıyla nasıl başedeceğini öğrenememiş demek ki eşiniz. Durumu çok zor, tabi sizin daha zor bu durumda.

Sen de gel dedim gelmeyeceğini bile bile.Çünkü ailemi beğenmiyor sevmiyor adam yerine koymuyor aşağılıyo..bizimkilerin bundan haberi yok o gezmeyi sevmez deyip geçiştiriyorum.Annem bişey yollasa çöpe atar ıyyy der ordan bir kap getirsem yıkar,çok kırılıyorum yine de davet ettim ama
Bu nedir ya? Allah askına cekmeyın su adamı.

Eşiniz küçük yaşta babasını kaybetmiş, annesi desen başkasıyla evlenmiş. Evet anne var ama maddi olarak, manevi olarak bir aile ortamı gormemis ve akrabalik iliskilerini doğru düzgün yasayamamis. O nedenle sizi anlayamıyor olabilir. Bu demek değil ki o yaşayamadı diye sizde yasamayacaksiniz . Elbette yaşayın fakat bebeginizi kendinizden ayirmayin. Neden bırakıyorsunuz onu anlamadım? Insanın canı kanı kendine yük veya ayak bağı olmaz diye düşünüyorum. Ya bebeğinizi de götürün yada eşinizi de dahil edin. Kendi gelmek istemiyorsa kendi bilir

Sen de gel dedim gelmeyeceğini bile bile.Çünkü ailemi beğenmiyor sevmiyor adam yerine koymuyor aşağılıyo..bizimkilerin bundan haberi yok o gezmeyi sevmez deyip geçiştiriyorum.Annem bişey yollasa çöpe atar ıyyy der ordan bir kap getirsem yıkar,çok kırılıyorum yine de davet ettim ama
Mal ortada terbiyesizin teki

neden bu gezmelerde eşin ve çocuğun yanındında değil. Kardeşle başbaşa çıkılsa tamam ama kardeşimin eşi varsa benim eşimde o programda olur. Zaten ailesiz büyümüş aile ortamı görememiş yaralı biri. Ne güzel işte ailecek yapın gezme programlarını. Niye ötekikeştiriyorsunuz ki?

yorumları sonradan gördüm. :) Kendi gelmek istemiyormuş. Hak vermesem de anlayabiliyorum sanırım ya. Bence eşin terapi almalı. Eğer evlilik devam edecekse.

Son düzenleme:
merhabalar hanımlar,eşimle boşanma aşamasındaydık,8 ay ayrı yaşadık ben ev tutup bebeğimi Alıp çıkmıştım.Bebeğe bakmak için annemle babam Yanıma geldiler beraber yaşıyorduk.Eşimin ve annemin bitmek bilmeyen ısrarları üzerine tekrar denemeye karar verdim,biraz da bebeğim için denedim.Eski eve bebeğimle beraber döndüm annem babam kendi tuttuğum evde kalıyorlar.

Eşim 2 Yaşında babasını kaybetmiş annesi bırakıp gitmiş başkasıyla evli.Babaannesiyle büyümüş.Annesiyle resmi bir ilişkileri var.Anne maddi destek Sağlar ama gelmez hiç 3 Yıldır Evliyiz oğlumuz 1 Yaşında ama hiç gelmedi,neyse konu bu değil.

Ayrılma sebebimiz hakaretleri,aldatılma şüphelerim,evi kendine ait görüp beni 3-4 kez kovmasıydı.

Bunları anlatıyorum ki daha doğru yorumlar alabileyim,uzattıysam özür..

Gelelim konuya : İki hafta önce bir Cumartesi günü annemleri gezdirmek istedim,bugün de bir haftadır bize gelen erkek kardeşimle gelinimizi.İkisinde de ilk söylediğimde pürüz çıkartmadı,çocuğa bakmayı ds kabullendi ama hazırlanmaya başladığımda çocuk için bir hafta sonumuz var onda da ona vakit ayırman gerekiyorken çıkıyorsun dedi.Bugünkünde çıkarken resmen Söylediklerimi duymuyormuş gibi yaptı küstü yani.Neyse gittim ara ara çocukla ilgili mesajla sorular sordum asla cvp yok Aradım açmadı apar topar eve geldim bişey mi oldu diye..bir sorun yoktu.Tele niye bakmadın dedim üstelik mesajlardan sonuncusu "niye cevap vermiyorsun " du.ne bileyim tel orda dedi baktım teline mesajlar okunmuş Çağrı ekranda.nasıl bir sorumsuzluk bu merakta kaldığımı bile bike o kafar şeyden birine de bakmaz mi insan..kaç saattir dışarda olan sendin dedi.Olmicak en iyisi tekrar toplanıp gitmek dedim sen bilirsin dedi ve çocukla lay lay lom oynamaya başladı nisbet yapar gibi.çocuğun odasına geldşm çocukla ve ohhhh Çay içiyor kendisi keyifler tıkırında.Eşyalarımı poşetlere koydum Sabahı bekliyorum.

Hasta mi bu adam ne zamsn akrabalarımla görüşsem burnumdan getirir madem kolayca vazgeöebilirordu benden niye düştü Peşime bir yorum getirin hanımlar benim kafam durdu ..
Pire için yorgan yakıyorsunuz farkında mısınız?

Bir arkadaşım vardı. Eşi aynı sizin eşiniz gibi aile ortamında yetişme imkanı olmamış. O kadar zorki diye anlatırdı.
Hem annesi hem siz tarafından terkedildiği için aslında kalbi yaralı biri.Kendini değersiz hissettiği içinde herkese karşı öfkeli. Aslında bütün sorunu kendiyle.Sevgi ve sabırla düzelebilir. Ama, bunun için kendininde terapiye gönüllü olması gerekir.
Sizin hemen çekip gitmeye kalkmanızda yanlış.
Bu evliliği yürütmeye gönlünüz varsa,biz demeyi, biz olmayı, her ikinizinde istemesi ve ona göre davranması gerekir.Oturup güzelce konuşmayı deneyin.Yok uğraşmaya değer görmüyorsanız ve sevgi hissetmiyorsanızda, ne üzün, ne üzülün, bırakın herkes kendi yoluna gitsin.

Back
X