merhabalar hanımlar,eşimle boşanma aşamasındaydık,8 ay ayrı yaşadık ben ev tutup bebeğimi Alıp çıkmıştım.Bebeğe bakmak için annemle babam Yanıma geldiler beraber yaşıyorduk.Eşimin ve annemin bitmek bilmeyen ısrarları üzerine tekrar denemeye karar verdim,biraz da bebeğim için denedim.Eski eve bebeğimle beraber döndüm annem babam kendi tuttuğum evde kalıyorlar.
Eşim 2 Yaşında babasını kaybetmiş annesi bırakıp gitmiş başkasıyla evli.Babaannesiyle büyümüş.Annesiyle resmi bir ilişkileri var.Anne maddi destek Sağlar ama gelmez hiç 3 Yıldır Evliyiz oğlumuz 1 Yaşında ama hiç gelmedi,neyse konu bu değil.
Ayrılma sebebimiz hakaretleri,aldatılma şüphelerim,evi kendine ait görüp beni 3-4 kez kovmasıydı.
Bunları anlatıyorum ki daha doğru yorumlar alabileyim,uzattıysam özür..
Gelelim konuya : İki hafta önce bir Cumartesi günü annemleri gezdirmek istedim,bugün de bir haftadır bize gelen erkek kardeşimle gelinimizi.İkisinde de ilk söylediğimde pürüz çıkartmadı,çocuğa bakmayı ds kabullendi ama hazırlanmaya başladığımda çocuk için bir hafta sonumuz var onda da ona vakit ayırman gerekiyorken çıkıyorsun dedi.Bugünkünde çıkarken resmen Söylediklerimi duymuyormuş gibi yaptı küstü yani.Neyse gittim ara ara çocukla ilgili mesajla sorular sordum asla cvp yok Aradım açmadı apar topar eve geldim bişey mi oldu diye..bir sorun yoktu.Tele niye bakmadın dedim üstelik mesajlardan sonuncusu "niye cevap vermiyorsun " du.ne bileyim tel orda dedi baktım teline mesajlar okunmuş Çağrı ekranda.nasıl bir sorumsuzluk bu merakta kaldığımı bile bike o kafar şeyden birine de bakmaz mi insan..kaç saattir dışarda olan sendin dedi.Olmicak en iyisi tekrar toplanıp gitmek dedim sen bilirsin dedi ve çocukla lay lay lom oynamaya başladı nisbet yapar gibi.çocuğun odasına geldşm çocukla ve ohhhh Çay içiyor kendisi keyifler tıkırında.Eşyalarımı poşetlere koydum Sabahı bekliyorum.
Hasta mi bu adam ne zamsn akrabalarımla görüşsem burnumdan getirir madem kolayca vazgeöebilirordu benden niye düştü Peşime bir yorum getirin hanımlar benim kafam durdu ..