dengesiz mi ana kuzusu mu?

Konu sahibi nasılsın? Gelişme oldu mu hiç?
olmaz mıııı hakkında çok ve tuhaf şeyler duydum vee tam babamın 40. Gününde nişanlandı kendi doğum gününde de düğünü var 2 temmuzda adamın kısmetini açmışım meğersem
Kurtuldum diye şükür sadakası verdim

Ay şok oldum. Anasının onayladığı biri ile evleniyor bence bu. Verilmiş sadakanız varmış cidden.

Keşke evleneceği kadını tanısaydım da anlatsaydım nasıl pislikle beraber olduğunu. Onun da başını yakacak. Siz gerçekten kurtulmuşsunuz.

Ay şok oldum. Anasının onayladığı biri ile evleniyor bence bu. Verilmiş sadakanız varmış cidden.
Annesi bugüne kadar olan tüm kızları veto etmiş eski midir yeni mi tanıştı bilmiyorum ama annesi nişan fotolarını sosyal medyasına profil resmi yapmış kabul etmiş anladığım kadarıyla
Zaten kızı uzaktan buldular bunları araştırıp ne deli olduklarını anlamasın ve hemen düğün yapalım da tanımaya fırsatı olmasın diye

Manyak kaynıyor ortalık. Gerçekten kurtulmuşsun. Onlar hak ettiğini yaşarken sen umarım çok mutlu olursun.

Benim dayimda böyle evlenecek kız bulamazdı anneannemde kız beğenmezdi kolay kolay sonra taa uzaklardan bir kurban seçtiler kendilerine... Yıllar sonra kaçtı gitti kadın aman aman. Allah korumuş seni.

Benim dayimda böyle evlenecek kız bulamazdı anneannemde kız beğenmezdi kolay kolay sonra taa uzaklardan bir kurban seçtiler kendilerine... Yıllar sonra kaçtı gitti kadın aman aman. Allah korumuş seni.
Dilerim bu kızda çabuk ayılır ve kendini bu ruh hastası ana oğuldan sıyırır ama sanmıyorum çünkü ilgisi ve sevgi gösterileriyle insanı kuşatan biri bu konuda tam bir usta o kızcağızda çok sevildiğini ilgilenildiğini düşünüyordur
Ben bile o zor günlerimde evdi-işti-hasta bakımıydı diye çok kafa yoramıyor olmama rağmen o şekilde düşünüp şaşırmıştım bu nasıl biri diye ama aşırı iyi ve anlayışlı olması bana tuhaf gelmişti ve hep temkinliydim ona karşı (öpmek istedi reddettim kendiliğimden hiç öpmedim ve elini tutmadım hep atak yapan oydu)iyi ki öyle yapmışım

bu cümleleri ve yazarken harcayacağım vakti hak etmediklerini düşünüyorum

Ne duydunuz iyiki kurtulmuşsunuz vallahi kına yakmalık

Yok artık

Ne duydunuz iyiki kurtulmuşsunuz vallahi kına yakmalık
kendini annesini ailesini anlattığından çok farklı bir kişilik olduğunu
bana muhteşem sevgi dolu saygının kusursuz olduğu bir aile anlatmıştı aslında babaları bunları kapı dışarı çıkarmayan, kendi akrabaları ve komşuları dahil kimseyle görüşmeyen ve görüştürmeyen biri olduğunu aslında berbat bir aile olduklarını
babamı şöyle seviyorduk böyle özenli bakıyorduk masalını anlattığı babası ölür ölmez 1 hafta sonra gezmeye başka şehre gittiklerini çok kızla gezdiğini ama annesinin kimseyi istemediğini, tamamen annesinin yönetiminde ve kontrolünde hareket eden kukla bir kişiliği olduğunu öğrendim

Adamın kısmetini açtığınızı sanmıyorum. Adamla görüştüğünüz dönemde muhtemelen adamın devam eden bir ilişkisi varmış. Ya kız arkadaşıyla arası limoniymiş o dönem ya da boşluktaymış. Veya sizinle sadece arkadaşlık ediyormuş.

anneme anne diyen, bana sarılan, elimi tutan, her şartta her zaman yanındayım birtanem diyen birinin sadece arkadaşlık ettiğini düşünmüyorum
ama düşüncem şu bu adam benimle olduğu 3 ay boyunca hiç şehir dışına çıkmadı (sadece babamın ölümünden 1 gün önce şehir dışına çıktı bana iş için demişti) ben her istediğimde ona yüz yüze ulaşabildim, görüştük bu kız ya önceden vardı ve annesine en sonunda kabul ettirdiler ya da benimle tanıştığı dönemde onunla da tanıştı son ana kadar sanaldan görüştüler en son yüz yüze gelip evlilik kararı aldılar ya da tam bir delilik örneği olarak yeni tanışıp yıldırım aşkına tutuldular
çok mantık bulamadım

Adamın bir çırpıda tanışıp, evlilik yoluna girmesi pek olası gelmedi bana. Ya ilişkisinden umudu kesmişti ya da kıskandırmaya çalışıyordu diğer tarafı. Bu arada da kimi kırıp, üzdüğünü umursamamış gibi duruyor.

Siz şanslı olan tarafsınız.

zaten bu olaydaki tek iyi şey benim şanslı olmam çok şükür

Oha ablam oha senin mevlutte bulmuş olmasinlar müşterek gelini yuh ne diyim iyiki gitmiş hayatından manyaklar mi.ne

Oha ablam oha senin mevlutte bulmuş olmasinlar müşterek gelini yuh ne diyim iyiki gitmiş hayatından manyaklar mi.ne
tahminim İzmir'den, ben Çanakkale'deyim yatıp kalkıp ben ne yaşadım diyorum ya belli etmeseydi evlenseydik ve 3 ay sonra bana eyvallah eski sevgilimle barıştım, yeni birini buldum gibi şeyler söyleyip toz olabilirdi ortalıktan gerçi çok soru işaretim vardı, beni rahatsız eden bir iyiliği ve uyumu vardı sanki 45 sene sadece beni beklemiş gibi hiç aklıma yatmıyordu her şey yolunda gitseydi bile süreci uzatacaktım mümkün olduğunca

Allah sizi korumus boylesinden. Bence sizle gorusurken de ayni zamanda birden fazla kiz vardi. En saf bunu buldular. Anasina ve kendine baktirsin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…