- 20 Şubat 2019
- 75
- 34
- 3
- 27
- Konu Sahibi MinnosKoala
-
Bence suan bir depresyon halindesiniz ve bu süreçte vereceğiniz kararlar maalesef pek sağlıklı olmayacak gibi.
Bir uzmana danışsanız daha da ilerlemeden
Iyi bir psikiyatrist bulun. Buraya yazin sehrinizi oneren olur belki.
Anladım şanssızlık olmuş. Yukarıda arkadasın da dediği gibi sehrinizi söylerseniz yardımcı olurlarDaha önce bir psikoloğa gittim, dalga geçer gibi konuştu benimle, kalbimi kırdı. İlaç da kullanamıyorum psikiyatriste de gidemiyorum o yüzden. İyi ve güvenilir bir psikolog bulsam gidicem gerçekten ama küçük sayılabilecek bir ilçede yaşıyorum.
Neden ilaç kullanamıyorsunuz çok rica ediyorum yine açılmayı düşünmeyin sakın bu sefer kapanmak için uzun müddet düşünmüşsünüz çünkü evet namazda kötü olabilirsiniz ama yine de bırakmayın namazı çünkü şeytan siizn bırakmanız için sizinle uğraşıyor yaşadığınız durumu anlayabiliyorum bir tü panikatak anksiyete bunlar ama ilaçsız aşabileceğinizi sanmıyorum aynı durumu ben de yaşıyorum panikatak hastasıyım ve ilaçla bir nebze olsun biraz azalıyor iyi bir uzmana danışmanızda fayda var rica ediyorum bu sefer açılmayın yeterince açılıp kapanma hakkını kullanmışmışsınız bu durumun geçici olduğunu kendinize telkin verin bir müddet sonra örtünmeye alıştığınızda zaten açılmak zor gelecek bu seferde ve örtünmeyi sevmeniz için de değişik tarzda şal örtüler takıp değişik değişik taktığınızda da hoşunuza gidince daha çabuk alışacağınızı düşünüyorum bol bol dua edin ve Allahtan yardım dileyin bu işler kolay olmuyor ama gerçekleştiğinde de inanılmaz huzur ve mutluluk veriyor küçük bir tavsiye daha vereyim niçin örtündüğünüzü anlatan ayetleri okursanız şayet ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız Allah yardımcınız olsun
İşte ilaç fobisi de var pskiyatrınıza bunu dile getirdiğinizde ona iyi gelecek ilaç da verecek ve bu düşünceler beyninizden gidecek şuan ağlıyorum demişsiniz sizi iyi anlıyorum depresyonda var aynı zamanda benim ailem de bana kızıyordu onlara ben hastayım dedim ve gittim Dr a siz söylemeyedebilirsiniz Dr a gidin ve derdinizi anlatın inanın bunca zamandır niye gitmediğiniz için kendinize çok kızacaksınız şuan için ilaçsız toplanmanız oek mümkün görünmüyor
Ben 15 yaşımdan 23 yaşıma kafar ilac kullandım.
Kapilardan geçemiyordum ve 47 kg insandim.
Sakın diyorum.
Ilac kullanma. O kararin dogru. Iyi bir psikolog bul
Bana senin durumun obsesif gibi geliyor
Bazen icinden dini seylere küfür etme durtusu3 geliyor mu?
Daha sonra alışacaksın ilaç fobisi var grip olduğunda falan da ilaç içemezsin bu yüzden ilaç fobini de yenmen gerekiyor ilaç içtikten sonra düşünceleri dağıtacak aktiviteler yapmalısın bir müddet sonra geçecekMidemde sorun var onun için bile ilaç kullanamıyorum. Çok korkuyorum, sanki o ilaçlar beni zehirleyecekmiş gibi geliyor. Şu an rahat konuşuyorum ama cesaret edip içtikten maksimum 2 dakika sonra kendimi lavaboda buluyorum.
Geçiyo mu ki bu durum?Bu bir takıntıdır.
Obsesif hastalar zaman zaman degisik seylere takarlar
Temizlik,düzen,sayi sayma gibi seyler oldugu gibi,cinsellik üzerine takintilar ve bazen ALLAH,peygamberler,dini şeyler uzerine kufur efme,beddua ve sonrasında bundan pisman olma durumunu yasarlar.
Panik atak hakkinda bir bilgim yok. Bilen arkadaslar yardimci olacaktır
Bu arkadaşınki de takıntı zehirlenme takıntısı ilaç içince zehirleneceğini düşünüyor bu da bir tür okb şuan panikatak kendisi fakat okb den dolayı ilaç kullanamıyor okb yi yenmesi için de ilaç almak zorunda bir müddetBu bir takıntıdır.
Obsesif hastalar zaman zaman degisik seylere takarlar
Temizlik,düzen,sayi sayma gibi seyler oldugu gibi,cinsellik üzerine takintilar ve bazen ALLAH,peygamberler,dini şeyler uzerine kufur efme,beddua ve sonrasında bundan pisman olma durumunu yasarlar.
Panik atak hakkinda bir bilgim yok. Bilen arkadaslar yardimci olacaktır
İçemiyorum gerçekten. Hiçbir şey yapamıyorum, odaklanamıyorum bile. Allah düşmanıma vermesin.Daha sonra alışacaksın ilaç fobisi var grip olduğunda falan da ilaç içemezsin bu yüzden ilaç fobini de yenmen gerekiyor ilaç içtikten sonra düşünceleri dağıtacak aktiviteler yapmalısın bir müddet sonra geçecek
Ama o müddet ya 4 sene olursa.. 5 sene olursa.. insallah şanslı biridir. Yoksa bende farkındayım okb ilacsiz cok zor.. ama ilacta yuzde 100 cozum degil ben yuzde 90 yendim buna da şükürBu arkadaşınki de takıntı zehirlenme takıntısı ilaç içince zehirleneceğini düşünüyor bu da bir tür okb şuan panikatak kendisi fakat okb den dolayı ilaç kullanamıyor okb yi yenmesi için de ilaç almak zorunda bir müddet
Geciyo.Geçiyo mu ki bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?