Bak ben seni anladim.. cok soru soruyorum kusura bakma. Sen benim.kizkardesim gibi olmussun kendisi 22 23 yaslarinda bu tip seylere kapıldı
Ben kendimi bildim bileli zayiftim cocukkende ortaokuldayken de evlendim hala öyleyim. Kendisi 55 kglarda boyu uzun degil ama 163. Bir insandi.
Kilolu degildi ama balik etli.mi denir kollari,bacaklari falan dolgundu. Ust bedenimiz uyardi ama kot pantolonlarima girmezdi
Universiteye gidince kusmaya basladi bu hatta daha once sanirim sehir dışına tatile gitmisti arkadasimizin yanina 21 yaşında falanken yiyip kusuyordu. Tartiya cikiyordu. En son benim.pantalonlarima girmeye basladi ve evde ne fark edeyim benim hicbir kiyafetim yok,almis hepsini üniversiteye götürmüş

orada giyiniyor bende cildiriyorum tabi evde kıyafetlerim yok ara tara yok
Biz bunun bana ozendigini,ornek rol model olarak beni aldigini düşündük. Zayiflayip benim.kıyafetlerimin icine girmeye basladi çünkü
Artik dayanamadik ailecek. Yemiyor icmiyor. Ben bastim gittim kaldigi yere ne yiyecekler goturdum ve orada da yaptim. Yemedi.
Yemedigi gibi de ac karnina spor salonuna gidip vucut yapiyordu
Hatta oradaki adam sen gelme buraya demis.
Bu arada bende kaslıyımdir ama tipim oyle yani ondan zayif duruyorum hatta.
Sonra okul bitti döndü sevdigi yiyecekleri yemeye başladı.
Ha bu arada neler yakaladim. Hanimefendi bir poset yapmis kendisine,icinde eti form bilmemne abuk subuk bisuru sey var ve sakliyor o poseti. Bilumia hastalarinin farkli ve degisik beslenme durumlari olurmus ve bunu saklarlarmis baskasindan. Dolapta kefir gordum. Kefir senin neyine?
Neyse bu dondu ve yemeye başladı. Ailemde sonra zorlamamaya basladi aile yanina donunce de keyfi yerine geldi eski haline dondu hatta gecen buluştuk kilo almış ama soylemedim yoksa mazallah kafaya takar ve kusmaya başlar
Tabi bu zayiflik ve kusma doneminde hanimefendi 1 sene adet görmedi
Doktora gidiyor ilac verior doktor icmiyor. Ilac icmezmis
Grip olsa da icmez
Senin gibi yani

Ustelik kendisinin zehirlenme durumu da yok ilac içmeyi sevmezmis. Bize cok cektirdi cook. Ben neler yasadim ailem de.
Neyse gelgelelim 2 senedir ailemin yaninda simdi de işsiz.
Issizlik bunalimi basladi
Neymis.kalbi çarpıyormuş

Sosyal ortama cikamiyormus insan icine biseler oluyormus
Doktora gidiyor hem psikolog hem psikiyatr daha dogrusu psikologa gidio once.o da test yapior diorki psikiyatr a git diyor psikiyatrda kizkardesime ters davraniyor devlet hastanesinde.
Bide orda alkolik bir adam görüyor. Adam biseler anlatiyor kardesim iyice kötü oluyor
Beni ariyor anlatiyor
Bende haline sukret görüyorsun insanlar alkolle uyusturucuyla mucadele ediyor lutfen ilac kullanma bak demedem yok zaten kullanmicam diyor
Internettende baktim dior ilacin etkileri e bakmis saniri. Kilo aldırıyor yaziyormus
Ilaca baslamadi. Suanda evde. Temizlik yapiyor hergun. Yuruyus yapiyor. Arkadaslariyla cafeye gidiyor. Arkadasinda yatiya kalmaya gidiyor. Bana geliyor birlikte geziyoruz abla kardeş

Yani 1 ay once sosyal fobisi vardi güya

Simdi eser yok ama o fobiden nedense
Issizlik iste. Bazen beynimizde oyun oynuyor bence bize.
Bence sen bu isleri çözersin gülüm. Tabiki doktora git. Gitmelisi de ama bak ssana canli örnek anlattim.