Dengesiz ve beni çok yoran bi koca

Siz sanırım kocanizi çok simartmissiniz ne dese yapmışsınız,zaten görevi çalışmak başka ne işi var sizinde evi tüm hayatınızı devam ettirmek siz yorulmuyormusunuz sanki,biraz kendinize değer verin gece neden bekliyorsunuz çocuk uyuyunca yatın 1saat kaka kalkın ben öyle yapıyorum ,kocanız oruç tutuyorsa kendine zorla siz mi tutturuyorsunuz atari siniri size böyle yapan tutmasın bı zahmet,ailenizin yanına gidin orada rahat ederseniz bir iki ay gelmeyince gorsun,hatta kendi gel diyene kadar gitmeyin.

Ben sinirliyime sığınmış kocan. Ona boyle sinirli bir insanin tedavi olması gerektiğini ve anormal olduğunu söyle. Ben sinirliyime siginiyorlar herkes onları çekmek zorunda sanıyorlar. Sinirliysen git tedavi ol. Benden memnum degilsen boşa derdim ben

şöyle adamları görünce oğullarımı daha dikkatli yetistirmeye çalısıyorum. Nedir bu ya isini gördürmeye mi evlenmiş

Ben Çalışırken de Anlayış Göstermiyordu hemde Ben de onun Gibi 12 saat çalışıyordum. Sabah 6 da iş başı yapiyordum. Anlayış göstermiyordu kaç kere kavga ettk

Sen git anne kal 1 ay ne demek ya kovmuş resmen
Ben de dedim ki Asıl sen git Annene annen 2 ay dayanamaz sana dedm annne ne söylen dedm her gun taze yemek yapsın sana dedm
Sonra da diyor ki

Annende anneannende kalamazsın 1 ay istemezler seni diyor.

Beni kovduğunu annemlere söylersem öyle bir isterler ki...dedim

Kızını bile göremezsin göstermem dedm

Oruçken sinirli, yorgunken sinirli.. bahanelere gerek yok eşiniz normalde sinirli biri. Yalniz nasıl bastırmışsa sizi, çocuğa bakmasina çöp atıp alışveriş yapmasına bile çok büyük bir iş yapmış gibi mutlu oluyorsunuz.
Durumunuza cok üzüldüm, annenize gidin aç kalsinda en azindan kıymetinizi anlasin size eziyet etmeyi bırakır belki

Valla ne diyim bizim ki de bire bir aynı bana diyor ki senim asıl görevin çocuk bakmak ama öyle yemekler istiyor ki ben mutfağa gidince de yarim saat de çık diyor çocuğa bakmak onun görevi değilmiş ha bide zorundamıyım ben diyo bgun artık son noktaya geldim çocuk düşmüş ağlıyo o onu görmesine rağmen kalkıp kucağına almıyo bende mutfaktaydım ellerim yemekte ee neymiş ben alacakmışım inan çıldırdım daha neleri var anlatamam bişey desem olmuyo sürekli okbme bğlıyo çok yoruldum ya

Sen neden annene gidiyorsun? O gitsin?
Git deyince git, gel deyince gel, oyle mi? Oldu deseydiniz.
Orucu kendine tutuyir, eziyeti size. Tuttugu oruc kabul oluyor mu onu Allah bilir.
Madem sen hazirla yat ben yerim diyorsa siz de oyke yapin, ezana kadar beklemeyin.

Yani normal geldi bana.ben sabah 8 akşam 8 çalışıyorum 3 çocuk yinede herşeyi ayağina ister bırakki evde otursam ne yapar başıma ama sorunsuz sıkintısız ne versen yer orası ayrı

Yok orucu Aç kalmak zannediyor hep böyle . Küfür bağırış çağırış hepsı var

Yok işi gücü uçurtma uçurmak.

Dün aksam VasıfSIZSIN dedim.

SENSİN VASIFSIZ dedi

Bir de bana oruç tutmayınca kızıyor cehennemde yanacaksın diyor. Orucunu tut diyor ama kendisi oruçluyken barut gıbı sinirli oluyor

Allah bana hesap sorabilir sen soramazsın dedm

Ne guzel evde dursa da iş yapabiliyormuş.

Benim de markete gittim oluyor o sadece internete giriyor. Eline tableti alıp.

Veya uçurtma uçuruyor.
Sivaslı değilim de herif diym işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…