• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesizlik diz boyu o derece

Aynen yediremoyor kendime kendini ele veriyor haberi yok takmadiginI göstermek istiyorsun birisine sinirli konuşup alınıp engellemeyceksin ha oldu da aradı iki arar üç arar dorduncusunde acmadin biter hoparlorde sesi barut gibi sen kimsin ki seni hep onemseme k zorundayım.Sevgili nisanli olsam böyle birşey yapsam sonuna kadar hakli öyle bir durumda yok hayırdır bu Celal bu öfke niye

Konuyu pek anlayamadım ama öyle engelledi umursuyor diye bir durum yok.Hiç umursamadığın insanları sinirle ya da artik ulaşmasın diye engellersin.

Sizi engellemese veya numaranızı silmeseydi bu sefer de ''ben ona o kadar kötü şey yaptım hala engellemiyor yoksa iletişimi koparmamak için mi, beni gizliden takip mi ediyor'' diye sormayacak mıydınız

Boşver unut gitsin sende onu engelle ödeşmiş olursunuz

Adamla dalga geçer gibi konuşmuşsunuz ne yapacaktı ki başka? Sizde engelleyin onu tamamen kapatırsınız konuyu.

Adam bastan olmicni söylemis zaten.. isin duserse ugra kismi da.. öylesine söylenmis bi söz. Bunu anlamaniz gerekirdi. Neyi ölctünüz anlamadimm biraz gereksiz buldum. Engelleme konusuna gelirsek.. sizi önemsediginden engelemedi sizi. ;) anlam cikarmayin bence. Adam istemiyor, bakti rahat vermicek gibisin.. engelemis. Bosverriiin hic ugrasmayin bence :))

Deneyecek bir konumunuz yok ki..
Son derece gereksiz bir iş yapmışsınız, Adam da haklı olarak engellemiş

Neler yapmadı ki dengesizligi gelgitleri hayır madem takmiyorsun niye engelliyorsun haksız miyim
Insan umursamadigi, istemedigi birini de engeller.. Kendi kendinize boyle cikarimlar yapmayin.. Aramani, ulasmani istemiyodur, sinirleniyordur ve engellemistir ulasma diye..

Benim konustugüm bir adam vardi benden hoslandigini soyledi neyse ona göre biri degilmisim yani beklentisi farklıymis neyse daha sonra aradı tekrardan konuştuk yolun duserse ugra dedi bugün yalandan ben geliyorum görüşelim mi dedim mesajı okumadım ben de aradım amacım tepkisini ölçmek ti gelicek mi gelmiyçek mi neyse sen niye böyle yapıyorsun amacin ne beni delietmek mi yarım saatvkinustu dinledi beni kuzu gibi sonra sesim kotulesti nerdesin ben geliyorum yanına söyle burda değilsin demi dedi ben de Evet değilim senin tepkinin ölçtüm dedim sinirden teli kapatıp engeli bastı umursamaz adam birden yalan söyledim diye fittirdi whatsaptan engelledI bu ne şimdi amacın ne arkadaşim numarasından aradı iki kere bir saat arayla sesi çok afresifti dedi direk kimsiniz sert bir sekilde demiş.Kendisi o kadar şey yaptı ben ufak birsey söyledim diye engelledi bir insanı engellemek bile onu taktığıni gösterir haksız miyim niyebu kadar zoruna gitti sizce
Engellemek taktığını göstermez, ergen kuruntusudur o, engellemek o kişiden kurtulmak istediğini gösterir. Ki maşallah o sizi engelleyince arkadaşınıza aratarak siz de niye engellemesi gerektiğini açıklamışsınız bizlere. Adam istemiyor rahat bırakın.

al dedi git dedi kendini dedi... Keşke imlâ kurallarına biraz olsun uysanız da konuyu anlasak.
Anladığım kadarıyla adamın sizi isteyip istemediğini saçma bir deneme ile anlamaya çalışmışsınız o da engellemiş. Zaten ilgisi olsa böyle bir denemeye kalkmazdın o iş olmaz, adam en doğrusunu yapmış sende engelle gitsin..

Dün konustuk engeli kaldırıcam dedi sinirlendi aniden söndü kızgınLigi

Yazdıgınız konudan bir şey anlasaydım yorum yapacaktım ama anlamadım.
Biraz karışık yazmışsınız sanki :işsiz:
Adamın dengesiz oldugunu düşünüyorsunuz sanırım eğer gözlemlemelerinz o yöndeyse dogrudur.
Dengesiz insanla uğraşılmaz.

Engeli kaldırmış sinirlenmis ondan yapmis

Konu bitti siz kendi aranızda konuşun

Sizce onemsemese engellemezdi deGil mi yani onemsemese ne dediğim onun umrunda olmaz
Artık sesinizi duymak yüzünüzü görmek istemiyorsa da engeller. Önemsemekle ilgili değil bence engel koymak. Mesela beni de birkaç kez aynı numara rahatsız edince engelliyorum. Önemsediğimden değil rahatsız olduğum için.

Back
X