- Konu Sahibi Shostakovich
En guzeli inanilmaz derecede resmi ve mesafeli olmak..
Ben hak edene,iyi niyetli insana hayranim.. Zaten anlarimda bir insanin yada bir ailenin niyetinin az cok ne oldugunu..
iyiyse can kurban, basimda tasirim..
ama kotuyse,cinlik yapiyorsa,sinsi ise ne seviyesine inerim..nede muhattap olurum..Gormezden gelirim.
yapmam gereken gorevlerim ne ise bir "Gelin" olarak belli basil kurallar..
onu yaparim.. Ondan sonra Eyvallah..
isim biter..
Benim esimin aileside gozumuze sokar gibi sirf bizi uzmek icin neler yapiyorlar, ne tavirlar, ne hareketler..
Ama umurumda mi? :))) ASLA! hic takmiyorum bile.. kendi kumlarinda oynamalarini izliyorum uzaktan sessizce..
En guzeli bu...
Ama normalde de zaten, insanlarla iletisimde fazla yuz goz olmak bunyeye zarar veriyor..
isin suyu cikiyor..
Kimle olursa olsun, herzaman mesafeli olmak en guzeli..
insanin kendi cizgilerini ihlal edip, cizgileri olmadan ozgurce yasayip hareket edecegi tek yeri kendi ailesi..
Yani "Esi ve cocuklari"...
Bunun haricinde hicbir yerde kendin gibi olamazsin zaten..
Ben bundan yanayim..
Ben hak edene,iyi niyetli insana hayranim.. Zaten anlarimda bir insanin yada bir ailenin niyetinin az cok ne oldugunu..
iyiyse can kurban, basimda tasirim..
ama kotuyse,cinlik yapiyorsa,sinsi ise ne seviyesine inerim..nede muhattap olurum..Gormezden gelirim.
yapmam gereken gorevlerim ne ise bir "Gelin" olarak belli basil kurallar..
onu yaparim.. Ondan sonra Eyvallah..
isim biter..
Benim esimin aileside gozumuze sokar gibi sirf bizi uzmek icin neler yapiyorlar, ne tavirlar, ne hareketler..
Ama umurumda mi? :))) ASLA! hic takmiyorum bile.. kendi kumlarinda oynamalarini izliyorum uzaktan sessizce..
En guzeli bu...
Ama normalde de zaten, insanlarla iletisimde fazla yuz goz olmak bunyeye zarar veriyor..
isin suyu cikiyor..
Kimle olursa olsun, herzaman mesafeli olmak en guzeli..
insanin kendi cizgilerini ihlal edip, cizgileri olmadan ozgurce yasayip hareket edecegi tek yeri kendi ailesi..
Yani "Esi ve cocuklari"...
Bunun haricinde hicbir yerde kendin gibi olamazsin zaten..
Ben bundan yanayim..
Son düzenleme: