- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
O tarafta uzağa kalıyor şuan olduğum yere pandemiden dolayi açılamiyorum yoksa bende ege ve akdeniz benimde hep tercihim❤ama elde ki imkan bu şuanMarmara da sadece güneşlenirim. Deniz anası ayrı yosunu ayrı o taraflarda en temizi avşa diye duydum ama gitmedim bilemiyorum.
Tatlı kanı anlamış,, emcüklemiş seni gardaşşBana bıkere yapismisti denız anasıallahım hatırladıkca diken dıken oluyorum. D
Deniz anası ve yosundan kacıs yok ya, heryerde varlar bence
Boyumu gecen yere girmem şuan hamileyim çabuk yoruluyorumYalova'dayız Merkezde bi plajdaydık bugün. Çok fazlalar bu ara. Armutlu da nasıl bilemiyorum ama geçen sene tam merkezde iskeleye 100 m mesafede girdik tertemizdi.
Ay bugün kocaman değdi koluma azcık haşemadan. Tepiniyorum suyun içinde koluma deydi koluma deydi diye.Bana bıkere yapismisti denız anasıallahım hatırladıkca diken dıken oluyorum. D
Emcukledıgı yerin rengi acildiTatlı kanı anlamış,, emcüklemiş seni gardaşş
Ben ege ve akdenizde görmedim canım Akdeniz'de açıkta gördüm yatla gittigimizde sadece orda da olsun yaniBana bıkere yapismisti denız anasıallahım hatırladıkca diken dıken oluyorum. D
Benim gobegım ın ust kısmına yapıstı rengi acık oranın ama gunesten oldu diyolar bence denız anasından sonra olduAy bugün kocaman değdi koluma azcık haşemadan. Tepiniyorum suyun içinde koluma deydi koluma deydi diye. ☹
Anasi fena zaten yumusacık ıgrenc.Ben ege ve akdenizde görmedim canım Akdeniz'de açıkta gördüm yatla gittigimizde sadece orda da olsun yaniay ben korkuyorum ya cook. Deniz ayakkabisi alırım yosuna hadi neyse de anasiiii
Çok fena değil aslında sığlığı. Ben göğsümü geçen yere bile girmem sayılır yüzme bilmiyorum. Çok dalgalıydı ve yosunlu o kadar çok olmuyo normalde. Mendirek Plajı var ordaydık.Boyumu gecen yere girmem şuan hamileyim çabuk yoruluyorumyalova merkez nasil güzel ve sıgı mı ki acaba merkezde olur bana geldi mi deniz anası çok demişsiniz
Avsa cok sıkıcı kucucuk bir yer. Denizi cok guzeldı carsafgıbı derler ya oyleydı.Marmara da sadece güneşlenirim. Deniz anası ayrı yosunu ayrı o taraflarda en temizi avşa diye duydum ama gitmedim bilemiyorum.
Kiyamam ya sonra öyle mi kaldıEmcukledıgı yerin rengi acildi
Deniz anası yaptı diyorum gunesten olmustur diyorlar.
Vıcık vıcık ya, sadekahvecım haklı eline deniz anası degdıgını dusun yumus yumus
Hahahaha kıyamamKiyamam ya sonra öyle mi kaldı
Cok kasindiriyormus hastaneye gidin diyorlar bide mavisi varmış zehirlihamileyim ya onunda korkusu var biraz hani ilac milac vermeye kalkarlar tabi o esnada ben bayilmazsam yumos yumos degince
Amin canım cok sağol ❤ denizsizde olmuyor anasiyla da olmuyorAnasi fena zaten yumusacık ıgrenc.
Hamile oldugunu bilmiyordum, saglıkla dogur ınsallah Allah guzel omur versin bebısıne♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?