- 12 Mart 2019
- 16.223
- 35.771
- 598
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
3 hafta önce tatilden geldim önce 5 günlük Antalya Oradan da Erdek'e geçtik 4 yıldır her yaz Erdek'e gideriz benim denizle pek aram olmadığı için denizin durumundan haberim yoktuSelam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü
Olmuyor Valla haklısın.. kokusu yeterAmin canım cok sağol ❤ denizsizde olmuyor anasiyla da olmuyor
Şu anlatıma gidesim geldiAvsa cok sıkıcı kucucuk bir yer. Denizi cok guzeldı carsafgıbı derler ya oyleydı.
Ama okadar. Giden iki gunde sıkılır
Yavruları öte gıdemıyodur belki asgshshsBi de bunlar niye sığ yerde takılır ki sığ kısımlarda daha yoğun. Az gidin öte diyorum boğuluyonuz mu sanki
Sıkıcı yer mi seviyorsun bebısımŞu anlatıma gidesim geldi
Hahhaha buna gerçekten güldüm. Yahu deniz hayvanisin açıl işte ileri ileri oralar hep sizinBi de bunlar niye sığ yerde takılır ki sığ kısımlarda daha yoğun. Az gidin öte diyorum boğuluyonuz mu sanki
Evet. Tam olarak. Mümkünse insan olmasın.Sıkıcı yer mi seviyorsun bebısım
Ay deme ınsan coktu.Evet. Tam olarak. Mümkünse insan olmasın.
Çok ya bana şu an 50 km. Merkezdeki plajda azdı demiyorum yanlış anlaşılmasın.Hahhaha buna gerçekten güldüm. Yahu deniz hayvanisin açıl işte ileri ileri oralar hep sizinsanki yüzme bilmiyor ya da yoruluyor pitinik pitinik videolarda gördüm bide yavaş gidiyorlar. Hayattan bıkmış gibi Yalova merkezde o plaji bir düşünelim o zaman az demişsin orada.
Merkezle Armutlu arası mesafe cok mu
Okurken ellerim terledi ya3 hafta önce tatilden geldim önce 5 günlük Antalya Oradan da Erdek'e geçtik 4 yıldır her yaz Erdek'e gideriz benim denizle pek aram olmadığı için denizin durumundan haberim yoktubu sefer gireyim dedim Aman Allah'ım O ne öyle denizanası kaynıyor öyle böyle değil kıyıya vurmuşlar yavru deniz anaları var ama zararsız denizin içindesin bir anda yanında beliri veriyor eşim eline alıp Bundan mı korkuyorsun Korkma zarar vermiyor dedi kaç kere eline aldı gerçekten hiçbir Zararı yoktu ama yine de insan ürperiyor Oradaki çocuklar deniz analarını toplayıp denizden getirip kuma gömdüler o derece çok düşün artık bir iki kere girdim daha da girmedim şu an bile Tüylerim diken diken oldu
Kaldı mı acaba deniz kenarında bi köy basit bi pansiyon filan gitsek ya.Ay deme ınsan coktu.
Ustelık o zaman fiyatlar filan orda baya uygundu dıger yerlere nazaran.
Asırııııııı kalabalıktı
Simdı belki fiyatlar uygun degıldır kalabalıkta degıldır
benim içinde gez canım gitmedim ben oraya hiç ama cok duydum güzel bir yer diyeBayramdan sonra Allah kısmet ederse bende bozcaadaya gıdıcem sadekahve
Vallahi diyorum ya ben hiç bir sene girmezdim denize Antalya muhteşemdi çok dalgalıydı çok derindi ama ne bir pislik ne bir denizanası hiçbir şey yoktu eşime Erdek bu sene mi böyle dedim O da hayır her sene var ama bu sene biraz daha fazla sanki dedi su çok güzeldi sıcacıktı ama denizanasının korkusundan giremedim Hatta bir kere de üstüne bastım Çığlık Kıyamet çıktım denizdenOkurken ellerim terledi yanasıl ellerine alıp oynuyorlar.
Bende ekşide gördüm de inanmadım pek buraya sorayim dedim.
Dokunmayın cok fenayiim diye türkü tutturasim geldi.
Erdek hayal oldu o zamanonlar kapmış bile yerleri marmara denizi neden böyle ya
Vardır be Merve, ülkemiz bu açıdan saklı cennetKaldı mı acaba deniz kenarında bi köy basit bi pansiyon filan gitsek ya.
Koyları cok guzel. Balıklarla yuzuyorsun, ortam da duzgun tek basına korkmadan dolanabılırsın.benim içinde gez canım gitmedim ben oraya hiç ama cok duydum güzel bir yer diye
Ölmeden şöyle keşfedilmemiş bir güzellik göreyim çok isterim.Vardır be Merve, ülkemiz bu açıdan saklı cennet
Gitmek ıstedıgın bolgeye karar verip, bır bilene danısacaksın.
Mutlaka vardır.
İstanbulda mıydın sen Merve?Ölmeden şöyle keşfedilmemiş bir güzellik göreyim çok isterim.
Ay sen çok iyi dayanmissin vallahi üstüne bastığın halde vıck etmistir o yaVallahi diyorum ya ben hiç bir sene girmezdim denize Antalya muhteşemdi çok dalgalıydı çok derindi ama ne bir pislik ne bir denizanası hiçbir şey yoktu eşime Erdek bu sene mi böyle dedim O da hayır her sene var ama bu sene biraz daha fazla sanki dedi su çok güzeldi sıcacıktı ama denizanasının korkusundan giremedim Hatta bir kere de üstüne bastım Çığlık Kıyamet çıktım denizden
Bize mesaj vermek için, buraları kirlettiniz gidin başka yerde oynayın yapışırız diyorlar hahahahahahahaBi de bunlar niye sığ yerde takılır ki sığ kısımlarda daha yoğun. Az gidin öte diyorum boğuluyonuz mu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?