Deniz Astsubayi sevgilim var :(

Zordur asker eşi olmakEn Büyük TÜRKİYE

Temsil kabiliyeti gerektirir. Bu kabiliyet sabır , fedakarlık ,aşk... gibi durumları içerir. Bunlar olmazsa yürümez. Hatta biri eksik olsa bile yürümez...

Şöyle bir +sı olabilir. Eğer bu ayrılıkları iyi yonetirseniz, ayrılıklar ilişkinizi besliyor, ilişkimiz hep taze kalıyor.
İki aylıkken bunu başarabilmek de zordur elbette. Birlikte bir elekten geçmiş oluyorsunuz.

Asker esiyim.5yil ciktik.9yildir evliyiz ikinci bebegime hamileyim.tabiki zor hep yaninda degil.umrumdami hiiccc degil ben kocami seviyorum oda beni iyiki onunla evliyim.cok icten soyluyorum tekrar dunyaya gelsem yine evlenirdim.beni hic kirmaz ilgilidir kibardir adam gibi adamdir asigim halada ne deyim daha

ömrünün sonuna kadar denizde olmuyorlar bildiğim kadarıyla belli bir süre böyle oluyor. e arada aşk varsa beklemeye değer bence. yine de hasretlik çok zor oluyor

Asker olduğu için "Emir demiri keser" sözünü aklınızın bir yerine kazımanız gerekiyor.

Sevdiğin insana göre değişiyor ilişkide evlilikte ve de tabii ki sana göre bir keredenizcinin heryerde sevgilisi olur sözünü çıkar akşından yok öle bişey kadın heryerde var ve de ben denizci eşleriyle hergün beraberim adamlar resmen eşlerine tapıyor tabii istisnalar yıkılan yuvalar da var nasip artık hakkınızda hayırlısı
Denizci esleriyle hergün berabermisiniz nasıl yani

işin zor benim çok eskiden denizci subay bi sevgilim vardı çok çapkındı hepsi aynımı bilinmez ama..

Asker esiyim.5yil ciktik.9yildir evliyiz ikinci bebegime hamileyim.tabiki zor hep yaninda degil.umrumdami hiiccc degil ben kocami seviyorum oda beni iyiki onunla evliyim.cok icten soyluyorum tekrar dunyaya gelsem yine evlenirdim.beni hic kirmaz ilgilidir kibardir adam gibi adamdir asigim halada ne deyim daha
Gerçekten mii çok sevindim suan ya ben seviyorum tabiki 2 ayda ne sevgisi diceksiniz belkide ama bağlandım ve beklerim sonuna kadar. Böyle Hep kötü durumlar duyuyorum yok zor bekleyemedim ayrıldım alışamadım dayanamadım gibi.. ben sizin gibi evlilikleri duymak içim dayanabilen insanları görmek için yazdım bi nevi.. çok sevindim suan

Benim nişanlım da deniz astsubayı yalnız ülke içi seyirlere gidiyorlar. Hep yoğun... Yeri geliyor günlerce karaya ayak basamıyorlar. Biz neredeyse 7 senedir beraberiz bunun 5 yılı yanyana geçti. 2 yıldır da durum böyle ayrı gayrı. Vazgeçmeyi hiç düşünmedim. Çok seviyoruz birbirimizi cuma günü nikahımız var :KK51:

Benim eşim 3-4 günlüğüne yılda bir kez iş için Yurtdışına gidiyor Kafayı yiyorum. Onsuz olmak zor geliyor bana. Yorumları okudum hayran kaldım nasıl dayanıyorsunuz. Ben yapamazdım:KK43:

Valla denizciden olsa karacida olsa havacida olsa askerden es dost sevgili çok zor esimde asker hala gelmedi çok yoğun isleri bende hergun böle sabaha kadar bekliyorum onu
Ben oyle duusunmuyorum benim babam havaciydi cocuklugumu hatirliyoruda evimizede bakardi isinide yapardi.parada kazanirdi.lojmanda krallar gibi yasiyorduk yani azen nobetleri oluyordu fakat biz mutluyduk...

ben dört yıldır bekliyorum sevdiceğimi güven varsa aşk varsa hiçbirşeycik olmaz:KK36::KK36::KK36:

Benim esimde asker tabiki gurur duyuyorum ama zor yanları çok var.. ama sizinki daha kötü valla hersey e hazır olmalisiniz 6 ay gelmedik leri oluyormuş.

Benimde babam hava astsubayiydi.Cocuklugumu dusunirsek krallar gibi yasadik lojmanlar tertemiz superdi. Annemin arkadaslari vari beraber vakit gecirirlerdi ben babamdan grur duyuyorum bizi krallar gibi yetistirdi.1 gun nobet oluyordu fakat biz o kadar abartmiyorduk cunku herkesi taniyorduk. Biz cok mutluyduk ... Cok sanslisiniz diyebilirim buradan guzel enerjilerimi yolluyorumm :)

Gerçekten mii çok sevindim suan ya ben seviyorum tabiki 2 ayda ne sevgisi diceksiniz belkide ama bağlandım ve beklerim sonuna kadar. Böyle Hep kötü durumlar duyuyorum yok zor bekleyemedim ayrıldım alışamadım dayanamadım gibi.. ben sizin gibi evlilikleri duymak içim dayanabilen insanları görmek için yazdım bi nevi.. çok sevindim suan

Ne sevgisi diyecek son kisiyim.tanistiktan 3ay sonra ben evlenmeye karar vermistim zaten.bir anlatsam olmadigi zamanlari agziniz acik kalir ama olay ne biliyomusunuz akli hep bizdedir hep nette yazar yurt disina gidince kizi onun bitanesidir.bizi kimseye muhtac etmez kredi karti araba birakir yeterki size bisey olmasin araba onemli degil der.esim olmayinca memlekete anneme gider kalirim es dost arkadas gorurum.bikerede nereye gittin niye bukadar para harcadin demez.biz onun hayatiyiz.tek korkusu bize bisry olmasin.bu yazdiklarimin azi var coguyyok.sansli kadinim nazar degmesin

Back
X