Neden böyle bir şey demişler çok merak ettim çok saçma değil mi?denizcinin parası bol karısı dul derler
alışman lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle bir şey demişler çok merak ettim çok saçma değil mi?denizcinin parası bol karısı dul derler
alışman lazım
Bence mantıklı denizci asker esleri arkadaslarim var bekar gibiler eslerinin geldigi ile gittigi bir oluyorNeden böyle bir şey demişler çok merak ettim çok saçma değil mi?
Kara kuvvetlerinde. Pilot bolgede gorev yaptigi icin Sık sık tatbikat oluyor.. cogu zaman eve gelmeyip arazide kaliyorlar.. ozellikle tatbikat oncesi hazirliklar oldugundan kislada kaliyorSizin esiniz nasıl karaci kisladami asker yani
Gerçekten mii ne güzel mektup yazmasıii böyle olumlu şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki benim erkek arkadaşım da dün İtalya'ya gitti dün aradı konuştuk telefon çekmiyor zaten deniz üstünde geminin telefon numarasini verdi ama o beni arayamiyor Askeriye olduğu için sık sık aramakta istemiyorum bugün bi numara aradı sabah beni ama yetisemedim o kadar kötü oldum ko arayip geri döndüğümde ulaşamadım kesin oydu. Inan çok zor büyük vicdan azabı çekiyorum suan yetisemedim için ama ailen bunu daha telefon internet yokken basarmissa biz hayli hayli basarabiliriz diye düşünüyorum :))babam deniz astsubayı idi, annemle tanıştıklarında yeni mezunmuş. seyire gittiği yerlerden anneme mektup yazıyormuş, hala evde durur o mektuplar. evlendikten sonra da seyire gittiği olmuş, annem hamileliğini yalnız yaşamış resmen, ki ben doğduktan sonra bile ancak 15. günde gelebilmiş.
evet zor bir meslektir, giderler uzun zaman sonra gelirler, iyi düşünmek gerekir. eğer sürekli yanınızda olmasını istiyorsanız zorlanırsınız bu ilişkide. kolaylıklar dilerim![]()
Nasil sadece ülke içi seyirlere gidiyolar bu çok mümkün olmuyor diye biliyorum keşke benim erkek arkadaşım da öyle olsaBenim nişanlım da deniz astsubayı yalnız ülke içi seyirlere gidiyorlar. Hep yoğun... Yeri geliyor günlerce karaya ayak basamıyorlar. Biz neredeyse 7 senedir beraberiz bunun 5 yılı yanyana geçti. 2 yıldır da durum böyle ayrı gayrı. Vazgeçmeyi hiç düşünmedim. Çok seviyoruz birbirimizi cuma günü nikahımız var![]()
Çok doğru diyosunuz daha çok yeni olmamiz ve onun 3 aylık seyire gitmesi beni düşündürüyor basarabilirmiyiz diye. Ben kendime güveniyorum açıkçası ama çokta üzülüyorum. Ulasabilsem konusabilsem hiç sıkıntı değil ama ulaşamıyorum şuanlikŞöyle bir +sı olabilir. Eğer bu ayrılıkları iyi yonetirseniz, ayrılıklar ilişkinizi besliyor, ilişkimiz hep taze kalıyor.
İki aylıkken bunu başarabilmek de zordur elbette. Birlikte bir elekten geçmiş oluyorsunuz.
Gerçekten mii ne güzel mektup yazmasıii böyle olumlu şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki benim erkek arkadaşım da dün İtalya'ya gitti dün aradı konuştuk telefon çekmiyor zaten deniz üstünde geminin telefon numarasini verdi ama o beni arayamiyor Askeriye olduğu için sık sık aramakta istemiyorum bugün bi numara aradı sabah beni ama yetisemedim o kadar kötü oldum ko arayip geri döndüğümde ulaşamadım kesin oydu. Inan çok zor büyük vicdan azabı çekiyorum suan yetisemedim için ama ailen bunu daha telefon internet yokken basarmissa biz hayli hayli basarabiliriz diye düşünüyorum :))
koptummm :) :)deniz astsubayları denizde yaşamakla beraber yılın belli dönemleri karaya çıkarlar. Dişisini etkilemek için üniforma en fazla kullanılan itemdir.
Peki suan napiyor baban emekli oldumu :)ki annemin okulunun bitmesini bekledikleri için 4 sene de bu şekilde ilişkiyi götürmüşler, evlendikten sonra da çok seyiri olmuş babamın ben 3 yaşına gelene kadar
zorluğu yok mu tabiki var, istediğin zaman yanında olamayacak, sesini duyamayacaksın, bunlar zor şeyler. herkes de kaldıramaz ama sen kaldırabileceğine inanıyorsan denemekte fayda var. her limanda sevgili olayına da çok katılmıyorum, yapacak olan gözünün önünde de yapıyor, uzakta da yapıyor ayrımı pek yok bunun. insanın içinde iyuilik güzellik olsun yeter![]()
Peki suan napiyor baban emekli oldumu :)
Gerçekten miiievet canım emekli oldu, zaten ben daha 3 4 yaşındayken falan bileğindeki rahatsızlıktan dolayı kara görevine verdiler babamı seyire gitmedi bir daha. ama tabi 3 yaşına kadar babamı tanımayıp o gelince evden kovuyormuşum o da ayrı hikaye![]()
Gerçekten miiidoğrudur bende 1 yaşına kadar babam askerdeymis hic yanasmiyomusum geldiğinde :) peki kara görevindeyken eve gelmeme durumu oluyormuydu
Aa anladım yani denizde olmasından iyiymişgece nobetleri oluyordu haftada 1 2 kere, bulunduğu birliğin kalabalık olma durumuna göre. görevde 20 yılını tamamlayana kadar da devam etti nöbetler. bi de çok olağanüstü durumlarda yani savaş gibi durumlarda ( 30 seneye yakın çalıştı sadece 2 kere oldu bu ) 15 gün inmedi mevziden, eve gelmedi yani. onun dışında seyirde olduğu gibi bişey olmadı yani![]()