Deniz Astsubayi sevgilim var :(

babam deniz astsubayı idi, annemle tanıştıklarında yeni mezunmuş. seyire gittiği yerlerden anneme mektup yazıyormuş, hala evde durur o mektuplar. evlendikten sonra da seyire gittiği olmuş, annem hamileliğini yalnız yaşamış resmen, ki ben doğduktan sonra bile ancak 15. günde gelebilmiş.
evet zor bir meslektir, giderler uzun zaman sonra gelirler, iyi düşünmek gerekir. eğer sürekli yanınızda olmasını istiyorsanız zorlanırsınız bu ilişkide. kolaylıklar dilerim :KK51:

Neden böyle bir şey demişler çok merak ettim çok saçma değil mi?
Bence mantıklı denizci asker esleri arkadaslarim var bekar gibiler eslerinin geldigi ile gittigi bir oluyor
parası da gayet iyi
dogru bir söz bana göre
ama evliler icin zor çocuklarının buyuduklerini goremiyorlar hatta bazilari anne ve babalarinin olumlerinde olmuyorlar

Vallahi dualarımda bundan sonra denizci eşlerine asker eşlerine bol bol yer ayırıcam, insan yaşamadan görüp duymadan bilemiyormuş meğersemki.. Allah yardımcınız olsun cidden ya ..

Sizin esiniz nasıl karaci kisladami asker yani
Kara kuvvetlerinde. Pilot bolgede gorev yaptigi icin Sık sık tatbikat oluyor.. cogu zaman eve gelmeyip arazide kaliyorlar.. ozellikle tatbikat oncesi hazirliklar oldugundan kislada kaliyor :( pilot bolge olmasa bu kadar yogun olmaz ayda kac defa tatbikat oluyor sonra denetleme :(

babam deniz astsubayı idi, annemle tanıştıklarında yeni mezunmuş. seyire gittiği yerlerden anneme mektup yazıyormuş, hala evde durur o mektuplar. evlendikten sonra da seyire gittiği olmuş, annem hamileliğini yalnız yaşamış resmen, ki ben doğduktan sonra bile ancak 15. günde gelebilmiş.
evet zor bir meslektir, giderler uzun zaman sonra gelirler, iyi düşünmek gerekir. eğer sürekli yanınızda olmasını istiyorsanız zorlanırsınız bu ilişkide. kolaylıklar dilerim :KK51:
Gerçekten mii ne güzel mektup yazmasıii böyle olumlu şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki benim erkek arkadaşım da dün İtalya'ya gitti dün aradı konuştuk telefon çekmiyor zaten deniz üstünde geminin telefon numarasini verdi ama o beni arayamiyor Askeriye olduğu için sık sık aramakta istemiyorum bugün bi numara aradı sabah beni ama yetisemedim o kadar kötü oldum ko arayip geri döndüğümde ulaşamadım kesin oydu. Inan çok zor büyük vicdan azabı çekiyorum suan yetisemedim için ama ailen bunu daha telefon internet yokken basarmissa biz hayli hayli basarabiliriz diye düşünüyorum :))

Benim nişanlım da deniz astsubayı yalnız ülke içi seyirlere gidiyorlar. Hep yoğun... Yeri geliyor günlerce karaya ayak basamıyorlar. Biz neredeyse 7 senedir beraberiz bunun 5 yılı yanyana geçti. 2 yıldır da durum böyle ayrı gayrı. Vazgeçmeyi hiç düşünmedim. Çok seviyoruz birbirimizi cuma günü nikahımız var :KK51:
Nasil sadece ülke içi seyirlere gidiyolar bu çok mümkün olmuyor diye biliyorum keşke benim erkek arkadaşım da öyle olsa :(

Şöyle bir +sı olabilir. Eğer bu ayrılıkları iyi yonetirseniz, ayrılıklar ilişkinizi besliyor, ilişkimiz hep taze kalıyor.
İki aylıkken bunu başarabilmek de zordur elbette. Birlikte bir elekten geçmiş oluyorsunuz.
Çok doğru diyosunuz daha çok yeni olmamiz ve onun 3 aylık seyire gitmesi beni düşündürüyor basarabilirmiyiz diye. Ben kendime güveniyorum açıkçası ama çokta üzülüyorum. Ulasabilsem konusabilsem hiç sıkıntı değil ama ulaşamıyorum şuanlik :(

Gerçekten mii ne güzel mektup yazmasıii böyle olumlu şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki benim erkek arkadaşım da dün İtalya'ya gitti dün aradı konuştuk telefon çekmiyor zaten deniz üstünde geminin telefon numarasini verdi ama o beni arayamiyor Askeriye olduğu için sık sık aramakta istemiyorum bugün bi numara aradı sabah beni ama yetisemedim o kadar kötü oldum ko arayip geri döndüğümde ulaşamadım kesin oydu. Inan çok zor büyük vicdan azabı çekiyorum suan yetisemedim için ama ailen bunu daha telefon internet yokken basarmissa biz hayli hayli basarabiliriz diye düşünüyorum :))

ki annemin okulunun bitmesini bekledikleri için 4 sene de bu şekilde ilişkiyi götürmüşler, evlendikten sonra da çok seyiri olmuş babamın ben 3 yaşına gelene kadar :KK51:
zorluğu yok mu tabiki var, istediğin zaman yanında olamayacak, sesini duyamayacaksın, bunlar zor şeyler. herkes de kaldıramaz ama sen kaldırabileceğine inanıyorsan denemekte fayda var. her limanda sevgili olayına da çok katılmıyorum, yapacak olan gözünün önünde de yapıyor, uzakta da yapıyor ayrımı pek yok bunun. insanın içinde iyuilik güzellik olsun yeter :KK66:

ki annemin okulunun bitmesini bekledikleri için 4 sene de bu şekilde ilişkiyi götürmüşler, evlendikten sonra da çok seyiri olmuş babamın ben 3 yaşına gelene kadar :KK51:
zorluğu yok mu tabiki var, istediğin zaman yanında olamayacak, sesini duyamayacaksın, bunlar zor şeyler. herkes de kaldıramaz ama sen kaldırabileceğine inanıyorsan denemekte fayda var. her limanda sevgili olayına da çok katılmıyorum, yapacak olan gözünün önünde de yapıyor, uzakta da yapıyor ayrımı pek yok bunun. insanın içinde iyuilik güzellik olsun yeter :KK66:
Peki suan napiyor baban emekli oldumu :)

Peki suan napiyor baban emekli oldumu :)

evet canım emekli oldu, zaten ben daha 3 4 yaşındayken falan bileğindeki rahatsızlıktan dolayı kara görevine verdiler babamı seyire gitmedi bir daha. ama tabi 3 yaşına kadar babamı tanımayıp o gelince evden kovuyormuşum o da ayrı hikaye :KK45:

evet canım emekli oldu, zaten ben daha 3 4 yaşındayken falan bileğindeki rahatsızlıktan dolayı kara görevine verdiler babamı seyire gitmedi bir daha. ama tabi 3 yaşına kadar babamı tanımayıp o gelince evden kovuyormuşum o da ayrı hikaye :KK45:
Gerçekten miii :D doğrudur bende 1 yaşına kadar babam askerdeymis hic yanasmiyomusum geldiğinde :) peki kara görevindeyken eve gelmeme durumu oluyormuydu

Gerçekten miii :D doğrudur bende 1 yaşına kadar babam askerdeymis hic yanasmiyomusum geldiğinde :) peki kara görevindeyken eve gelmeme durumu oluyormuydu

gece nobetleri oluyordu haftada 1 2 kere, bulunduğu birliğin kalabalık olma durumuna göre. görevde 20 yılını tamamlayana kadar da devam etti nöbetler. bi de çok olağanüstü durumlarda yani savaş gibi durumlarda ( 30 seneye yakın çalıştı sadece 2 kere oldu bu ) 15 gün inmedi mevziden, eve gelmedi yani. onun dışında seyirde olduğu gibi bişey olmadı yani :KK51:

gece nobetleri oluyordu haftada 1 2 kere, bulunduğu birliğin kalabalık olma durumuna göre. görevde 20 yılını tamamlayana kadar da devam etti nöbetler. bi de çok olağanüstü durumlarda yani savaş gibi durumlarda ( 30 seneye yakın çalıştı sadece 2 kere oldu bu ) 15 gün inmedi mevziden, eve gelmedi yani. onun dışında seyirde olduğu gibi bişey olmadı yani :KK51:
Aa anladım yani denizde olmasından iyiymiş :KK16:

yorumları okudum hayran kaldım vallahı yapamazdım ben..allahım ayrı koymasın ama kafayı kırardım esım olmadan.hele sımdı ıkızler olcaaak..tanrııımmm dusunurken devrelerı yaktım suan :D

kesinlikle çok iyi oluyorlar.ben şuan nişan hazırlığı yapıyorum evlendikten sonra ilişkimiz değişir mi bilmem.ama bence o hiç değişmeyecek.hani diyorlar ya her limanda bi sevgili diye.külliyen yalan bırak sevgiliyi kafalarını kaldırıp baktıklarından bile şüpheliyim.benim nişanlım çok kibar beyefendi biri.tanıdığım kadarıyla arkadaşları da öyle.istisnalar tabii ki olur ama senin zorluk çekeceğin tek konu hasret olur.ona da belli bir süre sonra alışıyorsun zaten.ban ben 14 şubatta tek başımayım.ama nişanlım eksiklik hissetmeyeyim diye bir ton hazırlık hediye bunun gibi şeyler yapmış.alışırsın :)

Back
X