A ayktsda Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 27 2 3 31 16 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayktsda #1 Merhaba benim kilo problemim var. Ama diyet spor yapmadan vermek istemiyorum. Bi arkadaşım deniz egeceyi tavsiye etti tanıyan varmı? Varsa yardımcı olurmusunuz bana ?
Merhaba benim kilo problemim var. Ama diyet spor yapmadan vermek istemiyorum. Bi arkadaşım deniz egeceyi tavsiye etti tanıyan varmı? Varsa yardımcı olurmusunuz bana ?
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 20 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayktsda #2 bnde senden duydum bacım. araştırdım biraz. kitabı falan varmış bu adamın
A ayktsda Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 27 2 3 31 20 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ayktsda #3 mimoz_a .!.: bnde senden duydum bacım. araştırdım biraz. kitabı falan varmış bu adamın Genişletmek için tıkla... Ben sonradan danışlarıyla konuştum baya bişeyler soyledi bende kitabıla bilinç kodlama cihazını sipariş etmeyi düşünüyorum.
mimoz_a .!.: bnde senden duydum bacım. araştırdım biraz. kitabı falan varmış bu adamın Genişletmek için tıkla... Ben sonradan danışlarıyla konuştum baya bişeyler soyledi bende kitabıla bilinç kodlama cihazını sipariş etmeyi düşünüyorum.