Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
önceden de böyle plan yapılmış konu sahibi tepki vermemiş mi?
o zaman haksızsınız konu sahibi
ne bilecek insanlar

yok yok konu sahibi daha önce böyle birşey yaşamamış
uyum göstermişler yani ona
ilk kez böyle bir şey olmuş
bu durumda kendisine gösterilen özeni o da gösterebilir bence

tabiki saçma birde eşim de gitmesin diyor
o zaman eşi ayarlayacak bi şekilde bu organizeyi yapmayacaktı ya da kendi olmadan ayarlatacaktı

Ben şeyi merak ettim, tatil için ski mi tercih ediyorsunuz?
Deniz güneş yoksa, kış tatili midir sevdiğiniz malum her yer fazla fazla örtülü ya.

Denizi sevmediğini söylemiştir ama annesi böyle bir plan yapınca ben sevmiyorum siz gidin de diyemez .hepimiz bazen sevmedigimiz şeyleri sevdiğimiz insanlar için yapabiliriz . Ailesini plaja goturunce ne olabilir ki.biraz şımarık bir tavır sergiliyorsunuz sanki

konunuzu şaşkınlıkla okuyorum. umarım gebeliiktendir gerçi bizde hamile olduk ama.....

eşe hatta misafirlere böyle bir konuda baskı yapmak akıllara zarar...

Pardonda siz hoşlanmıyorsunuz siz hoşlanmıyorsunuz diyede kayınvalideniz eşiniz ve kuzenleri size uyma gibi bir zorunlulukları yok sizden icazetname alacakları bir durum yok. Eşiniz misafirleriyle gayet gider siz hoşlanmıyorsanız oturursunuz evinizde ama buna karışma gibi bir haddiniz yok. Eşinize tasma bağlayın herkes size göre hareket etsin bare Denizde ne oluyor yahu bikinili kadın görünce eşinizin nevri mi dönüyor afhjj Bikini giyince tüü kaka ahlaksızda olmuyor bu konuda yorum yapmakta pek haddiniz değil

"Tanıdıklarımın yanında bikini giymek istemem" cümlesiyle "eşimin tanıdığımız insanları bikinili görmesini istemem" cümlesi arasında çok fark var.
Biri kişinin kendisiyle ilgili bir durum, diğeri bariz kötü niyet.

Alıntılamayın demiş diye alıntılamadım ama dayanamicam.

“Eşimin yeğenimi bikinili görmesini istemem” cümlesinden “eşim yeğenime bile yan gözle bakabilecek, bikiniyle görünce reel olarak bir şey yapmasa dahi fantezilerinde yeğenimi kullanabilecek karakterde bir adam” anlamı çıkmıyor mu?

Bir de alıntılayacakların listesini falan veriyor arkadaş.. Sözünün üstüne söz söylenmeyecek çünkü

Denizin dibine kadar gelip, denize girmemek olmaz ama. Sonuçta kuzenler gençtir. Sahil yerine geliyolar yaz mevsimi üstelik. Denize girmeden olmaz. Sonra siz yine gitmezsiniz istemiyosanız. Bi kerelik idare edin. Eşiniz de onları götürmezse ayıp olur. Bırakın gitisnler. Siz istemiyosanız uzatın ayaklarınızı evde takılın.

ben direk bu anlamı alıyorum açıkçası
bu anlamı aldıktan sonra da din/kitap/büyük günahlar/sureler/dualar hiçbirini duyamıyorum
tek düşündüğüm "bu adam sapık" oluyor.

good catch

Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettim
Yahu bu nasıl kafa yapısıdır? Sen istemiyorsun sen bak sen ama başkaları istiyor bundan sananee sana mı soracaklar? Sen gitmiyorsan onlar pek ala gider bunada bı gık diyecek haddin yok. Eşin diye senin istemediğin sevmediğin şeyleri yapma gibi yükümlülüğü yok hanımefendi bilmem ama siz evlilikteki sınırlardan pek anladığınızı düşünmüyorum. Zira adam şu sebeple boşanmak istese tek celsede boşanır afhjj Kimseninde şu saçma bozuk zihniyetinizden dolayı başına bir şey gelmez emin olun kimse çarpık düşünceli saygısız değil çok şükür siz ülkenin bilmem kaçlık kesimindensiniz.

Ben ortada bir problem göremedim.ne var ki bunda.. Siz gitmezsiniz olur biter,insanları kısıtlamanın anlamı yok.. Eşinizin bikinili mayolu kadın görmesini istemiyor olabilirsiniz ama bunu alenen savunmaniz yanlış.adamin aklında yoksa da kisitlayarak aklına sokuyorsunuz..

Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki
Yooo öyle bir anlam çıkmıyor sen o anlamı çıkartmak istiyorsun,
Seninle kevser havuzunda karşılıklı içerken tartışırız bu konuları
sonuçta kimin nereye gideceğini Allah bilir ...
Sanalda olsa kimsenin kalbini kırmak yada sorgulamak istemiyorum o yüzden alıntılanmasın yazdım..uzamasın please :)

” anlamı çıkmıyor mu?

Bu yoruma ben neden etiketlendim

Peki sebebini açıklayın o zaman. Eşim yeğenimi bikiniyle görmesinden başka bir anlam çıkartamıyorum ben. Cidden merak ettiğim için soruyorum.

Eşiniz kapıdan bırakıp dönebilir ama bunu secmediyse o da denize girmek istiyordur. Ya yarına başka plan yapip misafirlere teklif edeceksiniz ya da dahil olmayacaksınız. Başka seçenek görünmüyor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…