- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
önceden de böyle plan yapılmış konu sahibi tepki vermemiş mi?
o zaman haksızsınız konu sahibi
ne bilecek insanlar
tabiki saçma birde eşim de gitmesin diyorEn başta kocası biliyor konu sahibinin hassasiyetini ama umursamıyor. Çünkü kimse onu denize gitmeye zorlamıyor. Konu sahibini etkileyen bir durum yok aslında. Kayınvalide, kuzenler ve koca denize gitmek istiyor, konu sahibi istemiyor. İsteyenler gidecek istemeyen gitmeyecek. Yani ben istemiyorum o yüzden dört kişi bana uysun ve gitmesin demek saçma değil mi sizce de?
Pardonda siz hoşlanmıyorsunuz siz hoşlanmıyorsunuz diyede kayınvalideniz eşiniz ve kuzenleri size uyma gibi bir zorunlulukları yok sizden icazetname alacakları bir durum yok. Eşiniz misafirleriyle gayet gider siz hoşlanmıyorsanız oturursunuz evinizde ama buna karışma gibi bir haddiniz yok. Eşinize tasma bağlayın herkes size göre hareket etsin bareHerkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Seni anlayışla karşılıyorum denize giden biri olarak, burda geçenlerde de yorumlarda okudum asla tanıdıklarımın yanında bikini mayo giyemem diye kimse onları linçlemedi...Sizi rahatsız eden akrabalarını bikinili görecek olması da olabilir bence gayet makul bir sebep, benim eşim tanımadık birini mayalu bikinili görse rahatsız olmam ama mesela yeğenim kuzenimi öyle görsün istemem..lütfen yobaz muamelesi yapacak alıntılamasın...gayet moderniz elhamdülillah
Alıntılamayın demiş diye alıntılamadım ama dayanamicam."Tanıdıklarımın yanında bikini giymek istemem" cümlesiyle "eşimin tanıdığımız insanları bikinili görmesini istemem" cümlesi arasında çok fark var.
Biri kişinin kendisiyle ilgili bir durum, diğeri bariz kötü niyet.
Bir de alıntılayacakların listesini falan veriyor arkadaş.. Sözünün üstüne söz söylenmeyecek çünkü"Tanıdıklarımın yanında bikini giymek istemem" cümlesiyle "eşimin tanıdığımız insanları bikinili görmesini istemem" cümlesi arasında çok fark var.
Biri kişinin kendisiyle ilgili bir durum, diğeri bariz kötü niyet.
mayo oluyo mu bi sorsana
ona göre ahlak çerçevesinin içi mi dışı mıyım hesaplicam
Denizin dibine kadar gelip, denize girmemek olmaz ama. Sonuçta kuzenler gençtir. Sahil yerine geliyolar yaz mevsimi üstelik. Denize girmeden olmaz. Sonra siz yine gitmezsiniz istemiyosanız. Bi kerelik idare edin. Eşiniz de onları götürmezse ayıp olur. Bırakın gitisnler. Siz istemiyosanız uzatın ayaklarınızı evde takılın.Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Alıntılamayın demiş diye alıntılamadım ama dayanamicam.
“Eşimin yeğenimi bikinili görmesini istemem” cümlesinden “eşim yeğenime bile yan gözle bakabilecek, bikiniyle görünce reel olarak bir şey yapmasa dahi fantezilerinde yeğenimi kullanabilecek karakterde bir adam” anlamı çıkmıyor mu?
şeyi merak ediyorum çok iyi anlıyorum sizi dini durumlar sebebi ile eşinizin o tarz durumları görmesini istemeyebilirsiniz bu ilişkinizin dinamiğidir bizi ilgilendirmez. eşinizin baska bir kadını bikinili görmesi sizi rahatsız hissettirebilir..
Fakat seyi merak ediyorum bu tarz durumlarda helalinden kuma gelse sonucta helal , ona normal bakar mısınız?
Sadece merak ediyorum amacım öğrenmek..
Yahu bu nasıl kafa yapısıdır? Sen istemiyorsun sen bak sen ama başkaları istiyor bundan sananee sana mı soracaklar? Sen gitmiyorsan onlar pek ala gider bunada bı gık diyecek haddin yok. Eşin diye senin istemediğin sevmediğin şeyleri yapma gibi yükümlülüğü yok hanımefendi bilmem ama siz evlilikteki sınırlardan pek anladığınızı düşünmüyorum. Zira adam şu sebeple boşanmak istese tek celsede boşanır afhjj Kimseninde şu saçma bozuk zihniyetinizden dolayı başına bir şey gelmez emin olun kimse çarpık düşünceli saygısız değil çok şükür siz ülkenin bilmem kaçlık kesimindensiniz.Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettim
Ben ortada bir problem göremedim.ne var ki bunda.. Siz gitmezsiniz olur biter,insanları kısıtlamanın anlamı yok.. Eşinizin bikinili mayolu kadın görmesini istemiyor olabilirsiniz ama bunu alenen savunmaniz yanlış.adamin aklında yoksa da kisitlayarak aklına sokuyorsunuz..Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki"Tanıdıklarımın yanında bikini giymek istemem" cümlesiyle "eşimin tanıdığımız insanları bikinili görmesini istemem" cümlesi arasında çok fark var.
Biri kişinin kendisiyle ilgili bir durum, diğeri bariz kötü niyt VAR
Yooo öyle bir anlam çıkmıyor sen o anlamı çıkartmak istiyorsun,Alıntılamayın demiş diye alıntılamadım ama dayanamicam.
“Eşimin yeğenimi bikinili görmesini istemem” cümlesinden “eşim yeğenime bile yan gözle bakabilecek, bikiniyle görünce reel olarak bir şey yapmasa dahi fantezilerinde yeğenimi kullanabilecek karakterde bir adam
” anlamı çıkmıyor mu?
Bu yoruma ben neden etiketlendimdaha once hic alkollu ortamda bulunmamis miydiniz? gerci onemi yok, siz sonradan yaptiginiz hatayi anlamissiniz.
konudaki kilit nokta su, kimse konu sahibine sen bizimle plaja gel dememis. misafirlerle gelmezsen ayip olur dememis. onun hassasiyetini bildikleri icin onu dahil etmemisler plana. esi de istemese ben istemiyorum diyebilirdi, sabah onlari birakip aksam alabilirdi. ama demek ki esi o kadar hassas degil.
konu sahibi diyor ki “ben gitmiyorsam onlar neden bensiz plan yapiyorlar?” yani sadece kendisi hassas oldugu icin hic kimse gitmesin istiyor galiba. bu dogaustu bir bencillik bence. esi benzeri yoktur yani. bir tik ilerisi milletvekili olup mecliste plajlarin kapatilmasina dair kanun teklifinde falan bulunmak olur herhalde.
Di mi bir tek ben çıkarmıyorum bu anlamı. Rahatladım biraz.ben direk bu anlamı alıyorum açıkçası
bu anlamı aldıktan sonra da din/kitap/büyük günahlar/sureler/dualar hiçbirini duyamıyorum
tek düşündüğüm "bu adam sapık" oluyor.
Peki sebebini açıklayın o zaman. Eşim yeğenimi bikiniyle görmesinden başka bir anlam çıkartamıyorum ben. Cidden merak ettiğim için soruyorum.Yooo hiçte kötü niyet yok neden normalde bikini giyen birisi tanıdıklarının yanında giyinmeyi çekinir ki
Yooo öyle bir anlam çıkmıyor sen o anlamı çıkartmak istiyorsun,
Seninle kevser havuzunda karşılıklı içerken tartışırız bu konuları
sonuçta kimin nereye gideceğini Allah bilir ...
Sanalda olsa kimsenin kalbini kırmak yada sorgulamak istemiyorum o yüzden alıntılanmasın yazdım..uzamasın please :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?