- 18 Ağustos 2016
- 5.190
- 21.653
- 348
Ahlakımızı bozdun durduk yere.
Bunun koşan, kaslı, erkek versiyonu var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem Türkiye de zaten gelenlerde ona geliyor bana 2 günlüğüne gelecekler onda da bir sürü gezecek yer bulmuşken gelen misafirlerimizi nerelere götürürüz diye düşünürken 1 günümüzü denizde geçirmek bana mantıklı gelmiyor.
mayo oluyo mu bi sorsanaSizin ahlak çevrenizde bikinili olmuyormuş. Buna göre bikini giyen ne oluyor ?
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun beni anlayan biri çıktı sonunda. Konuşulmuş verilmiş bir karar var bunu ben yapmış olsam ben hatalı olacaktım. Ama şu an benim dışımda verilen karar çiğnenmiş oluyor bu durumda yine ben sorun çıkarıyor oluyorum. Benim bu konudaki düşüncemi kabul etmeyeceklerdi o zaman. Hem kabul edip hem bensiz plan yapmaları canımı sıktı. Dediğiniz gibi bu konu plaj olmayabilirdi de başka bir konuda olabilirdi. Gerçekten bu kadar lincin üstüne anlaşıldığıma çok sevindim.Sevgili konu sahibi, ben durumunuzu anlayabiliyorum; esinizle belirli bir cizginiz var ve bunun disina cikilinca tedirgin oldunuz. Konu farkli da olabilirdi, ama burda mesele ortak degerlerinizin zarar gormesi, sirf plaj degil. Bu cizginizi kimsenin sorgulama hakkina sahip oldugunu dusunmuyorum, bilhassa ozgurlugu savunan kisilerin. Fakat su da bir gercek ki, eger esiniz ailesini plaja goturmek istiyorsa, demek ki bu konuda sizin gibi dusunmuyor ve denize gitmekte sakinca gormuyor. Bence esinize -ve bilhassa kendinize- guvenin. Akliniza ve esinizin aklina kotu seyler getirmeyin. Misafiriniz gittikten sonra bu meseleyi karsilikli oturur guzelce konusursunuz.
İsteyen olursa bende kiliseye götürürüm siz olayı yanlış anlamışsınızBugün Sidedeki dördüncü günüm az önce baktım ahlakım yerinde duruyor hala ,benim evime gelen de kiliseye gidebilir mesela ben de hala müslüman olurum hatta, siz de kıskançlığınızı bi kenara koyun sağduyu şapkanızı koyun ayıptır benden söylemesi
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinSiz gitmeyin..esiniz ,onlar misafir oldugu icin gotursun..kayinvalinize de biraz sinirlisiniz...misafir gittikten sonra usulünce konuşursunuz onunla da.bir daha sizi böyle bir durumla muhatap etmesin...başka ne denir bilemedim
İsteyen olursa bende kiliseye götürürüm siz olayı yanlış anlamışsınız
Evet göz zinası bile bile işlemek istemiyorum kuma konusunu da o işler öyle olmuyor iyi araştırıp örnek vermek lazım kabul edilebilir bir durum değilşeyi merak ediyorum çok iyi anlıyorum sizi dini durumlar sebebi ile eşinizin o tarz durumları görmesini istemeyebilirsiniz bu ilişkinizin dinamiğidir bizi ilgilendirmez. eşinizin baska bir kadını bikinili görmesi sizi rahatsız hissettirebilir..
Fakat seyi merak ediyorum bu tarz durumlarda helalinden kuma gelse sonucta helal , ona normal bakar mısınız?
Sadece merak ediyorum amacım öğrenmek..
Problemim açıklarla değil ben konuyu tam açıklayamadım sanırım yoksa bu kadar insan gaza gelip lince başlamazdıPeki dışarda başı açık hanımlardan mini eteklilerden nasıl koruyorsunuz kendinizi? Sanki Türkiye pek uygun bi memleket değil sizin için? Afganistana gitseniz hem burkasız adım atmıyorlar.
Bensiz plan derken, ama sen gitmek istemiyorsun ki.zaten rahatsiz olduğun için konu actin..esin ise ,bilemedim..herhalde rahatsız olmuyor ki götürüyor...Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun beni anlayan biri çıktı sonunda. Konuşulmuş verilmiş bir karar var bunu ben yapmış olsam ben hatalı olacaktım. Ama şu an benim dışımda verilen karar çiğnenmiş oluyor bu durumda yine ben sorun çıkarıyor oluyorum. Benim bu konudaki düşüncemi kabul etmeyeceklerdi o zaman. Hem kabul edip hem bensiz plan yapmaları canımı sıktı. Dediğiniz gibi bu konu plaj olmayabilirdi de başka bir konuda olabilirdi. Gerçekten bu kadar lincin üstüne anlaşıldığıma çok sevindim.
Problemim açıklarla değil ben konuyu tam açıklayamadım sanırım yoksa bu kadar insan gaza gelip lince başlamazdı
Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettimBensiz plan derken, ama sen gitmek istemiyorsun ki.zaten rahatsiz olduğun için konu actin..esin ise ,bilemedim..herhalde rahatsız olmuyor ki götürüyor...
ay içim bayıldı kusura bakmazsan. Mesela biz de Ankara'dayız misafirimiz gelince Anıtkabir'i görmek istiyor. Kardeşim İç Anadolu ama evinin önünde havuz var giderken mayo falan alıyoruz. Şimdi bana gelen Anıtkabir bahanesiyle mi geliyor ya da ben kardeşime giderken tatil olarak mı görüyorum. Senin gibi aşırı kuralcı insanlar var elbette ama çekilmiyorlar açıkça söylemek gerkeirse. Sen gitmezsin ama misafirin gider. Başka yer olsaydı emin ol bu tepkiyi vermeyecektin.Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi