Deniz Seki´ye üzülen bir tek ben miyim?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Şimdi okuduğunuz zaman belki "ay üzülmek için başka derdin yada derdimiz mi yok, bize ne onun hayatından" diyenler olabilir. İnsanlık hali işte napalım. Tabiiki, ben fazla takmıyorum yani sonuçta yakınım değil birşeyim değil ona sadece diğer sevdiğim ünlüleri ne kadar seviyorsam onuda o kadar seviyorum. Fakat gerçekten Deniz Seki ne zaman televizyonda konuşsa genelde izlerim onu ve hepte onun yaşadığı şeylerden dolayı onun adına çok üzülürüm ve etkilenirim. Ben coğu zaman genelde her zaman adaletten yana bir insanım, haksızlığa dayanamıyorum. Yani Deniz Sekiyi de görürken her zaman şunu düşünürüm genelde hep birileri tarafından yargılanıyor, hayatında bir sürü hata yapmış olabilir herkes hata yapabilir, önemli olan bunu anlamak ve hatadan ders çıkarmak. Bence Deniz Seki çok naif iyi kalpli duygusal biri, ünlüler arasında böyle düşündüğüm çok az kişi var.

Gercekten cok etkileniyorum Deniz Sekinin başına gelenlerden. Evet evli bir insanla aşk yaşadı. Belki onun ailesinin ahını da aldı. Kimse isteyerek evli bir insanla ask yasamak istemez bence, en azından Deniz Seki ben öyle düşünüyorum. Zamanında Bayhanı yargıladı, ahını aldı. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş, kendiside uyuşturucudan cezaevine girdi. Uzun zamandır da yargılanıyor. Bu kadar ceza ağır oldu bence, özellikle de son yaşananlar. Her ne olursa olsun herkes yanlış yapabilir pişman olabilir. Belliki oda çok pişman. Hep gözüyaşlı haksızlık diyor. Adalet yerini bulmalı. Her ne olursa olsun bence bu ceza cok ağır oldu, sizce de öyle degil mi? İNŞALLAH gerçekten en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını ve Deniz Sekinin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum. İNŞALLAH bundan sonra hayat ona güler, yaşadığı kötü günleri unutturur. AMİN.

Bende uzuluyordum ama bir kesin haberi ogrenene kadar.
Tape lerinde musteri gonderiyorum beni de gorursunuz diyormuş zehir saticilarina

Hayatta kimseyi kinamicaksin büyük laf etmiceksin zamaninda bi yarismada neler söyledigini bence kimse unutmamistir düsmez kalkmaz bir allahtir

Bencede haksizlik...ne kadar cok suclu var disarda...uyusturucuyu kamyonla tasiyanlar hep disardayken deniz sekinin cezasinin bu kadar uzamasini dogru bulmuyorum.zaten yatip cikmisti bu ikinci cezaevine girisi cok fazla..sanki gunah kecisi ilan edildi sanki birileri ugrasiyor.evli adamla ask yasamasinin hepiste yatmasiyla ne ilgisi var.o evli adamda yasamasaymis onla ask o zaman.zaten o adam yuzunden uyusturucu isine girdigini dusunuyorum.deniz zorla kimseyle iliski yasamadi ki...
Denizi cok seviyorum.bu ulkede deniz gibi hem yetenekli hem guzel kadin cok az...

hiiiç acımıyorum.
düşünün ki aracı olduğu o uyuşturucu size dokundu. hala mı acıyacaksınız.
hea, suçlu mu değil mi tartışması. suçsuz insan aylarca öyle kaçmaz. kaldı ki oldukça profosyonel bir şekilde kaçtı hem de.
beter olsun diyorum ben. acımak da neymiş.

Yaptığı iş doğru bir iş değildi içebilirsin açma içmeleri için yönlendiremezsin çok yazık. İçiyorsan o zaman sadece kendin için al. Bende üzüldüm neden mi çünkü o kadar suç işleyenler hırsızların en önde gideni türkiye yi soyanlar adam öldürmeye teşebbüs edenler( terörüstlerden bahsediyorum). onlar yargılanmadan elini kolunu sallaya sallaya gezip dolaşırken esrar içenler ve satıcılar ise cezalandırılıyor. Onlarda cezalandırılmalı tabiki de ama eşit bir şekilde değil bu yapılan şeyler. Artık kim ne suç işleyecekse ceazasını bilir hale deldi. Hırsızlık çoğaldı eşlerini öldürmek sokak ortasında dövmek çoğaldı neden çünkü cezası yok. Deniz seki için ise çıktığında aynı hataları yapmamasını dilerim. En azından hayatın anlamını kıymetini içeri girdiği zaman daha çok farkına varmıştır. Tez zamanda çıkıp normal insanlar gibi hayatına devam etmesini ve eski sayfaları kapatıp yepyeni temiz bir sayfa açıp hayatına devam eder inşallah.

suçsuz olan insan aylarca kaçmazdı

Ben kaçmasını normal karşılıyorum. Daha önce de aylarca hapise girmişti. Televizyonda da ağlayarak "Benim verdiğim kanıtları kabul etmiyorlar.Orda olmak ölüm gibi. Ben bir daha ora geri dönemem" demişti. Tabii ben şimdi onun söylediklerini çok kısa bir özet geçtim bir sürü şeyler anlatmıştı. Herneyse artık yeniden içeri gireceğini bildiği için kaçmış belki birşeyler değişir kanıtlanır diye kendine zaman kazanmak istemiş. Yani bence onun kaçması onun suçlu olduğu anlamına gelmiyor, kimse bilerek isteyerek içeri girmek istemez.

Hayatta kimseyi kinamicaksin büyük laf etmiceksin zamaninda bi yarismada neler söyledigini bence kimse unutmamistir düsmez kalkmaz bir allahtir
Evet orası öyle, fakat herkes yaptığından pişmanlık olabilir pişmanlık duyabilir.

Aynen bence de resmen günah keçisi ilan edilmiş. Bu kadarı da fazla. Ayrıca o aşk yaşadığı adamla ilgili dediklerine de katılıyorum. O adamı sevmiş olabilir belki adam da sevmiş bilemiyorum fakat Denizin hayatını mahvetti.Bende o adam yüzünden bu işe girdiğini düşünüyorum daha sonra da Denizi en zor anında bıraktı gitti.

Deniz cok duygusal bir kadin..yalniz bir kadindi.o kisi onu etkilemeye calisti ve basarili oldu.en buyuk hatalar yalniz kalindigi zaman yapilir..tek suclu deniz degil o ilişkide...sonucta kimse kimseyle zorla iliski kuramaz...Uyuşturucu olayi abartildi.bir suru yalan yanlis ifade var..arkafaslarina satmis evet ama arkadaslari zaten kullanan tiplermis.yani kimseyi uyusturucuya alistirmadi.aksine onu alistirdilar...bu ceza fazla adil degil.bir insanin hayatıyla oynuyorlar su an..

belkide kaç kişinin sağlığıyla oynadı kaç kişiler onun yüzünden bağımlı oldu.herkes suçunun bedelini bu dünyada da öbür dünyada da ödeyecektir.Allah şaşırtmasın.ünlü diye diğer insanlardan kayırıp farklı düşünemeyiz.üzülüyoruz tabi ki ama cezasını da çekmek zorunda

Kesinlikle, söylediğin her kelimeye harfi harfine katılıyorum!

Ay kızım sende çok safsın polisin elinde konuşma kayıtları var satınaldığına içtiğine ve arkadaşlarınada verdiğine dair, çok şımardı ,eindekinin kıymetini bilmedi birde yetmedi evli erkekle ilişki yaşadı ,ki bu adam onun şöhretinden yararlandı ortada aşk yok çıkar ilişkisi vardı resmen rezil etti kendini , şarkılarını bende eşimde çok seviyoruz ama artık kendini toparlaması gerek bazılarının başaramadığını başarmış ama kıymetini kendisi bilememiş kendini heba etmiş akılsızlığından

Çok ah aldı bence ama
ben yine de üzülüyorum kadını günah keçisi yaptılar.

Tabiiki diğer insanlara da üzülüyoruz fakat şimdi Deniz Seki ünlü biri, televizyon da sürekli gösteriyorlar sürekli tartışılan bir konu. Ünlüleri sürekli kötülemek için yalan dolan şeyler yazıyorlar, şimdi Deniz düşmüş kaldırmak yerine daha da itmek için ellerine fırsat düşmüş. Yani çıkan haberlerin yada kanıtların yalan dolan iftira olmadığı ne belli. Sırf ünlülere zarar dokunsun diye gözü götürmeyenler ellerinden geleni yapıyorlar. Tabii ki, Deniz suçlu olabilir fakat ben yine de hiç birşeyin kesinlikle neyin ne olduğunu bilmediğim için kınamak yerine taraf tutmayı tercih ederim. ALLAH doğrusu neyse en kısa zamanda ortaya çıkarsın, adalet yerini bulsun.

Ben burada suçlu ve suçsuz diye eleştiri yapmayacağım.Ama her ne olursa olsun yaptığı hatadan en başından beri pişmanlık duyan bir kadın.Bunu da hepimiz görüyoruz.İnatla bu kadının peşine düşüldü.Bir çok ünlü var kullanan ve birbirlerine temin eden.Hepsi elini kolunu sallayarak geziyor. Eee adaletten bahsediyoruz ya hani yazık değil mi şimdi bu kadına? Benim isyan ettiğim durum bu.Adaletse herkese işlemeli öyle değil mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…