Ay kızım sende çok safsın polisin elinde konuşma kayıtları var satınaldığına içtiğine ve arkadaşlarınada verdiğine dair, çok şımardı ,eindekinin kıymetini bilmedi birde yetmedi evli erkekle ilişki yaşadı ,ki bu adam onun şöhretinden yararlandı ortada aşk yok çıkar ilişkisi vardı resmen rezil etti kendini , şarkılarını bende eşimde çok seviyoruz ama artık kendini toparlaması gerek bazılarının başaramadığını başarmış ama kıymetini kendisi bilememiş kendini heba etmiş akılsızlığından
Haketti demiyorum onu allah bilir ama evet milyonların önünde cok kötü rencide etmistiHayatta kimseyi kinamicaksin büyük laf etmiceksin zamaninda bi yarismada neler söyledigini bence kimse unutmamistir düsmez kalkmaz bir allahtir
Merak ettim kesin haberi nerden aldın? Televizyondan mı duydun?
Tc nin adaletine pek inancım yok .dogru okadar insan var suc isleyen merak ediyorum agır cezalar alıyorlarmı alıyorsalar neden uyusturucu ekmek arası gibi satılıyor .Ben burada suçlu ve suçsuz diye eleştiri yapmayacağım.Ama her ne olursa olsun yaptığı hatadan en başından beri pişmanlık duyan bir kadın.Bunu da hepimiz görüyoruz.İnatla bu kadının peşine düşüldü.Bir çok ünlü var kullanan ve birbirlerine temin eden.Hepsi elini kolunu sallayarak geziyor. Eee adaletten bahsediyoruz ya hani yazık değil mi şimdi bu kadına? Benim isyan ettiğim durum bu.Adaletse herkese işlemeli öyle değil mi ama?
Aynen bende her ne yapmışsa yapmış ben onunla ilgilenmiyorum benide en çok üzen bunu yapan bir sürü insan bir sürü ünlü varken onu günah keçisi ilan etmişler. Sanki bu suçu işleyen yada işlemiş olan bir tek o.bende ona üzülenlerdenim kadin icmis olabilir sanki bunu icmeyen ünlü var mi ? ama sattigini düsünmüyorum isin kötü tarafi tonlarca esrar eroinle yakalananlar rahat rahat geziyor
günah kecisi ilan ettiler resmen
Biz denizi seviyoruz her zaman sevicegiz.kadin sanki okul önlerine gidip masum insanlari kandirdi..zaten iciyordu o insanlar..biraksinlar bu isleri biz kimin suclu kimin sucsuz oldugunu biliyoruz.yalan dolan bir dava.bir iki konusma kaydi hepsi bu.Kesinlikle, söylediğin her kelimeye harfi harfine katılıyorum!
Aynen yaa..evli adam diyorlar birde..adam denizin pesinde koştu.denizin ununden yararlandi.o sahsi kimse tanimiyordu bile..sahsen ben tanimiyordum...Ay çıktığı kişide bir adam olsaydı bari, Deniz ondan önce şarkıcıydı onun ünlülüğüne ihtiyacı yoktu. Fakat zaten kendisi itiraf etti dedi ki "Evet içiyordum bir hata yaptım çok pişmanım, yaptığım bedellini fazla ödedim" dedi. Zaten içtiğini gizlemiyorki. Beni onun ne yapıp yapmadığı ilgilendirmiyor, her ne yapmışsa artık yapmış ve pişmanlık duyuyor. Herkes hata yapar fakat o günah keçisi oldu resmen kınak kaynağı oldu. Buyüzden ona karşı haksızlık olduğunu düşünüyorum, eminim onun gibi uyuşturucu kullanan başka ünlüler vardır, Denizi bir defa yakaladılar diye sürekli artık günah keçisi oldu.
deniz kendi sarkilarini kendi yazar.anlattiklari kendi icinden cikan seyler...deniz cok buyuk bir yetenek bu ulke icin...ona okadar hayranim ki guzelligide malum zaten saclarimi o renge boyatirim...sesiyle guzelligiyle on numara bir kadini ne hala getirdiler..
Ilk ciktigi donem cok guzeldi...inss kurtulur kisa zamanda...Aynen ya eskiden Deniz çok güzeldi, bugün eski bir klibi gösterdiler ay gerçekten çok güzelmiş doğal güzelliği varmış. Şimdi biraz bozulmuş artık başına o kadar şeyler geldikten sonra kim olsa bozulur ama yine de güzel.
suçsuz olan insan aylarca kaçmazdı
kesinlikle katılıyorum ... suçsuz olduğu halde hapise mahkum edildi kim olsa kaçardı girmek istemezdi . ortada doğru düzgün ispatlanmış bir suç yok ...Bu ülke de adalet sistemi suçluyu dışarı çıkartıyor. Suçsuzu içeri alabiliyor.
Allah hapse kimseyi düşürmesin. Oraya 3 kez girdi çıktı o kadın. tekrar girmek istemediği için kaçmış olabilir. Sende olsan kaçardın. Kim olsa kaçar. Suçsuz ve haklılığını ispat edemiyor. O klarnetçi adam yüzünden bence. Kızın başını yaktı bütün suçları kadının üzerine yıktı. Şimdi de geziniyor orta da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?