Deniz Seki´ye üzülen bir tek ben miyim?

Ay çıktığı kişide bir adam olsaydı bari, Deniz ondan önce şarkıcıydı onun ünlülüğüne ihtiyacı yoktu. Fakat zaten kendisi itiraf etti dedi ki "Evet içiyordum bir hata yaptım çok pişmanım, yaptığım bedellini fazla ödedim" dedi. Zaten içtiğini gizlemiyorki. Beni onun ne yapıp yapmadığı ilgilendirmiyor, her ne yapmışsa artık yapmış ve pişmanlık duyuyor. Herkes hata yapar fakat o günah keçisi oldu resmen kınak kaynağı oldu. Buyüzden ona karşı haksızlık olduğunu düşünüyorum, eminim onun gibi uyuşturucu kullanan başka ünlüler vardır, Denizi bir defa yakaladılar diye sürekli artık günah keçisi oldu.

Bu piyasada dikkatli olacaksın kurtlar sofrası boşuna denmiyor bak tarkan en iyisini yapıyor aileye yakın anneye kardeşlerine yakın okadar parası var mutluluğu başka yerlerde sahte dostlarda aramıyor aile kalıcı işte bunu bilmek lazım

Bu kadına ve bunun gibilere uzulmem.
Haksizliga ugradim, adaletsizlik diye nara atacagina pismanim diyerek samimi bir açıklamada bulunsa ne âlâ.
Evli adamla ask olayina hic girmiyorum, kinamayacagim da, ama o da biliyordur değil mi yanlış birşey olduğunu Hüsnü zorla aşık etmedi sonucta onu.
Neyse yine de dileğim, hatasını anlayıp pişman olup, bundan sonra mutlu olmasi dilegiyle..

Hayatta kimseyi kinamicaksin büyük laf etmiceksin zamaninda bi yarismada neler söyledigini bence kimse unutmamistir düsmez kalkmaz bir allahtir
Haketti demiyorum onu allah bilir ama evet milyonların önünde cok kötü rencide etmisti

Merak ettim kesin haberi nerden aldın? Televizyondan mı duydun?

Evet. Bir kanalın magazin servisi muduru cikmisti.
Tape raporlarını gördük dedi.
Malesef telefon dinlemelerinde boyle cümleler kullanmış dedi. Yalan soyleyecek hali yok ya. Bayandı bu arada bunu söyleyen.
Ama hangi kanaldaydı hatırlayamıyorum.

Tc nin adaletine pek inancım yok .dogru okadar insan var suc isleyen merak ediyorum agır cezalar alıyorlarmı alıyorsalar neden uyusturucu ekmek arası gibi satılıyor .

bende ona üzülenlerdenim kadin icmis olabilir sanki bunu icmeyen ünlü var mi ? ama sattigini düsünmüyorum isin kötü tarafi tonlarca esrar eroinle yakalananlar rahat rahat geziyor
günah kecisi ilan ettiler resmen

bende ona üzülenlerdenim kadin icmis olabilir sanki bunu icmeyen ünlü var mi ? ama sattigini düsünmüyorum isin kötü tarafi tonlarca esrar eroinle yakalananlar rahat rahat geziyor
günah kecisi ilan ettiler resmen
Aynen bende her ne yapmışsa yapmış ben onunla ilgilenmiyorum benide en çok üzen bunu yapan bir sürü insan bir sürü ünlü varken onu günah keçisi ilan etmişler. Sanki bu suçu işleyen yada işlemiş olan bir tek o.

Kesinlikle, söylediğin her kelimeye harfi harfine katılıyorum!
Biz denizi seviyoruz her zaman sevicegiz.kadin sanki okul önlerine gidip masum insanlari kandirdi..zaten iciyordu o insanlar..biraksinlar bu isleri biz kimin suclu kimin sucsuz oldugunu biliyoruz.yalan dolan bir dava.bir iki konusma kaydi hepsi bu.

Aynen yaa..evli adam diyorlar birde..adam denizin pesinde koştu.denizin ununden yararlandi.o sahsi kimse tanimiyordu bile..sahsen ben tanimiyordum...
Zaten o adam evli olsun olmasin denize asla yakismiyordu.deniz kendi sarkilarini kendi yazar.anlattiklari kendi icinden cikan seyler...deniz cok buyuk bir yetenek bu ulke icin...ona okadar hayranim ki guzelligide malum zaten saclarimi o renge boyatirim...sesiyle guzelligiyle on numara bir kadini ne hala getirdiler..

Aynen ya eskiden Deniz çok güzeldi, bugün eski bir klibi gösterdiler ay gerçekten çok güzelmiş doğal güzelliği varmış. Şimdi biraz bozulmuş artık başına o kadar şeyler geldikten sonra kim olsa bozulur ama yine de güzel.

Ilk ciktigi donem cok guzeldi...inss kurtulur kisa zamanda...

Zaten şarkiciliktan dünyanın parasini kazaniyosun ne diye daha böyle şeylerle ugraşırsın ki. Bazi insanlar açgözlülük ten kaybediyor ne yazıkki. Bu yaptığı şey basit bişey değil ayrıca bir sürü gencin hayatı kararıyor bu yüzden ben onlara üzülüyorum

suçsuz olan insan aylarca kaçmazdı

Bu ülke de adalet sistemi suçluyu dışarı çıkartıyor. Suçsuzu içeri alabiliyor.

Allah hapse kimseyi düşürmesin. Oraya 3 kez girdi çıktı o kadın. tekrar girmek istemediği için kaçmış olabilir. Sende olsan kaçardın. Kim olsa kaçar. Suçsuz ve haklılığını ispat edemiyor. O klarnetçi adam yüzünden bence. Kızın başını yaktı bütün suçları kadının üzerine yıktı. Şimdi de geziniyor orta da..

kesinlikle katılıyorum ... suçsuz olduğu halde hapise mahkum edildi kim olsa kaçardı girmek istemezdi . ortada doğru düzgün ispatlanmış bir suç yok ...

Kendini zehirlemekle yetinmeyip,o zehiri satarak kimbilir kimlere zararı dokunmuş olan insan.

Bir de şu sözü hatırlatırım. Çok fazla yargılamayın Allah bed-kötü duayı kabul eder ama size de yaşatabilir. Ne oldum demeyeceksin, ..zamanda herşey insanın başına gelebilir. Allah kimseyi böyle bataklara düşürmesin.

Kötü alışkanlıkları sanatçılara nasıl içirdiklerini bilmiyoruz. O açıdan ben günahlarını almak istemiyorum. Allah sevidklerimi korusun bu tür kötü alışkanlığı olan insanlar 3. derece akrabam eşim dostum yanına bile yaklaşmasın....

başkalarını zehirledi olayı bence bu olayda geçersiz kadın sokak satıcısı değil sokakta cocuklara satmıyor o torbacılar hala kol gezerken bu kadının sosyete grubunun klasikleşmiş kullanımları için aracı olması beni enterese etmiyor ben cocuklaırmızı genclerimizi zehirleyenlerin kol gezmesine deliriyorum

Ortada islenen bir suc var ve bu ilk kez islenen bir sucta degil herkes yaptiginin bedelini odemeli unlu olmasi bunlari haketmedigi anlamina gelmiyor.Diger suc isleyip iceride yatanlar ne hali varsa gorsun ama unluler unlu olduklari icin ozgur birakilsin oyle bir dunya yok malesef.Kendini dusunmeyip suc oldugunu bildigi seyleri yapiyorsa bir insan ve unlu olmasina parasina guveniyorsa tum bunlari yaparken ben o insana uzulmem uzulucek bir suru sey var cunku hapishanelerde buyuyen cocuklar var ben onlara uzulurum.Iyi olmusta demem ama kinamam kinadigin sey basina gelmeden olmezmissin bundan korkarim ama yok efendim cok iyi kadin yok efendim unlu bunlari haketmiyor diye bir sey yok ne yaptiysa cezasini ceksin diger normal insanlar gibi

uyuşturucu içipte nasıl zayıflamamış hayret ettim :)
neyse konumuz bu değil ben deniz sekinin şarkılarını çok severim ki büyük ihtimal de en kısa sürede çıkacaktır.
gün geçmeden af çıkartıyolar ceza indiriyolar vs.
yani dedikleri gibi 3yıl kalmaz zaten önceden yatmışlığı var indirirler. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…