Deniz Yıldızı Fox Tv

Bir özet geçsene.:18:Suna'ya ne oldu?Engin'e ne oldu?Kim ayrılmış?

Bu dizinin bütün sezon finalleri yangınla bitiyor.:1:Senaristlerin yangınla bir dertleri var.:27:

dizideki elif ,esra,ozan, gizem dizide olmayacaklar yeni sezonda :ssz::ssz:

Bir özet geçsene.:18:Suna'ya ne oldu?Engin'e ne oldu?Kim ayrılmış?

Bu dizinin bütün sezon finalleri yangınla bitiyor.:1:Senaristlerin yangınla bir dertleri var.:27:

Suna bebeğini kaybetti kendi de öldü sanırım , engin kendini vurdu ama yüzünü göstermediler , Melih ateşler içinde kaldı bu şekilde bitti

ayrıca final yazıyodu o gün :1:

suna fenalaştı ameliyata aldılar hem bebek hem kendı hayatı tehlikesi var
engin kendini vurdu silahla gizem gidiyo diye
esra melihi tuzağa düşürüp depoyu ateşe verdi yandı melih güya

böyle :27:

Her sezon sonunda yangın sahnesiyle bitiriyorlar.Yangını çok seviyor senaristler.:1Melih`e birşey olmaz.Bir sene de cocuklarını ararlar onu seyrederiz.:27:Suna`nın da öleceğini zannetmiyorum.

Sunanın pisliği çıksın istemiştim ben inşallah yeni sezonda starda başlarda ortaya çıkar :)

vuu o kadar izledim sezon finalini kaçırmışım yine bol olaylı bir final olmuş

Ben final yaptı diye yas tutıyorum kac gündğr başka kanala mi gectı beni bi aydınlatıverin kızlarrr...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben final yaptı diye yas tutıyorum kac gündğr başka kanala mi gectı beni bi aydınlatıverin kızlarrr...

Evet canım benim Deniz Yıldızı bundan sonra 1 Eylül de 19:15 de Star TV'de ekranımızda... :))

Aaaa :53: ben de final yazdığı için en sonunda Yalan Rüzgarı modundaki bu dizi bitti sanmıştım :52: Demek devam edecek çok şaşırdım

Artık öğrendin canım... Ayrıca şuan googleye gir ve deniz yıldızı star tv fragmanı yaz bak bakalım... izle fragmanın videosunu şekerimm :)))

Evet canım benim Deniz Yıldızı bundan sonra 1 Eylül de 19:15 de Star TV'de ekranımızda... :))

Bide haftaiçi hergünse tadından yenmez ama beni affet de var geröi çakısmıyor du.ayyy çok sevindim teşekurler

Back
X