Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz..
Ben sadece Elif, Ozan, Berna 'nın ayrıldığını duydum ama Engin bilinmiyor dediler. Engin ayrıldı mı canım ?kimlerin ayrıldığını duyurdular zaten instagram dan , izleyecez yine tabi![]()
Ben sadece Elif, Ozan, Berna 'nın ayrıldığını duydum ama Engin bilinmiyor dediler. Engin ayrıldı mı canım ?
tüh yaa Engin olmadan biraz keyfi kaçar ama Gizem vicdan azabından ve pişmanlıktan ölür...evet engin ,ozan,sarp,gizem,berna,elif ayrıldı canım![]()
Banu, Melih, Suna ölmedi mi :44:
Hayır canım faceden admin bildirdi; Banu ve Melih başrol de oynadıkları için çıkması imkansız Suna da ölmemiş ama bebeği ölebilirmiş. Ayrıca Emre bebek de yeni sezon dizide olmayabilirmiş... Bİr araştır canım... Suna ölmeyecekmiş... Bebeği bilinmiyor ama % 99 ölücekmiş...
evet engin ,ozan,sarp,gizem,berna,elif ayrıldı canım![]()
anladım canım hiç araştırmamışım. Artık bekleyelim görelim![]()
Aynen canım amaaan şunun şurasında 2 aycık kaldı. Ayrıca bir yazı paylaşmış 20 ağustosta öyle bir tüyo vercekmiş ki oturdumuz yerde donup kalacakmışız çok merak ettim. 20 Ağustos'u iple çekiyorum valla 20 Ağustos gelir gelmez hemen ama hemen bildireceğim...
MecburuzAaa bak beni de merak ettirdinNasıl beklerim ben şimdi
![]()
Mecburuz1 ay kaldı ayy çok heyecanlı birde düşünsene Ayşe Şamilden hamile kalıyormuş ayyy düşüp bayılırım heralde Allah korusun... Yok ama öyle değilde Atakan'dan şüpheleniyorum... !
![]()
Bencede Atakanla ilgili olabilirrrÖğrenince bana mesajla bildir bunu bana borçlusun o kadar meraklandırdın
![]()
![]()
Elbette canım benim...Buraya sürekli bak yeni şeyler duydukça yazacağım.