Deniz Yıldızı Star TV

Adran

[̲̅a̲̅][̲̅d̲̅][̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅]
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
1.387
292
53
$dy.webp Deniz yıldızı artık 1 Eylül de ile hafta içi hergün Star Tv'de başlıyor. Peki sizce kimler ayrılıyor ? yeni sezonda neler olacak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz..

kimlerin ayrıldığını duyurdular zaten instagram dan , izleyecez yine tabi :27::27:
Ben sadece Elif, Ozan, Berna 'nın ayrıldığını duydum ama Engin bilinmiyor dediler. Engin ayrıldı mı canım ?

evet engin ,ozan,sarp,gizem,berna,elif ayrıldı canım :8:
tüh yaa Engin olmadan biraz keyfi kaçar ama Gizem vicdan azabından ve pişmanlıktan ölür... :1:

Banu, Melih, Suna ölmedi mi :44:

Hayır canım faceden admin bildirdi; Banu ve Melih başrol de oynadıkları için çıkması imkansız Suna da ölmemiş ama bebeği ölebilirmiş. Ayrıca Emre bebek de yeni sezon dizide olmayabilirmiş... Bİr araştır canım... Suna ölmeyecekmiş... Bebeği bilinmiyor ama % 99 ölücekmiş...

Hayır canım faceden admin bildirdi; Banu ve Melih başrol de oynadıkları için çıkması imkansız Suna da ölmemiş ama bebeği ölebilirmiş. Ayrıca Emre bebek de yeni sezon dizide olmayabilirmiş... Bİr araştır canım... Suna ölmeyecekmiş... Bebeği bilinmiyor ama % 99 ölücekmiş...

anladım canım hiç araştırmamışım. Artık bekleyelim görelim :40:

evet engin ,ozan,sarp,gizem,berna,elif ayrıldı canım :8:

Birde bir de dizi hakkında bir sayfada biri 20 Ağustosta bir tüyo verecekmiş diyorki oturduğunuz yerde donup kalacaksınız çok şaşıracaksınız bilmem ne falan birşeyler diyor...

anladım canım hiç araştırmamışım. Artık bekleyelim görelim :40:

Aynen canım amaaan şunun şurasında 2 aycık kaldı. Ayrıca bir yazı paylaşmış 20 ağustosta öyle bir tüyo vercekmiş ki oturdumuz yerde donup kalacakmışız çok merak ettim. 20 Ağustos'u iple çekiyorum valla 20 Ağustos gelir gelmez hemen ama hemen bildireceğim...

Aynen canım amaaan şunun şurasında 2 aycık kaldı. Ayrıca bir yazı paylaşmış 20 ağustosta öyle bir tüyo vercekmiş ki oturdumuz yerde donup kalacakmışız çok merak ettim. 20 Ağustos'u iple çekiyorum valla 20 Ağustos gelir gelmez hemen ama hemen bildireceğim...

Aaa bak beni de merak ettirdin :20: Nasıl beklerim ben şimdi :27:

Aaa bak beni de merak ettirdin :20: Nasıl beklerim ben şimdi :27:
Mecburuz :( 1 ay kaldı ayy çok heyecanlı birde düşünsene Ayşe Şamilden hamile kalıyormuş ayyy düşüp bayılırım heralde Allah korusun... Yok ama öyle değilde Atakan'dan şüpheleniyorum... ! :ssz:

Arkadaşlar internetten duyduklarımı buraya aktarıyorum ve aktarmaya devam edeceğim... Deniz Yıldızı 1 Eylül 19:15 'de Star TV'de ekranlarınızda... Ayrıca 20 Ağustos'u bekleyin çünkü bize o sayfadan bir tüyo verilecekmiş ve ağzımız açık kalıp, oturduğumuz yerde donup kalacakmışız... :ssz: Ben görür görmez hemen buraya yazacağım... :10:

Mecburuz :( 1 ay kaldı ayy çok heyecanlı birde düşünsene Ayşe Şamilden hamile kalıyormuş ayyy düşüp bayılırım heralde Allah korusun... Yok ama öyle değilde Atakan'dan şüpheleniyorum... ! :ssz:

Bencede Atakanla ilgili olabilirrr :40: Öğrenince bana mesajla bildir bunu bana borçlusun o kadar meraklandırdın :20: :1::1:

Bencede Atakanla ilgili olabilirrr :40: Öğrenince bana mesajla bildir bunu bana borçlusun o kadar meraklandırdın :20: :1::1:

Elbette canım benim...Buraya sürekli bak yeni şeyler duydukça yazacağım.

Back
X