Deniz Yıldızı Star TV

Basladi ama heyecanli bir bolum degildi berna evi satip kacmis suna kendi evinde celale bakiyor,hala mustafayla evli
Can suna hepsi hayatta melih koturum ve bes parasiz kalmislar
Yildizda taburcu oldu canla aralarinda bisi olucakmis gibi geldi bana
Gizemde enginden hamile nikah masasinda kalkicak buyuk ihtimalle evlenmek istemiyor

Miy miy ayse ikbalin yanina geldi enginin annesi hala ayseyi alma pesinde
Kiz artik herseyi biliyor biraz senaryoyu gelistirseler iyi olur stara gectiler o kadar

Ya uç ayda tüm açıklar kapanmış herkes herşeyi öğrenmiş, bir anda atladılar. Bari geri donup arada neler oldu onu gösterseler. Yoksa nerden bulacaklar yazacak şeyler. Beş yılda adamların başına gelmeyen kalmadı yakında ben banunun kardeşi cikicam diye korkuyorum o kadar genişlettiler senaryoyu

Ya uç ayda tüm açıklar kapanmış herkes herşeyi öğrenmiş, bir anda atladılar. Bari geri donup arada neler oldu onu gösterseler. Yoksa nerden bulacaklar yazacak şeyler. Beş yılda adamların başına gelmeyen kalmadı yakında ben banunun kardeşi cikicam diye korkuyorum o kadar genişlettiler senaryoyu

hahahahahah ay koptum :KK48::D:D:KK71::KK71:

:KK45::KK45::KK45:
evet biraz saçmaydı her zamanki gibi hele atakanın ortaya çıktığı sahnelerde izlemek istemedim yine aynı şeyler olacak , atakan bunlardan hesap soracak vs biraz yenilik gelse diziye :eek::eek::KK30:

:KK45::KK45::KK45:
evet biraz saçmaydı her zamanki gibi hele atakanın ortaya çıktığı sahnelerde izlemek istemedim yine aynı şeyler olacak , atakan bunlardan hesap soracak vs biraz yenilik gelse diziye :eek::eek::KK30:
Evet azıcık araştırıp değişik konular bulmalilar melih de herhalde atakan banuya melihin gözünün önünde tecavüz etmeye çalışırken o şokla yürümeye baslar. Bu lafımi da unutmayın buraya yazıyorum :D :D

ay ben bu diziyi izliyom valla hahaha
dün de izledim. ayşeden nefret ediyorum. yusuf onu salakça bir aşkla sevdiği için onu da sevmiyorum. gizemle engini seviyorum. gizem gerçekte de hamile sanırsam :p
sunaya ve cana kin kusmak istiyorum :D sabiha, şükran ve kadriye falan tam öldürmelik.
bahri ve ikbalin evi darülaceze gibi zaten. herkese kucak açıyorlar. :KK53: mehveşin o evde ne işi varsa :)
pelin de tatlı. inanılır gibi değil ama banu ve melihi de seviyorum :KK45: ama herkes mi bunlarla uğraşır yetti gari. mustafa suna da ne buluyor onu da anlamış değilim. sunanın yaptığına ne demeli ensest ilişkiyi normalize ettiler resmen ne biçim senaryo bu. shameless bile daha muhafazakar. :P

ay ben bu diziyi izliyom valla hahaha
dün de izledim. ayşeden nefret ediyorum. yusuf onu salakça bir aşkla sevdiği için onu da sevmiyorum. gizemle engini seviyorum. gizem gerçekte de hamile sanırsam :p
sunaya ve cana kin kusmak istiyorum :D sabiha, şükran ve kadriye falan tam öldürmelik.
bahri ve ikbalin evi darülaceze gibi zaten. herkese kucak açıyorlar. :KK53: mehveşin o evde ne işi varsa :)
pelin de tatlı. inanılır gibi değil ama banu ve melihi de seviyorum :KK45: ama herkes mi bunlarla uğraşır yetti gari. mustafa suna da ne buluyor onu da anlamış değilim. sunanın yaptığına ne demeli ensest ilişkiyi normalize ettiler resmen ne biçim senaryo bu. shameless bile daha muhafazakar. :p

Ben bu diziyi 2009da yurtta izliyodum ay koptum kiz su an :)))))))

Ben bu diziyi 2009da yurtta izliyodum ay koptum kiz su an :)))))))
ay bende yıllardır izliyorum bir de izlerken sinirleniyorum ne saçma yaa diye dizide o kadar belirgin saçmalıklar var ki. bak tekrar başladı bugün müsaitsen bir izle neler değişmiş gör hahah :P
ayşe diye bir karakter var. yusufun sevgilisi. ayşe karsa gittiydi. yusuf onu ankaradan karsa almaya gitmiş şehirler arası otobüsle. neredeyse 20 saatlik yola otobüsle kızı almaya gitmiş bak sen bak bak. otobüsle geri dönüyorlar ama ayşe çiçekli elbise giymiş ve allıklı rujlu makyaj yapmış falan böyle. yolda hiç makyaj da bozulmamış hiç mi uyumadın allahsız. ben de 3 saatlik otobüs yolculuğunda eşofman falan giyiyorum. :KK53:

ay bende yıllardır izliyorum bir de izlerken sinirleniyorum ne saçma yaa diye dizide o kadar belirgin saçmalıklar var ki. bak tekrar başladı bugün müsaitsen bir izle neler değişmiş gör hahah :p
ayşe diye bir karakter var. yusufun sevgilisi. ayşe karsa gittiydi. yusuf onu ankaradan karsa almaya gitmiş şehirler arası otobüsle. neredeyse 20 saatlik yola otobüsle kızı almaya gitmiş bak sen bak bak. otobüsle geri dönüyorlar ama ayşe çiçekli elbise giymiş ve allıklı rujlu makyaj yapmış falan böyle. yolda hiç makyaj da bozulmamış hiç mi uyumadın allahsız. ben de 3 saatlik otobüs yolculuğunda eşofman falan giyiyorum. :KK53:

Ay delisin yaaa. Tamam merak ettim bakicam :D yusuf ayse hic tanidik gelmedi. Bi melihi hatirliyorum bi de mehveş :D

ay bende yıllardır izliyorum bir de izlerken sinirleniyorum ne saçma yaa diye dizide o kadar belirgin saçmalıklar var ki. bak tekrar başladı bugün müsaitsen bir izle neler değişmiş gör hahah :p

Ayy yok ben bu sene İstanbul'dan Ordu'ya gittim... Dinlenme tesislerini bi giriyoruz. Çoğu kız makyajlı sanki gezmeye çıkmışlar. Benim gibi eşofmanlı, sıfır makyaj cok az kız gördüm.
valla onların yanında wc ye girmeye utandım bir an ama sonra karar verdim ki benim halim daha normal :KK59::cool::cool:
Bu arada o Ayşe'yi diziden çıkarsınlar, (kabiliyetsizliliğiyle) göz zevkimi bozuyor ezik :KK47::KK47:

Ayy yok ben bu sene İstanbul'dan Ordu'ya gittim... Dinlenme tesislerini bi giriyoruz. Çoğu kız makyajlı sanki gezmeye çıkmışlar. Benim gibi eşofmanlı, sıfır makyaj cok az kız gördüm.
valla onların yanında wc ye girmeye utandım bir an ama sonra karar verdim ki benim halim daha normal :KK59::cool::cool:
Bu arada o Ayşe'yi diziden çıkarsınlar, (kabiliyetsizliliğiyle) göz zevkimi bozuyor ezik :KK47::KK47:
mıymıy yaa çok uyuz ağzına çarpasım geliyor açık ve net. :KK53:

suna tam doğururken bebeğin candan olduğunu söyledi o söyleyene kadar ben dokuz doğurdum
şükran kapıdan girip engel olacak diye
bence mustafa kimseye söylemeyecek rezil olmamak için bir süre de böyle oyalarlar

söyledıgı ıyı oldu ben gerılıyordm bu yalanaaaa :D cok normlmıs gıbı baska adamın cocugunu baskasınaaa kakalıyor :)

ay şimdi mustafa herşeyi öğrendi bebeği başka bir aileye veriyor ah suna ah sence öyle bir adam nefret ettiği adamın bebeğini kabul eder mi bu nasıl iştir ? ayrıca be mustafa sana başka kadın mı kalmadı ? düşünebiliyormusunuz evliler ama ev arkadaşı gibiler mübarek sanki başka kadın yok :P

mustafada iyi rol yapıyor he sanki kabullenmiş gibi ama başka bir aileye satacak piskopat bebeğin ne suçu var :(, şimdi yeni birşey çıktı can yıldız heralde :D :D :d artık kızlar bunlar olursa şaşırmayın : can yıldız ile evlenecek, yıldız onu atakanla aldatacak sabiha bahriden hamile kalacak pelin ile yusuf aşık olacak engin gizeme mehveşi kuma olarak getirecek özgür sunaya aşık olacak mustafa sunayı terkedip şükran hanıma aşık olacak kazım kadriyeye aşık olacak sarp banuya aşık olacak melih birdenbire yürüyecek ve o da can gibi yıldıza aşık olacak ve canla kavga edecekler :D :d valla olur mu olur enişte baldız olursa bu bile olur hiç şaşırmayın şuan yıldız ve candan şüpheleniyorum :d ve dizilerd en saçma şey birden bire yıllar geçecek emre bebek 10 yaşında olacak ama bizimkiler 1 adım yaşlanmayacak :d olurya bazı dizilerde altta 10 yıl sonra diyor çocuklar büyümüş bizimkiler hala 10 yaş genç :D artık nasıl bakım yapıyorlarsa :D herneyse arkadaşlar ben bunları yazarken koptum valla :D

yeni sezon yeni kanal 1 gram düzelme yok dizide hep aynı klişeler
mıy mıy ayşeye rakip çıktı iyi oldu bakalım napacak
banuların atakan mevzusu da sıktı artık...

aha mustafa bebegı engıne verıyor yav ne sacmaladılar yahuuuu

Ya allahaşkına hadi mustafa engine bebeği verdi, sunanın bebeğini kimse mi görmedi? Veya suna gizemle hiçmi görüşmeyecek, bebeği olduğunu hiç mi anlamayacak? Allahım şu saçma diziye hala nasıl baktığıma inanamıyorum! Kendimede uyuz oldum şimdi...senaristler cidden neyin kafasını yaşıyorlar?

Back
X