- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak o ayrıntıyı atlamışım :) herkes ziyarete geldi ama kimse bebeği görmeden geri gitti... Ayrıca gizemde hiçbirşekilde emzirme uğraşıda yoktu, saçlsr fönlü :))Ayy ojeyle mi almışlar onu doğuma ahaha ne güldüm ya o bebek neydi öyle bu kadar salak yerine neden koyuyorlar ki izleyenleri..
Eee sunanın bebeği gizemdeyse gizemin bebeğe ne oldu o nerde?? Bi ara izleyemedim merak ediyorum.Ya allahaşkına hadi mustafa engine bebeği verdi, sunanın bebeğini kimse mi görmedi? Veya suna gizemle hiçmi görüşmeyecek, bebeği olduğunu hiç mi anlamayacak? Allahım şu saçma diziye hala nasıl baktığıma inanamıyorum! Kendimede uyuz oldum şimdi...senaristler cidden neyin kafasını yaşıyorlar?
Anlatayım tatlım gizem 7aylıkken bebeğini hastaneye gidemeden ücra bir yerde doğurdu, ölü doğum yaptı. Hastanede sunanın bebeğini verdiler 1 ay önce doğmuş! Ve kız hiç şüphelenmedi bile bebeğim 7aylıktı nasıl küveze almadılar diye gerçekten bazen çok basit yazıyorlar senaryoyu...Eee sunanın bebeği gizemdeyse gizemin bebeğe ne oldu o nerde?? Bi ara izleyemedim merak ediyorum.
Anlatayım tatlım gizem 7aylıkken bebeğini hastaneye gidemeden ücra bir yerde doğurdu, ölü doğum yaptı. Hastanede sunanın bebeğini verdiler 1 ay önce doğmuş! Ve kız hiç şüphelenmedi bile bebeğim 7aylıktı nasıl küveze almadılar diye gerçekten bazen çok basit yazıyorlar senaryoyu...
Bu diziyi bizim üniversitede çekiyırlar, dün yine rast geldim melih vardı. Senaristi bulsam biraz kendinizi güncelleyin dicektimde bulamadım:)
Anlatayım tatlım gizem 7aylıkken bebeğini hastaneye gidemeden ücra bir yerde doğurdu, ölü doğum yaptı. Hastanede sunanın bebeğini verdiler 1 ay önce doğmuş! Ve kız hiç şüphelenmedi bile bebeğim 7aylıktı nasıl küveze almadılar diye gerçekten bazen çok basit yazıyorlar senaryoyu...
Bu diziyi bizim üniversitede çekiyırlar, dün yine rast geldim melih vardı. Senaristi bulsam biraz kendinizi güncelleyin dicektimde bulamadım:)
eneeee..O Gizem'in bebeği değil miymiş? Bende bu diziyi hep 2-3 güne bir izliyom bazen bir hafta izlemiyom böyle oluyo
Yahu bende diyorum bu Suna'nın bebeği nerde öldü de adam mı onu oyalıyo falan diye.