Deniz Yıldızı Star TV

Ayy ojeyle mi almışlar onu doğuma ahaha ne güldüm ya o bebek neydi öyle bu kadar salak yerine neden koyuyorlar ki izleyenleri..

Ayy ojeyle mi almışlar onu doğuma ahaha ne güldüm ya o bebek neydi öyle bu kadar salak yerine neden koyuyorlar ki izleyenleri..
Bak o ayrıntıyı atlamışım :) herkes ziyarete geldi ama kimse bebeği görmeden geri gitti... Ayrıca gizemde hiçbirşekilde emzirme uğraşıda yoktu, saçlsr fönlü :))

Bi unutma beni bir de deniz yildizi allahim allahim sacmaliklar dizisi :-)

Ya allahaşkına hadi mustafa engine bebeği verdi, sunanın bebeğini kimse mi görmedi? Veya suna gizemle hiçmi görüşmeyecek, bebeği olduğunu hiç mi anlamayacak? Allahım şu saçma diziye hala nasıl baktığıma inanamıyorum! Kendimede uyuz oldum şimdi...senaristler cidden neyin kafasını yaşıyorlar?
Eee sunanın bebeği gizemdeyse gizemin bebeğe ne oldu o nerde?? Bi ara izleyemedim merak ediyorum.

Eee sunanın bebeği gizemdeyse gizemin bebeğe ne oldu o nerde?? Bi ara izleyemedim merak ediyorum.
Anlatayım tatlım gizem 7aylıkken bebeğini hastaneye gidemeden ücra bir yerde doğurdu, ölü doğum yaptı. Hastanede sunanın bebeğini verdiler 1 ay önce doğmuş! Ve kız hiç şüphelenmedi bile bebeğim 7aylıktı nasıl küveze almadılar diye gerçekten bazen çok basit yazıyorlar senaryoyu...
Bu diziyi bizim üniversitede çekiyırlar, dün yine rast geldim melih vardı. Senaristi bulsam biraz kendinizi güncelleyin dicektimde bulamadım:)

Anlatayım tatlım gizem 7aylıkken bebeğini hastaneye gidemeden ücra bir yerde doğurdu, ölü doğum yaptı. Hastanede sunanın bebeğini verdiler 1 ay önce doğmuş! Ve kız hiç şüphelenmedi bile bebeğim 7aylıktı nasıl küveze almadılar diye gerçekten bazen çok basit yazıyorlar senaryoyu...
Bu diziyi bizim üniversitede çekiyırlar, dün yine rast geldim melih vardı. Senaristi bulsam biraz kendinizi güncelleyin dicektimde bulamadım:)

Teşekkür ederim çok makbule geçti bu cevap :) cidden merak ediyorum. Evet senaryo cidden basit ama yinede izliyoruz işte.

Şimdi izledim yazayım dedim :)
Banu ya atakan tecavüz etti mi etmedi mi biri beni aydınlatsin :)
Bi de en çok dikkatimi çeken şey şu
Banu melih e aşık .melih eskiden mehveş ile de çıkmıştı. Eskiden banu can ile evliydi. Şimdi can Banu nun kız kardeşine aşık. Suna cana aşık. Ama mustafa da suna ya aşık.
Basım döndü :) ;)
Bu diziyi hala nasıl izliyorum bilmiyorum ama gizem bebeği nasıl emzirdi . Hem suna nin bebeği en az 1 aylik olmuştu. Gizem hiç mi anlamadı 7 aylık bebek o kadar büyük olur mu.
Neyse anlamadigim bi nokta da bu ayşe ne kadar gerizekalı bi tip ya..

Banuyla atakan brlıkte olmadı , pelınle banu bı oyun kurdu guya atakan banuya saldırırken pelın para cantasını alıp polıse haber werıcektı ama atakan okadar salak mı otelı degıstırdı pelının pesıne de bı adam taktı parayı gerı alması ıcın aırken adam pelıne bı wurdu dagın basında dustu kaldı orda bolum bıttı , arada bı bolumu kacırmısım bılen varsa tamamlasın , banu atakanı bıcaklamıs galıba annesı hapıse gırcektı nasıl cıktı dunku bolumde onu da anlamadım orayıda es gec :D atakan banuyla anlastı yattıgını soylıyceksın dedı oda soyledı telefonda acık kaldı atakan dınledı ..melıhle ayrılcaklar galıbaaa orasını anlayamadım aılesının yanına gıttı babası annesı kovdu ıstemıorum dye.. Sunada vardı ben senı bırakmıycam dedı.. Suna da saftırık mıdır nedır :D :D hatırladıklarım bu kadar sımdılık .. Eksık varsa tamamlayın , yada sorun :D

eneeee.. :KK53: O Gizem'in bebeği değil miymiş? Bende bu diziyi hep 2-3 güne bir izliyom bazen bir hafta izlemiyom böyle oluyo :D Yahu bende diyorum bu Suna'nın bebeği nerde öldü de adam mı onu oyalıyo falan diye.

offf çok bozdu bu dizi de saçmalıkları bünyem kaldırmıyor artık :eek: doğru düzgün izlemiyorum bile bayadır sinirlerim bozuluyo :110::confused:

Kızlar dizinin ilk sezonunu kitlenerek izlemiştim
Sonra başrol oyuncuları öldü, dizi devam etti o kadar saçmaladı ki...
Suna en aklı başında, ağırbaşlı olanlarıydı. O kız da sapıttı yoldan çıktı.
Her neyse ben 3 yıldır izlemiyodum, geçen gün bakayım dedim uuu beybi neler neler olmuş...
Gerçekten senarist bizim aklımızla dalga geçiyor zannediyorum
Oyuncular nasıl bıkmadı aynı palavralardan acaba? Dizinin reytingi hiç mi düşmedi yıllardır azimle devam ediyor...
Melih en son tekerlekli sandalyedeydi, şimdi ayaklanmış Banu'yu bırakmış başkasıyla falan..

Aman neler neler. Allah akıl fikir versin:KK53:

Konuyu hortlatayım :KK52:
Bu sezon birkaç bölümüne baktım da artık izlemicem galiba sıkıcılaşmış iyice.
Ama merak ettiklerim var mesela mehveş, sarp, gizem, celal falan yok.
İkballer ev değiştirmişler. İlk bölümleri izlemedim onlar nerede diye belirttiler mi merak içindeyim :KK64:

Ben bu diziyi bir 10 bölüm es geçsem bile konuyu anında kavrıyorum çok saçmaladı artık yani.

Back
X