Hanımlar annem 3 gun önce denize gideceğini bana da sende gel esinle dedi. Bende cok sevindim malum havalar sıcak ve cok iyi gelecek bana saat 3 gibi Orda olcaz. Annem calısıyor o yuzden. Esime söyledim.İzin verdi ama ben gelmek istemiyorum yorgunum dedi (ailelerle pek aynı ortamda olmak istemiyor kendi ailesiyle de öyle) fakat gönülden izin vermiyor. Neyse dün bana 2 hafta sonra bende arkadaslarla gidicem dedi. Ben bunu duydum cıldırdım. Sırf oda gitsin de ben birsey demeyim diye izin vermiş. Esim zaten gecen sene arkadaslarıyla gitti denize 1 gun de kaldı. Bizde onların esleriyle aynı evde kalmıştık. Arkadasın bir ara kendi eşini aramıştı. Telefonu kapattı zannetti konusurken ama tongaya düstüler ve biz konusulanları duyduk. Esimin arkadası "ee hadi kulübe gitmiyoz mu dedi" tabi ben bunu duydum ve cıldırdım hemen arayıp eve geliyorsun ne klubu dedim. Oda saka yaptı bu saatte klup olmaz (saat7 gibiydi,) dedi. Neyse o gunden sonra seni bir daha göndermicem dedim. Simdi bana kalkmıs arkadaslarımla gidicem diyor. Dünde bagırdım. Oda o zaman sende gitme dedi. Ben ailemle gidiyom dedim anlamıyor ben erkeğim havalarına girdi. Annemi arayıp sizce gştmeyimmi yoksa gideyimmi