• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz

Anlamıyor degil
Anlıyor anlamamazlıktan geliyor
Giderdim de gönderirdim de ama tavır yapardım alttan alttan

Bu tarz arkadaslarla gondermeyin. Koca adamlar zaten kafayi bulup saga sola satasan, karisini aldatan. İcki yilda bir kere musamaa gosterilmemesi gereken bir olay bana gore. Klupte oyle. Gerekirse sizde gitneyin annenizle. Esinizle birlikte gidin

Arada bir tabiki arkadaşlarıyla gidebilir sorun değil ama siz bugüne kadar 3 yıldır başbaşa hiçbirsey yapmamışsınız. Neden?

Sonucta deniz yani deniz bir sürü kız bikinili mayolu bin bir cesit insan var ve yanında da 3 erkek. Kıskanc bir insanim ve gercekten cok kıskanırım esimi belkide hastalık derecesinde bilmiyorum. Orda ben olmucam ve bütün günü acaba suan napıyor diye düşünücem
Eşinize mi potansiyel sapık diyorsunuz yoksa bikinili mayolu kadınların eşinizin peşine düşeceğini mi söylüyorsunuz?

Adamı eve zincire vuracak değilsiniz herhalde ?

Bırakın gitsin , eşinize güvenmiyorsunuz sanırım .

Not : Benim eşim dün gece arkadaşlarıyla denize gitti , bikinili kızları hiç dert etmem çünkü gidip karı-kız izlicek kadar Abaza değil.

Esinize niye hic guvenmiyorsunuz? Birakin gitsin yahu ne var denize gitmekte? Hani bazi seyler sınırlı olabilir ama sizinki abartı biraz.

Bu kadar buyutmeyin. Yok olmazsa birlikte gidin aşk tazelersiniz hem

Seni aldatacaksa aldatmak kolay başka şehire gitmesi gerekmez.Yani diyeceğim onun uzaklaşmasına engel olarak kafasında kötü bişiler yapmak varsa değiştiremezsin, yapacaktır.

Aslında evet bende olsam istemem ama benden ayrı tatil yapmak istediği için gönül koyardım.

Bazen erkekler de erkek erkege zaman gecirme ihtiyaci duyabilir, cok dogal. Eger gidecegi arkadaslari duzgun insanlarsa ve gunubirlik gidilip donulucekse ben sorun etmezdim sanirim.

Neden eşlerle beraber aktivite yapilmiyor? Bence esiniz sizinle zaman gecirmek istemedigi icin baskasiyla gecirecegi zamani kiskaniyorsunuz.

Ben sana bunaltma demeyeceğim bir günden bir şey olmaz da demeyeceğim çünkü eşin muhtemelen ben erkeğim giderim sen clube gidemezsin diyecek biri. Ben olsam hem ailemle hem de onun yaptığı gibi arkadaşlarımla giderdim o gidiyorsa sen de gidebilirsin. Bırak o da gitsin sen kendi eğlencene bak senin de arkadaşlarınla bir yerlere gidebildiğini görünce aklı başına gelir zaten.

Konunuz sadece denize gitme gitmeme konusu değil bence birlikte hiçbirşey yapmıyorsanız önce onu sorgulamanız lazım.
Ayrıca bu kadar kıskançlık iyi değildir. Olmayan adamı bile olduruyor kendini bişey sanıyor sonra. plajdaki kızlar eşin için ölüp bitmiyor merak etme. Hatta emin ol çoğu gıcık oluyordur, ben şahsen 2-3 sap erkek etrafı süzünce gıcık olurum çünkü.

Hanımlar annem 3 gun önce denize gideceğini bana da sende gel esinle dedi. Bende cok sevindim malum havalar sıcak ve cok iyi gelecek bana saat 3 gibi Orda olcaz. Annem calısıyor o yuzden. Esime söyledim.İzin verdi ama ben gelmek istemiyorum yorgunum dedi (ailelerle pek aynı ortamda olmak istemiyor kendi ailesiyle de öyle) fakat gönülden izin vermiyor. Neyse dün bana 2 hafta sonra bende arkadaslarla gidicem dedi. Ben bunu duydum cıldırdım. Sırf oda gitsin de ben birsey demeyim diye izin vermiş. Esim zaten gecen sene arkadaslarıyla gitti denize 1 gun de kaldı. Bizde onların esleriyle aynı evde kalmıştık. Arkadasın bir ara kendi eşini aramıştı. Telefonu kapattı zannetti konusurken ama tongaya düstüler ve biz konusulanları duyduk. Esimin arkadası "ee hadi kulübe gitmiyoz mu dedi" tabi ben bunu duydum ve cıldırdım hemen arayıp eve geliyorsun ne klubu dedim. Oda saka yaptı bu saatte klup olmaz (saat7 gibiydi,) dedi. Neyse o gunden sonra seni bir daha göndermicem dedim. Simdi bana kalkmıs arkadaslarımla gidicem diyor. Dünde bagırdım. Oda o zaman sende gitme dedi. Ben ailemle gidiyom dedim anlamıyor ben erkeğim havalarına girdi. Annemi arayıp sizce gştmeyimmi yoksa gideyimmi

Ya sen 3 saat gitsen ne olur gitmesen ne olur gitme o da gitmesin sen annenle o arkadaşlarıyla aynı şey değil kocanı elinde tut çok istiyorse seninle ayrı gitsin

Canim sigara konunada yazmişdim...
Bu konuyu gördüm ve düşüncelerimde hakli olduğumu anladim.

Eşinle sen uzun uzun bir konuş. Evliligin yavaş yavaş rayindan çıkıyor gibi...

Sorun deniz, alkol, sigara degil kuzum.
Sorun eşinin sana saygisiz davranmasi.

Sudan sebeplerden kavga cikarma. Sorunun derinine in

Back
X