• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba kızlar,

1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...

Merhaba kızlar,

1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Nisanlinla tum sorunlari cozdun bi denizde ne giycegin mi kaldi?

Yarim hasemalardan al bari.

Olan problemleri şuan aştık.. bu ne demek ya, problemimiz var diye devamlı dallandırıp budaklandıracak mıyız...
Hergün yeni güne uyanıyoruz,hayat devam ediyor...

Olan problemleri şuan aştık.. bu ne demek ya, problemimiz var diye devamlı dallandırıp budaklandıracak mıyız...
Hergün yeni güne uyanıyoruz,hayat devam ediyor...
Bence de ne mutlu ki böyle dertleriniz olsun nişanlın ne güzel fikrini isteğini belirtmis dert bile değil yani çok tatlı şeyler

üstünüzdekiler ıslanınca daha kötü olacak. Eğer bu kadar kuralcıysa nişanlınız öle bi yere gitmeniz manasız bence. Sonuçta açık birisiniz istediğiniz gibi bir şeyi zor bulursunuz.

Demek ki aşmış bir de üstüne nişanlı kıymete inmiş " ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey" moduna girilmiş.

Siz bunu sormamışsınız ama ben hatırlatmak isterim; bedeniniz yalnızca size aittir. Evlenmeniz bedeniniz üzerinde kocanızı söz sahibi yapmaz. Ailenizle tatile gidiyorken ne giyiyorsanız onu giymelisiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Şöyle bir yorum gelmese şaşardım zaten.
Kimse kimsenin bedenini ele geçirmiyor hanımefendi, bir erkek karısına nasıl giyinmesi istediğini söyleyebilir, tıpkı kadının da söyleyebileceği gibi.. Üstelik konu sahibi şikayetçi değil hatırlatmak isterim

Şöyle bir yorum gelmese şaşardım zaten.
Kimse kimsenin bedenini ele geçirmiyor hanımefendi, bir erkek karısına nasıl giyinmesi istediğini söyleyebilir, tıpkı kadının da söyleyebileceği gibi.. Üstelik konu sahibi şikayetçi değil hatırlatmak isterim
Ben kadının kendi kararı olması gerektiğini söyledim zaten. Çünkü kimsenin bana nasıl görüneceğimi söylemesine ihtiyacım yok. Kendim için en iyisini ben bilirim. Başka kadınların ihtiyacı olabilir tabi ona bir şey diyemem. Tartışmaya gerek yok.

Back
X