Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi kötü hissetmeyin.Konum belki yanlış anlaşılıp kapatılabilir ama kesinlikle din ya da yaşayış tarzını eleştirmek amacı gutmeden yaziyorum.
Bı süre önce (5 ay) sevgilimle ayrıldık. O zamandan beri muhattap olmadık. Yüz yüze gelmedik. Ara ara merak edip sosyal medyada baktım kendisine. Geçen gün gördüm ki yeni birisiyle konuşmaya başlamış. (Ortak arkadaşlarımızdan birisi paylaşmış o, kız arkadaşı vs yemekteydiler.)
İçim biraz garip oldu ama kendimi salak gibi hissediyorum. Biz birlikteyken giyimime inanılmaz şekilde karışırdi. O etek çok kısa, o bluzun onu çok açık. Hiçbir şekilde müdahale ettirmezdim çünkü nerdeyse 30 yaşıma geldim ne münasebet karışıyor. Sürekli bundan kavga ederdik. Annesiyle 3. buluşmamızda annesi bana başörtü hediye etti, inşallah kapanirsin kızım diyerek. Ailem de kapalı ama hiçbirisi bu zamana kadar kapanmami istemedi bana bıraktı. Sevgilimle birlikte tatile gidecektik bana denizde ne giyeceksin diye sordu bikini diyince size abartmiyorum çılgına döndü. Neymiş gavat miymis. Erkekler nasıl bakiyormus hayatta izin vermezmiş. Bana nasıl giyinmemle ilgili bı şey attı. (Sıfır kol bı atlet, dizim üstünde bı şort.) O şekilde giyinmek istemediğimi söyleyip tatile gitmekten vazgeçtim. Aynı kavgayı ben arkadaşlarımla tatile gittiğimde de yaşadık. Kendimden kismadim ve istediğim şekilde giyindim. Bunun neticesinde çok kızdı. Sonradan benim sinir olduğumu fark edince tamam bir şey demiyorum diye kapattı konuyu. Sonradan ara ara açtı ben razı olmadığım halde nasıl giydin öyle anlamıyorum diyerek.
Ne o ne de ben çok inançlı insanlar değildik. Onun ailesi de benim ailem de daha dinine bağlı insanlar ama benim ailem namaz kıl, kapan, oruç tut diye zorlayan insanlar değildi .( Oruç, namaz bunlar inanan insanlar için güzel ama kendi isteğinle yapınca.) Sevgilimin annesi sevgilim oruç tutmayinca filan çok kafasına takiyormus. Sevgilim de oruç tutuyor gibi yapıyordu. Namaz kıl dediğinde sevgilim odasına gidip kısa süre durup namaz kıldım diye çıkıyordu filan. Bakın bunlar annesini üzmemek için yaptığı şeyler yine normal. Ama bunları kabul etmiyordu bı turlu.
Bugün fotoğraflarını gördüm, kız kapalı. Kendimi mal gibi hissediyorum ya. Ne çelişkili ne saçma haller. Dert değildi içimi döktüm.
Canım neresi çelişkili bunun. Kapanmanı istediklerini ailecek belli etmişler zaten.
Çelişkili dememin sebebi inançlı birisi olmamasına rağmen bunu yapmasi. Şükür :)
Ailesinin ve kendisinin istedigi tip bi kizi secmis anlasilanKonum belki yanlış anlaşılıp kapatılabilir ama kesinlikle din ya da yaşayış tarzını eleştirmek amacı gutmeden yaziyorum.
Bı süre önce (5 ay) sevgilimle ayrıldık. O zamandan beri muhattap olmadık. Yüz yüze gelmedik. Ara ara merak edip sosyal medyada baktım kendisine. Geçen gün gördüm ki yeni birisiyle konuşmaya başlamış. (Ortak arkadaşlarımızdan birisi paylaşmış o, kız arkadaşı vs yemekteydiler.)
İçim biraz garip oldu ama kendimi salak gibi hissediyorum. Biz birlikteyken giyimime inanılmaz şekilde karışırdi. O etek çok kısa, o bluzun onu çok açık. Hiçbir şekilde müdahale ettirmezdim çünkü nerdeyse 30 yaşıma geldim ne münasebet karışıyor. Sürekli bundan kavga ederdik. Annesiyle 3. buluşmamızda annesi bana başörtü hediye etti, inşallah kapanirsin kızım diyerek. Ailem de kapalı ama hiçbirisi bu zamana kadar kapanmami istemedi bana bıraktı. Sevgilimle birlikte tatile gidecektik bana denizde ne giyeceksin diye sordu bikini diyince size abartmiyorum çılgına döndü. Neymiş gavat miymis. Erkekler nasıl bakiyormus hayatta izin vermezmiş. Bana nasıl giyinmemle ilgili bı şey attı. (Sıfır kol bı atlet, dizim üstünde bı şort.) O şekilde giyinmek istemediğimi söyleyip tatile gitmekten vazgeçtim. Aynı kavgayı ben arkadaşlarımla tatile gittiğimde de yaşadık. Kendimden kismadim ve istediğim şekilde giyindim. Bunun neticesinde çok kızdı. Sonradan benim sinir olduğumu fark edince tamam bir şey demiyorum diye kapattı konuyu. Sonradan ara ara açtı ben razı olmadığım halde nasıl giydin öyle anlamıyorum diyerek.
Ne o ne de ben çok inançlı insanlar değildik. Onun ailesi de benim ailem de daha dinine bağlı insanlar ama benim ailem namaz kıl, kapan, oruç tut diye zorlayan insanlar değildi .( Oruç, namaz bunlar inanan insanlar için güzel ama kendi isteğinle yapınca.) Sevgilimin annesi sevgilim oruç tutmayinca filan çok kafasına takiyormus. Sevgilim de oruç tutuyor gibi yapıyordu. Namaz kıl dediğinde sevgilim odasına gidip kısa süre durup namaz kıldım diye çıkıyordu filan. Bakın bunlar annesini üzmemek için yaptığı şeyler yine normal. Ama bunları kabul etmiyordu bı turlu.
Bugün fotoğraflarını gördüm, kız kapalı. Kendimi mal gibi hissediyorum ya. Ne çelişkili ne saçma haller. Dert değildi içimi döktüm.
Asıl çelişki tesettürsüz biriyle çıkıp onu tesettüre sokmaya çalışmak değil mi konu sahibi?. Baş örtüsü falan hediye etmek, giyimine karışmak... Yani asıl çelişki seninle olan ilişkisiymiş. Şimdi uygun olanı bulmuş.
Seni olduğun gibi seven insanlarla ol. Boşver.
Niye biz bikinili denize giriyoruz diye kocalarımız gavat mı? Ne geri zekalı hariç bu be , çok mu arıyorsunuz bunları ? O herkesi kendi gibi sapık sanıyor ondan böyle boş boş konuşuyor bence, pis abaza !
Olay burda onun inancı değilki zaten o tarzda birini istiyormuş. Anlattıklarınızda çelişki yok zaten siz nerde çelişkiye düştünüz? Açık giyinilmesini istemeyen biriymiş, baş örtülü bir sevgili bulmuş kendine.
Mış gibi yapması, öyle gösteriyor olması, inanmaması onun şahsi fikri. Burda neticede karşısında görmek istediği doğrultuda birini bulmuş olması.
Size gelince kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok eğer kadın dekolte giyen birisi olsaydı ozaman bu dediğiniz olurdu. Sizin yaşam tarzınıza uymamış ayrılmışsınız en doğrusu olmuş.
İnançlı olmamasına rağmen bunu yapması diyorsun ama adam zaten orda burda açık giyinmeni desteklememiş. Bence zamanla oda ailesi gibi olacaktı, gayette isabet olmuş kapalı birini bulması. Senle zaten kafası uyuşmuyormuş, olmadı diye mutlu ol sende inşallah kendine uygun birini bulursun :)Çelişkili dememin sebebi inançlı birisi olmamasına rağmen bunu yapmasi. Şükür :)
Bu kafada olduğunu bilmiyordum. Yani ilişkinin başında bu çıkacağını düşünmedim bile. Çok acik görüşlü bı tipti nasıl bu çıktı altından ben de anlamadım
Kurtulduğuna şükret bence daha kim bilir içinden neler çıkacaktı bunun .Bu kafada olduğunu bilmiyordum. Yani ilişkinin başında bu çıkacağını düşünmedim bile. Çok acik görüşlü bı tipti nasıl bu çıktı altından ben de anlamadım