• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

Bence bunun modern olup olmamakla alakası yok rahat hissetmek ile ilgili bişey. Açmak modernlik değildir.
Bikiniyle girin dememiş ki açmakla ne alakası var? Ayrıca bikiniyle girenler de "açmış" olmuyor o ayrıya neyse.
Tişört yerine doğru düzgün birşey giymesi daha mantıklı tabiki. Hani denize girerken giyilmesi için üretilmiş şeyler mesela? Sokakta giyilen tişört yerine deniz kıyafeti olarak üretilmiş çok seçenek var.

Bikiniyle girin dememiş ki açmakla ne alakası var? Ayrıca bikiniyle girenler de "açmış" olmuyor o ayrıya neyse.
Tişört yerine doğru düzgün birşey giymesi daha mantıklı tabiki. Hani denize girerken giyilmesi için üretilmiş şeyler mesela? Sokakta giyilen tişört yerine deniz kıyafeti olarak üretilmiş çok seçenek var.
Linki açıp bakarsanız zaten sokakta giyinmeki için olan kumastan değil yüzmek için kumaş ve hemen kuruyor. Doğru düzgünden kastiniz nedir acaba ?

Yani burda kapalı giyenleri modern olmamakla itham ediyorlar farkında değiller nedir bu küçümseme merakı
Kisilerin keyfine ve goz zevkine birakilirsa, isin icinden çıkılmaz.. O zaman ben de derim ki, şişko şişko bikini giymesin kimse berbat duruyor.. Ordan da biri kalkip 'sana ne' der.. Evet arkadas acik giyinsin dememis ama beyaz don filan asagilar bi uslup olmus.. Hic hos degil..

Mayo tarzimi bahsediounuz? Bende balayinda ustu biraz asayiga kalcari kapatacak kadar uzun sifir kol.alti tayt seklinde mayo almistim ama ben burdan deil tatile gittigim yerdeki mayocudan almiatim

Linki açıp bakarsanız zaten sokakta giyinmeki için olan kumastan değil yüzmek için kumaş ve hemen kuruyor. Doğru düzgünden kastiniz nedir acaba ?
Mesajımda yazmışım zaten tişört yerine deniz için üretilmiş kıyafetler diye. Doğru düzgünden kastım budur..
Evet sizin öneriniz güzel mesela, çünkü deniz için üretilmiş taytlı bir mayo o da. Aynı fikirdeyiz:KK66: BENCE deniz kıyafetiyle girilmeli çünkü tişört vs daha çok dikkat çekiyor. İllaki bikini giyin demedi kimse. Güzelce fikir veriyoruz.

Son düzenleme:
Kim nasıl kendini rahat hissediyosa öyle giyer bizi ilgilendrmez. Arkadaşların dediği gibi taytlı mayolar var onlar iyi olur.

İyide giysiler ıslanınca inanın mayodan bikiniden kat kat fazla dikkat çeken bir görüntü oluşuyor,üzerinize yapışır,gogüs uçlarınıza kadar belli olur tişörtle.
Haşema tarzı birşeyler bakın derim,tişört tayttan ziyade.
+1
Ayrıca sıcakta tayt mahveder ya, naylon sonuçta, bacaklarınıza yapışır, koku yapar vs.
Ben evde bile otururken taytlarım yapışmaya başladı şimdiden.
En azından mayoya ikna etseydiniz.

Merhaba kızlar,

1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Denizde daha önce ne giyiyorsan onu giy..o sana giyecegin seyi tarif etmiş şartını sunmuş ta sen her zaman giydiğin şeyleri neden artık giymemeyi kabul ediyorsun. Nisanlinda tişörtle mi girecekmis artık denize. Taviz tavizi doğurur. Boyle boyle kiyafetlere karisir.Hatta tatildeki askılı yazlık elbiselerini bile giyemezsin der

Yani burda kapalı giyenleri modern olmamakla itham ediyorlar farkında değiller nedir bu küçümseme merakı
Canım deniz için üretilmemiş kıyafetler sünger gibi su çeker, ağırlık eder, robot gibi hareket etmek zorunda kalırsın.
Ayrıca çok da dikkat çeker, arkadaşlar doğru söylüyor.
O yüzden tişört vs. pek uygun değil.

Tişört Tayt diyince akla gelenden başka tişört Tayt mı var bilemedim ki, tişört tayt işte...

Her yerin bi usulü var haşema giy bari tişört memeleri olduğu gibi gösterir ağırlaşır da zaten

Back
X