- Konu Sahibi sensizlink
Canım azınlık olduğu için gulebilirler fakat sen vazgeçme bence bu şekilde daha rahat bi denemeni tavsiye ederim. Millet ne der diye değil esin ve Allahın ne dediği daha önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bunun modern olup olmamakla alakası yok rahat hissetmek ile ilgili bişey. Açmak modernlik değildir.
Bence de hem de bikini altı kaydı mi popo mu gozukcek yok sudan çıkarken bikini üst u açılır mi derdi hiç yokDenizle alakalı modernlik bence yüzme bilmektir . Gerisi sadece eğlence ister mayo , ister bikini ile ister kıyafetle girersin . Ayrıca onlar nişanlısı ile anlaşmışlar . Konu sahibi sadece giyecek tavsiyesi istiyor .
Bilmedim ki ben mi kıskanmayan erkeklerle oldum acaba? Hiçbiri şunu giy bunu giyme demedi daha.Kapalı bir kadın olsa haşema giysin kim niye gülsün. Ama normalde açık bir kadının eşi için tayt ve kısa kolluyla girip taviz vermesi bence de doğru değil.
Haşemayla gir daha iyi. O tayt ve kısa kollu cidden çok garabet duruyor üstelik tayt gibi vücudu saran bir şey daha bile seksi.
Ay ne bileyim ya kimse için giyimimi asla değiştirmedim değiştirmem. Evliyim ve bikiniye devam ediyorum, niye taviz veriyoruz ki?
Bilmedim ki ben mi kıskanmayan erkeklerle oldum acaba? Hiçbiri şunu giy bunu giyme demedi daha.
Bence kendiniz istiyorsanız bikini giymeyi bırakın, kocanız izin vermiyor diye değil. Siz çocuk musunuz da kıyafetlerinizi başkası seçecek?
Bir de tayt cidden yakar o sıcakta, bir de ıslanınca parlar, daha fena yani.
teşekkür ederim, ailemle gittiğim tatllerde istediğim gibi giyindiğim için hiç bilgim yoktu :)
Canım azınlık olduğu için gulebilirler fakat sen vazgeçme bence bu şekilde daha rahat bi denemeni tavsiye ederim. Millet ne der diye değil esin ve Allahın ne dediği daha önemli
Yani ben de böyle düşünüyorum. Bir arkadaşım vardı, her gün profesyonel makyajla gezen kız sevgili bulunca, sıfır makyaj dolaşmaya başlamıştı. Neymiş sevgilisi izin vermiyormuş. Ne kadar tuhaflar ya. Onu öyle görüp beğenmişsin, ne diye değiştiriyorsun o halde?Bana zaten hakaret gibi geliyor. Sanki ben ondan önce teşhirciydim de adam bana diz altı kısa kol diye boy ölçüsü veriyor. Oldu olacak mezurayla ölçsün. Çok aşağılayıcı bir şey bu.
Benzaten nerede nasıl giyineceğimi bilirim. Bir kadının mayo bikini yada haşema tercihi kendisine aittir evlendi diye elin adamına geçmez yani.
Zaten dedirtmem de.
Yol yakinken ayril arkadasim zihniyet tertemiz..!Merhaba kızlar,
1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Tişörtle tayt mı rahat Allah aşkına. Bütün vucut kıvrımları meydanda,üzerine yapışmış giysilerin ağırlıģı ve görüntüsüde cabası.Canım azınlık olduğu için gulebilirler fakat sen vazgeçme bence bu şekilde daha rahat bi denemeni tavsiye ederim. Millet ne der diye değil esin ve Allahın ne dediği daha önemli
Yani ben de böyle düşünüyorum. Bir arkadaşım vardı, her gün profesyonel makyajla gezen kız sevgili bulunca, sıfır makyaj dolaşmaya başlamıştı. Neymiş sevgilisi izin vermiyormuş. Ne kadar tuhaflar ya. Onu öyle görüp beğenmişsin, ne diye değiştiriyorsun o halde?
Ne olursa olsun kıyafetinizi, nasıl görüneceğinizi kendiniz seçmelisiniz. Özgür bir kadınsanız tabi.
Bana şişko dediKisilerin keyfine ve goz zevkine birakilirsa, isin icinden çıkılmaz.. O zaman ben de derim ki, şişko şişko bikini giymesin kimse berbat duruyor.. Ordan da biri kalkip 'sana ne' der.. Evet arkadas acik giyinsin dememis ama beyaz don filan asagilar bi uslup olmus.. Hic hos degil..