• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?
Hani boğum boğum et fışkırmasına rağmen..... İyi okuyun..
Tartışmaya gerek yok, aynı fikirdeyiz
İnsanların fışkıran etleri sizi neden rahatsız ediyor ki? Size zorla güneş yağı falan mı sürdürüyor plajın bikinili kadınları?
Ben de zayıf bir kadınım. Bikini giyerim. Neredeyse obez olan bir arkadaşım da bikini giyer. Hiç rahatsızlık duymadım. Duyanı da anlamam mümkün değil. Göz zevki gibi ayıp ve aşağılayıcı bir laf da etmeyeceksiniz umarım. Yok siz çok rahatsız oluyorsanız et ve yağ görmekten, bakmadan duramıyorsanız da, size naçizane tavsiyem plaja gitmeyin, özel havuzlu bir eve geçin, göz zevkinize göre misafir ağırlayın özel havuzunuzda.
Ayrıca göbekli erkekler de tişörtle girsin denize diyor muyuz? Peki ya belli yaş üstü kadın ve erkekler? Onlara da sakıncalı mıdır bikini acaba vücutları diri değil diye?

Özetle cinsiyetçi ve ayrımcı söylemler bunlar. Herkes, haşema ya da bikini, kendi istediği gibi giyinir, herkes manken gibi olmak zorunda da değildir, et yağ görmek istemeyen bakmaz, başka kadınların baldırından göbeğinden kime ne, bize ne değil mi?

Son düzenleme:
Normalde istedıgınız gibi giyinip nişanlınız dedı dıye nasıl farklı bı boyuta gecebılıosunz anlamadım? Eteklı mayo fln alın bari bence tsort vs daha kotu bı goruntu olurdu . Ben olsam o sekılde gırmezdım ama sız bılırsınz ..

Siz bunu sormamışsınız ama ben hatırlatmak isterim; bedeniniz yalnızca size aittir. Evlenmeniz bedeniniz üzerinde kocanızı söz sahibi yapmaz. Ailenizle tatile gidiyorken ne giyiyorsanız onu giymelisiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
ah ah şu kadınlar şunu bir anlayabilse dünya kurtulur.

Bu zamana kadar hiç İslami otele gitmedim ama her gittiğim otelde tam tesettürlü haşema giydim. Kimsenin dalga geçer gibi baktığını da görmedim. Ha geçen olursa da ona ben güler geçerim.
Orasından burasından et fışkıran, bikini bölgesinin kıl kökü dahi belli olan ama buna rağmen ısrarla bikini giyenlerle ben dalga geçiyor muyum:işsiz:
Değil mi ama..
Herkes işine baksın, kim ne dilerse giysin aslında...
Bir arkadaş güzel demiş, en lüks yüzme bilmek, neyle olursa olsun.
Haşemaya laf eden yok ki zaten, tayt tişört için yapıldı o yorumlar sanırım.

http://shop.kom.com.tr/shop/urun/sea-taytkini_11_9938.html?r=6

Böyle birşey giyebilirsin ama giydiklerin hakkında kimsenin senin üzerinde hüküm yürütmesine izin verme.Sen bir bireysin ve kendinle ilgili şeylere sen karar vermelisin.Nişanlının,kocanın malı ya da bir eşyası değilsin böyle küçük bir mevzuda kararı o versin.

Bazılarınız ne kadar saçma konuşuyor ya ,isteyen istediğini giyer;ister 40 kilo olsun ister 100 kilo olsun,etler fışkırsın,size ne?
Sorun burada tayt veya bikini giymek değil,burada sorun önceden istediğini giyen bir kızın,nişanlısının zoruyla giymemesi.
Konu sahibi böyle bir şeye nasıl izin verebiliyorsunuz ?Ne demek ya ,adam çıkacak ,istediği gibi tatilde takılacak ,bana gelince "bikini giyemezsin wowowow haram" diyecek.
Yok yaa,valla sinirlendim gece gece

Çesitli modellerde haşemalar oluyor, onlardan secersin, ben kapri tarzi olanini da gormustum.

Elbiselerle denize girenlerin daha çok dikkat çektiğinin farkındamısınız?Bu şekilde düşünüp öyle bir ortama girmek te saçma

Merhaba kızlar,

1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...

Yarı tesettür mayo diye ara bulursun. Ben giyerim. Hem açık sevmiyorum. Hemde yanınca cildim çok hassas feci oluyor. Krem kar etmiyor. Bu arada eşimde denizde giyilen tişörtle giriyor. Onunda cildi hassas...

Ohoooo yine din girmiş araya, yetmemiş kilolu kadınlara değinilmiş, bikini haşema kavgasına tutuşulmuş.
Konu sahibesi kardeşim, siz haşema satan yerlere bakın, tayt ve tişört denize girmek için uygun değil, ıslanan tişört tüm vücudunuza yapışır kolayda kurumaz.
Çok güzel yarım taytlı cıvıl cıvıl haşema modelleri var, onlardan bakın, nişanlınız ve sizin içinize sinen birini alın.
Konunuzu kapatıyorum çünkü az sonra 3. KK savaşı çıkacak.

Son düzenleme:
Back
X