E ersyalp Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Haziran 2021 2 0 1 47 11 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ersyalp #1 denizlide cocugu asperger olan arkadaslarimiz varmi acaba.birbirimizle nasil iletim kurabilitiz.yeni ogrendim 17 yasinda oglum var.ve yikildim.nasil davranmaliyim.tedavisi yokmus sanirim.psikologada gitmedim.gitmelimiyim.duzelirmi bu yasdan sonra
denizlide cocugu asperger olan arkadaslarimiz varmi acaba.birbirimizle nasil iletim kurabilitiz.yeni ogrendim 17 yasinda oglum var.ve yikildim.nasil davranmaliyim.tedavisi yokmus sanirim.psikologada gitmedim.gitmelimiyim.duzelirmi bu yasdan sonra
A Askmeguestions Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2020 67 23 8 28 24 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ersyalp #2 Merhaba, ben ozel eğitim merkezinde çalışmıştım. Asperger sendromu otizmin bir türü. Bolca araştırmanızi öneririm. 17 yasina kadar fark edilmedi mi, 17 yaşında nasil fark ettiniz? Nasil tani koyuldu
Merhaba, ben ozel eğitim merkezinde çalışmıştım. Asperger sendromu otizmin bir türü. Bolca araştırmanızi öneririm. 17 yasina kadar fark edilmedi mi, 17 yaşında nasil fark ettiniz? Nasil tani koyuldu