• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Yok cnm ben suan yurtdışındayım ve bidahaki adet tedavi olcam, uçak biletimi aldım. Ama bu ay erken gelirse adetim kötü olcak, yani tarihler tutmicak. Kendimi pek iyi hissetmiyorum :KK43:

Yni geldiğin zaman tekrar düzenleme yapar doktorun mutlaka merak etme sen

D denizz2009 geldimi adetin ?
Erkenmi geliyor herzaman ?
Allahtan gelmedi cnm daha ama yumurtaliklarim acayip agriyo sanki baski var ustunde, ve dun sivi akinti oldu hep bungunde biraz oldu sanki aynen adetim geldi sandim. Sonra hani tarif ediyorlar ya yumurta atlamasinda akinti oluyo diye, aynen oyle oldu. Bugun 28. gunum. Oncelerden hic aksamazdi adetim 28, 29 kesin gelirdi ama tedavilerden mi bilmiyorum 30 un altinda gelmiyo bayadir. Insallah daha gelmez, tedaviye yetismem lazim bir dahaki adete. Sen ne zaman basliyosun?

Allahtan gelmedi cnm daha ama yumurtaliklarim acayip agriyo sanki baski var ustunde, ve dun sivi akinti oldu hep bungunde biraz oldu sanki aynen adetim geldi sandim. Sonra hani tarif ediyorlar ya yumurta atlamasinda akinti oluyo diye, aynen oyle oldu. Bugun 28. gunum. Oncelerden hic aksamazdi adetim 28, 29 kesin gelirdi ama tedavilerden mi bilmiyorum 30 un altinda gelmiyo bayadir. Insallah daha gelmez, tedaviye yetismem lazim bir dahaki adete. Sen ne zaman basliyosun?
Ilaclar etkileyebilir evet.gelmemis daha hadi inşallah istedigin zamanda olurda tedavin etkilenmez..
Bende adeti bekliyrum bakalim..

İnşallah amin canim. Allah razı olsun. .
Sen naptin şimdi

beklemedeyim yarın üniversteye gidicem tahliller için en son geçen haftaki beta hcg 1,08 çıkınca testide bıraktım yarın belki bir daha yaptırırım üniverstede hem uyutmalı rahim filmi çekiyorlarmı onuda sorucam yoksa sağlık 260 lira istiyor bu ay bayram kurban falanda var çok açılıcam yoksa nerden ne kısarsam kar

beklemedeyim yarın üniversteye gidicem tahliller için en son geçen haftaki beta hcg 1,08 çıkınca testide bıraktım yarın belki bir daha yaptırırım üniverstede hem uyutmalı rahim filmi çekiyorlarmı onuda sorucam yoksa sağlık 260 lira istiyor bu ay bayram kurban falanda var çok açılıcam yoksa nerden ne kısarsam kar
Gittinmi cnm cekiyorlarmiymis filmi
Tabi cnm hersey para zaten..ne kadar asagiya olursa o kadar iyi..

Gittinmi cnm cekiyorlarmiymis filmi
Tabi cnm hersey para zaten..ne kadar asagiya olursa o kadar iyi..

günaydınn..
sordum çekiyorlarmış ama uyutmalı değil henüz karar veremedim uyutmalı çektirsemde nasıl olsa uyanınca ve 2 gün adet sancısı gibi sancısını çekicem bilmiyorum yani sen olsan ne yapardın

günaydınn..
sordum çekiyorlarmış ama uyutmalı değil henüz karar veremedim uyutmalı çektirsemde nasıl olsa uyanınca ve 2 gün adet sancısı gibi sancısını çekicem bilmiyorum yani sen olsan ne yapardın
Bende bu filmi snestezili cektirmisdim canim ozelde..oyle sonrasında sanci agri olmadi..

Cok korkun varmi peki
korkuyorum çünkü daha önce anestezi olmadan çektirdim çekilirken ayrı ağrısıda sonrasında en az 2 gün çektim sancısını o yüzden korkuyorum anestezili yaptırsam sonuçta anesteziden uyanınca yine sancısını çekicem diye düşünüyorum onun için işin içinden çıkamadım bir türlü

korkuyorum çünkü daha önce anestezi olmadan çektirdim çekilirken ayrı ağrısıda sonrasında en az 2 gün çektim sancısını o yüzden korkuyorum anestezili yaptırsam sonuçta anesteziden uyanınca yine sancısını çekicem diye düşünüyorum onun için işin içinden çıkamadım bir türlü
Rahim filmi varsa niye bidaha cektirmen gerekiyor ?
Aneztezili olunca o andan haberin olmuyor sonrasindada oyle buyutcek bisey yokki hafif ksnama leke şeklinde olursada hafif kasik agrisi baska bisey yok..
Oncekinde o cesateti gostermissin masallah..karar senin artik canim..
Dedigim gibi ben yaptiramazdim..

Rahim filmi varsa niye bidaha cektirmen gerekiyor ?
Aneztezili olunca o andan haberin olmuyor sonrasindada oyle buyutcek bisey yokki hafif ksnama leke şeklinde olursada hafif kasik agrisi baska bisey yok..
Oncekinde o cesateti gostermissin masallah..karar senin artik canim..
Dedigim gibi ben yaptiramazdim..

dış gebelik olunca nihat bey tekrar çektirirsek iyi olur belki tüp yapmayız tekrar aşılama deneriz dedi onun için

bilmeyince cesaret göstermek kolay oluyor ne yazıkki :)

şimdi napıcaz bakalım 1 haftaya kadr adet olurum çünkü karar verip yerini ayarlamam lazım yaaa

Anladim cnm. .bazilari rahim filminin cok kolay oldugunu söylüyor. .ama o isde bazilari..bilemiyorum artik..agri esigimi yüksek bizimki dusukmu bilemiyorum..
Sende anestezili yaptir öyleyse korkunda varsa oncekindende korkmussun zaten.
Allah yardimciniz olsun tatlim..

Anladim cnm. .bazilari rahim filminin cok kolay oldugunu söylüyor. .ama o isde bazilari..bilemiyorum artik..agri esigimi yüksek bizimki dusukmu bilemiyorum..
Sende anestezili yaptir öyleyse korkunda varsa oncekindende korkmussun zaten.
Allah yardimciniz olsun tatlim..
sağol cnm öyle olucak sanırım

Benim tedavim iptal oldu :( yumurta buyumuyormus :( cok zor bi vakayim..Allah hepimizin yardimcisi olsun. .

Back
X