- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
Nasıl yani yaaaaBenim tedavim iptal olduyumurta buyumuyormus
cok zor bi vakayim..Allah hepimizin yardimcisi olsun. .
ne kullanıyordun kaçlık kullanıyordunki

nihat bey ne dedi peki durumla ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani yaaaaBenim tedavim iptal olduyumurta buyumuyormus
Baya pregon 200 du once sonra 250 ye cikdi..menegon 2 doz 2 suydu oda 3 doz 2 suya cikdi..bunlara ragmen buyumediNasıl yani yaaaa
ne kullanıyordun kaçlık kullanıyordunki
nihat bey ne dedi peki durumla ilgili
Baya pregon 200 du once sonra 250 ye cikdi..menegon 2 doz 2 suydu oda 3 doz 2 suya cikdi..bunlara ragmen buyumedi; (
Nihat bey ilac tedavisi uygulucaz dedi..adetle gidilcek..dün mahvoldum aglamaktan. .
Baya pregon 200 du once sonra 250 ye cikdi..menegon 2 doz 2 suydu oda 3 doz 2 suya cikdi..bunlara ragmen buyumedi; (
Nihat bey ilac tedavisi uygulucaz dedi..adetle gidilcek..dün mahvoldum aglamaktan. .
Plo yok..amh yeni bakilcak..Canım benim yaaa üzülme o kdar pko varmıydı sende ahm falan yapılmışmıydı
Yapildi asilama. .cok fazla ilaca cvp vermiyordu ama buyuyordu..tüp bebek de gonolfda kullaniliyor pregon daya gerçekten çok garip daha öne aşılama falan olmuşmuydu onda yumurtaların büyümesi nasıldı
tüp bebekte gonalf kullanılmıyormu acaba ya(
Ya anlamiyorum bu dr lari en basta yapilsa bu amh olmazmi sanki bi arkadas daha var yavrum yazik 4 kez asilama biri bos gebelik en son yapilmis amh si ve bir bakiliyor rezervi cok azYapildi asilama. .cok fazla ilaca cvp vermiyordu ama buyuyordu..tüp bebek de gonolfda kullaniliyor pregon da
Canim rezervi az olunca böyle sorunlar oluyor malesef...sakin kendinle kiyaslama..sende ceya baskasinda olxak diye bisey yok..bu tamamen venimle ilgili.yumurtaliklarla ilgili..biraz yas lada tabi..inşallah kimsebu durumlari yasamaz..bu duruma gelmeden bebek sahibi olur..
Cnm çok üzüldüm, Allah yardımcımız olsun. Benimde moral alt üst. Önce erken adet olcam diye korkuyordum, şimdide 40. Günüm ve adet olmadım halen. Mahvoluyorum, artık gücüm kalmıyorBenim tedavim iptal olduyumurta buyumuyormus
Amin cnm..Allah hepimuze yardım etsin. .stres yapma gelir adetin .bazen gecikiyor isde ..Cnm çok üzüldüm, Allah yardımcımız olsun. Benimde moral alt üst. Önce erken adet olcam diye korkuyordum, şimdide 40. Günüm ve adet olmadım halen. Mahvoluyorum, artık gücüm kalmıyor
İnşallah herşeyin hayırlısı cnm. Tedaviye ne zaman başlıcaksınız?Amin cnm..Allah hepimuze yardım etsin. .stres yapma gelir adetin .bazen gecikiyor isde ..
Bidahaki adete gidicem..İnşallah herşeyin hayırlısı cnm. Tedaviye ne zaman başlıcaksınız?
İnşallah bidahaki adete bende orda olcam. Aynı anda tedavi olcaz inşallahBidahaki adete gidicem..
İnşallah cnm. .İnşallah bidahaki adete bende orda olcam. Aynı anda tedavi olcaz inşallah
Malesef sonuc negatif arkadasimizinLioness arkadaşımız hiç yazmadı. Acaba tedavisi ne oldu? İnşallah iyidir.
Gerçekten mi üzüldüm ya. Allahım inşallah bidakine hepimizin yüzünü güldürür.Malesef sonuc negatif arkadasimizin![]()
İnşallah tedaviniz olumlu gider hayırlı olsun...dualarımız bizimle inşallahBende alasehırden denızlıye gelecek Dr zerren Çelik ten randevu aldım özel muayenesiymiş inşallah herkes hayırlı sonuç alır bomde rezervım az menopoz şüphesi var 34 yaşındayım msn larınızı okudum tanışmış gıbı oldum sizlerle bende dua eder duanızı beklerim
İnşallah tedavin olumlu gider cnm.. benimde rezervi azBende alasehırden denızlıye gelecek Dr zerren Çelik ten randevu aldım özel muayenesiymiş inşallah herkes hayırlı sonuç alır bomde rezervım az menopoz şüphesi var 34 yaşındayım msn larınızı okudum tanışmış gıbı oldum sizlerle bende dua eder duanızı beklerim