• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Histereskopi yi erkan beymi yapti
Geçmiş olsun. .hakki da Hayırlisi olsun..yaz mutlaka.

evet canm o yaptı.erkan beyle konuştum çok yapışıklık vardı birazı tekrarlayabilir kontrol edelim dedi bu perş gidicem inşallah dua edin tekrar histeroskopi gerekmesin

evet canm o yaptı.erkan beyle konuştum çok yapışıklık vardı birazı tekrarlayabilir kontrol edelim dedi bu perş gidicem inşallah dua edin tekrar histeroskopi gerekmesin
İnşallah gerekmez bidaha canm

Denizli özel sağlikta tüp bebek yaptirip pozitif sonuc alan var mi lutfen bu konuda yardimlarinizi bekliyorum
Selam ben ozel saglikta yaptiracaktim ama nasip olmadi orda ama gördüğüm kadariyla pozitif sonuc alan cok. Orda arkadasimzidan biri yaptirdi pozitif sonuc aldi. Sizde sorun neydi

Bizde eşimde sperm sayisive hareket yapisinda düşüklük var bugun erpayla görüstük nedense pek içime sinmedi antalyada bir merkezle görüstuk sanırım tercihim antalya olucak

Son anda erkan beye (Alataş ) değiştim nette en çok ondan memnun kalınmış Rahimde Yapışıklık çıktı histeroskopi oldum suan ne zaman gitmeliyim bilmiyorum Dr a ulaşamadım devamı belli olunca yazarm inşallah
Merhaba ben ilk yazıyorum burdan. ben de denizlideyim. 2 aşılama geçti başımdan. 2 si de negatif. sözde hiç bir sorunumuz yok. bu arada özel sağlıkta rıdvan beye gidiyorum. şimdi gel histereskopi yapacağız dedi. siz erkan alataşta ne kadara yaptırdınız. sonuç noldu devamında. çok umutsuzluga kapılıyorum her tedaviden sonra. İnşallah Allah hepimizi sevindirsin

bu arada denizli özel sağlıkta aşılama ve ya tüp bebekte rıdvan beyden olmulu sonuç alan oldumu hiç. bu hafta histereskopi yaptırcaz sonrasında 2 aşılamanın arkasından artık tüp bebek deniycez ama çok kararsızım orayamı devam etsem doktorumu değişsem ama doktor doktor gezmek te insanı yıpratıyor. bi arkadaşım Erkan Alataşta yaptırdı tüp bebek çok paracıl aşırı çok paraları çıktı. Hayırlısı hakkımızda

bu arada denizli özel sağlıkta aşılama ve ya tüp bebekte rıdvan beyden olmulu sonuç alan oldumu hiç. bu hafta histereskopi yaptırcaz sonrasında 2 aşılamanın arkasından artık tüp bebek deniycez ama çok kararsızım orayamı devam etsem doktorumu değişsem ama doktor doktor gezmek te insanı yıpratıyor. bi arkadaşım Erkan Alataşta yaptırdı tüp bebek çok paracıl aşırı çok paraları çıktı. Hayırlısı hakkımızda
Ben erkan alatasta laparoskopi oldum. Tup bebek tedavisine onunla baslayacaktim. Tedavi oncesi histereskopi olacaktim 1500 tl demisti. Ama sonradan icime sinmedi cunku ekstra masraflar cikarmaya basladi biz de vazgeçtik. Histereskopimi erpada nihat bey yapti. Pozitif sonuc alanlar var hastanede. Allah yardimciniz olsun insallah bebeginize kavusursunuz.

Bizde eşimde sperm sayisive hareket yapisinda düşüklük var bugun erpayla görüstük nedense pek içime sinmedi antalyada bir merkezle görüstuk sanırım tercihim antalya olucak
Anliyorum.. tabi ki icinize sinmesi cok onemli hastaneye doktora guvenmek gerek. İnşallah pozitif sonuc alirsiniz..:))

Merhaba ben ilk yazıyorum burdan. ben de denizlideyim. 2 aşılama geçti başımdan. 2 si de negatif. sözde hiç bir sorunumuz yok. bu arada özel sağlıkta rıdvan beye gidiyorum. şimdi gel histereskopi yapacağız dedi. siz erkan alataşta ne kadara yaptırdınız. sonuç noldu devamında. çok umutsuzluga kapılıyorum her tedaviden sonra. İnşallah Allah hepimizi sevindirsin
canım umutsuzluğa kapılma..inş.hayırlısıyla olur..benimde çok olumsuz deneyimlerim var..benimde dr nihat beydi artık başka dr bulmalıyım..allah hepimze yardm etsn kucaklarımız sağlıklı bebişlerle dolsun inş.

olumlu sonuç alanları duyuyoruz..inş.sendende duyarız cnm.

Ben erkan alatasta laparoskopi oldum. Tup bebek tedavisine onunla baslayacaktim. Tedavi oncesi histereskopi olacaktim 1500 tl demisti. Ama sonradan icime sinmedi cunku ekstra masraflar cikarmaya basladi biz de vazgeçtik. Histereskopimi erpada nihat bey yapti. Pozitif sonuc alanlar var hastanede. Allah yardimciniz olsun insallah bebeginize kavusursunuz.
evet bi arkadaşım da erkan alataşta tüp bebek yaptırdı ama çok aşırı paraları gitti. her gittiğimizde dedi başka bi para istiyordu. her sefer bi masraf çıkarıyordu. ama başlamıştık diyor yapacak bi şey yok. ama Allah çok şükür sonuç ozitif onlarda. böle olunca gidicek paraya o kadar üüzülmüyorsun. cumartesi benim histereskopi de olacaq rıdvan beyde 500 tl dedi. inşallah sonuç olumlu olur

Back
X