denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Hep öyle demeleri yüzünden kararsiz kalmiyormuyuz ? Banada dediler oyle bende guvendim demek buralarda iyi olmuyor diye kalktim izmirde yaptirdim ve olmadi..olmucaksa ha burasi ha izmir istanbul degismiyor..ben su snda burada tedaviye basladim..simdi o dojtrlarin denizli yi onermiyorum lafina inanmiyorum..benim dr takipleri burda yapmisdi sonra izmire gönderdi. ..sence niye burayi onermedi dersin...onermez tabi cunku benim gibi her hastayi izmire gondrmediyle prim aliyorlar niye denizliyi onersinki...hem buranin labarotuvarlarini incelemislermiki yada isleri omuki burayi onermezler....amannn isin acikcasi naasippp ..tabiki dr da cok onem katıyor. .dr iyi olup takipleri gerekenleri iyi yapiyorsa niye burasi olmasinki..ve cevremizde olumlu orneklerde var..ki olumsuzluklar izmir istanbuldada olmuyormu ?

Hem bu senin dr prof..hadi hayırlısı canim..
inşallah seninde benimde ve bu yokda ugrasanlarin hep güzel habrlerini aliriz..amin..

Tabiki o konuda haklisin bu is kesinlikle nasip isi rabbim ol derse sehir falan fark etmez.. muhakkak her doktorun bi sekilde anlasmasi var merkezlerle ve bizlerin kafasi allak bullak oluyor yorumlari yüzünden. . Senin tedavin ne asamada..?? Inşallah rabbim cabalarini bosa cikarmasin

canım ben de temmuz ya da ağustos diyorum. aslında gönlümden geçen temmuz ama ramazandan dolayı nasıl olur bilemiyorum. senin sorunun ne. şu an hangi doktora gidiyorsun. büyük şehirler iyi tabi ki ama işte orda da hangi doktora güveneceksin o kısmı zor. birsürü doktor var. ben istanbula yakın olmama rağmen kalktım denizliye geldim. çünkü doktoruma çok güveniyorum. inşallah Rabbim çok aratmadan verir :)

Canim bende bir sorun yok cok şükür ama spermlerde biraz hareket problemi var 2 asilama denedik olmadi mehmet gencerle yaptim asilamalari ama tüp tedavisinde kararsizim dr konusunda çünkü mehmet bey denizliyi onermiyo ve sehir disiyla calisiyo benimde gönlüm denizliden yana.. bakalim iyice dusunup karar vericem..
senin nasil bi sorun var insallah temmuza kalmadan kendilıgimizden hamile kaliverelim :)

ay ne güzel olur tabi kendiliğinden olsa :) benim tüplerde hasar varmış canım. tıkanıklık açıldı ama zedelenmiş. Mehmet Gencer çok iyi bir doktor. arkadaşlarımın çoğu ona gidiyordu.

Amin canim. .ben daha once histereskopi amaliyati oldum..adetim gelincede ignelere baslancak.az kaldi.

ay ne güzel olur tabi kendiliğinden olsa :) benim tüplerde hasar varmış canım. tıkanıklık açıldı ama zedelenmiş. Mehmet Gencer çok iyi bir doktor. arkadaşlarımın çoğu ona gidiyordu.
Evet doktor cok iyi cokda memnunum bakalim erpada hangi doktorla calisiyo mehmet bey bunu ogrenip ona göre bi karar vericem sonucta kendisi yumurta gelistirme isini başlatsada toplama ve transfer erpada yapilcak ve bunu hangi doktor yapıcak bu onemli benim icin.. duruma göre prof Babür kaleli de karar kılabilirim.. hakkimizda hayirlisi

Canim doktorun denizliyi onermiyor demistin..aayni sehirde olupda niye ilk bastan butun kontrollerini ayni dr.yapmasin ..yani karar verirsen bi dojtoru seçerseniz hem yumurta takibi yumurta toplama ve tranfer hepsini yapar..boylesi daha rahat degilmi

Evet o konuda haklisin aslında tek bi doktorda isi bitirmek daha mantikli. . Ben sadace 2 bucuk senedir mehmet beye alistigim icin o istemesede denizliyi onla baslayayim tedaviye gibi bi bağlılık gösteriyorum ama yanlis aslinda komple tedaviyi bi dr da yürütmek varken yok yere taktim iste kafaya.. aslinda dr degistirmekte belki iyi gelicek. .

Çünkü bende bu hatsya dustum..denizlide kontrollerim oldu izmide de yumurta toplma ve tranfer oldu. .hic memnun kalmadim..ayni doktrun takip etmesi daha dogru bence..sen ustelik ayni sehirde olup dusunuyorsun ayri doktoru..kesinlikle tavsiye etmem..

Amin canim. .ben daha once histereskopi amaliyati oldum..adetim gelincede ignelere baslancak.az kaldi.
histereskopi zor mu . benim de olmam gerekebilirmiş tüp bebekten sonra.
amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı inşallah. gelişmeleri paylaşalım burda :)

bence de aynı doktorun takip etmesi gerekli.

tüp bebekten önce yapılacak diyecektim sonra yazmışım yanlışlıkla :)
Hihh bende bu yaziyi gormeden once yaptr dicektim..benim ilk tup de yapilmadi..önce yapilmasi lazimmis..isde ben burda takipker yapilip sonra izmire gobderildigim icin onemsenmedi belkide Histereskopi..aaslinda cok onemli bi islemmis..isde bir dr ilgilense o yuzden cok daha iyi herseyiyle bir dr ilgilenmeli...
neyse soruna gelelim histereskopi kolay bi islem uyutuyorlar bisey hissetmiyorsun. .sonrasinda da kendini iyi hissefince ayni gun hastaneden cikiliyor..benim iki hafta hafif kanamam oldu. Bu olabilirmis normalmis..polip varmis o alinmis..islemden gectigi icin kanama olurmus..

anladım canım teşekkür ederim :) evet dokorum söylemişti tüp bebek öncesinde rahimde sorun var mı diye bakılması iyi oluyormuş.

Artik ignrlerim basladi kizlar. .hergun igne yapılıyor. .iki gune birde kontrol. .ignedende cok korkan biriyim..iinşallah sonucu güzel olacak ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…