Sizin adiniza cok üzüldüm. Ayni duyguları yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum. .Merhabalar.Erpada mayıs ayında Nihat Bey le ilk tüp denemesinden malasef olumsuz sonuç aldım.Doktor ve merkez olarak iyi tavsiye ederim.Bizimkisi kısmet değilmiş.İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız.
Bende sizin adiniza üzüldüm.SIzin nerede yapildi.Hiperoskopi yapılmadı.ohssdan dolayi 1 ay tedavi ertelendi dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı. 2adet 2.gün embriyosu transfer olmuştu.Biraz ara verdikten sonra tekrar denemeye devam :) Merkez olarak başka bi yer seçmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inş.Sizin adiniza cok üzüldüm. Ayni duyguları yasamis biri olarak sizi cok iyi anliyorum. .
peki yine denicekmisiniz ? Tüp Bebek öncesi hisreskopi yapilmismiydi ?
İnsallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz
Benim burada yumurta takibi yapildi.yumurta toplama,transfer de izmir irenbe de yapildi..Bende sizin adiniza üzüldüm.SIzin nerede yapildi.Hiperoskopi yapılmadı.ohssdan dolayi 1 ay tedavi ertelendi dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı. 2adet 2.gün embriyosu transfer olmuştu.Biraz ara verdikten sonra tekrar denemeye devam :) Merkez olarak başka bi yer seçmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inş.
Irenbe de doktorunuz kimdi?Kaan bozkurt mu?Ohss yumurta sayısı fazla olduğundan vücutta su birikmesi oldu .MErkezden memnundum ama daha önce gittigim doktorlarda pek onermiyorlardi.Ben raporlu yaptırdığım için denemek istedim.Irenbe kaan bozkurt ve İstanbul Aret Kamar arasında kararsızimBenim burada yumurta takibi yapildi.yumurta toplama,transfer de izmir irenbe de yapildi..
ohss ne demek ? Dondurulmus embiriyo daha iyi diyorlar.demek hersey nasip. .neden memnunduysaniz baska yere gitmeyi dusunuyorsunuz ?
Irenbede doktorumun kim oldugu onemli degildiki cunku burdaki dr gonderdigi icin..direk oraya gidilse yani butun islemleri irenbede yapsaydik daha baska olurdu.. irenbede dr aral beydi..beni irenveye gondrren dr da onermedi burayi.. ama kendi yapmadigi testleri burasi yapdi bana..nasipde varsa burdada olur..inşallah rabbim hayirlisiyla saglikla nasip eder hepimize .Irenbe de doktorunuz kimdi?Kaan bozkurt mu?Ohss yumurta sayısı fazla olduğundan vücutta su birikmesi oldu .MErkezden memnundum ama daha önce gittigim doktorlarda pek onermiyorlardi.Ben raporlu yaptırdığım için denemek istedim.Irenbe kaan bozkurt ve İstanbul Aret Kamar arasında kararsızim
Canim ignelerin baslamis hatta bitiyordur bile yeni okuyabildim. . Ne durumdasin nasıl yumurtaların ne zaman toplanicak.?Kizlar iki ignem vardi uce cikdi.bugunde estrofem diye bi ilac verdi dr..sizede vermis miydi ?
Canim evet bitmisfi bile..uc gun once pazartesi toplanicak diye gittik hastaneye..uyutuldum uyandim ben toplandi saniyorum meger olmamisCanim ignelerin baslamis hatta bitiyordur bile yeni okuyabildim. . Ne durumdasin nasıl yumurtaların ne zaman toplanicak.?
Ayyy inanamiyorum ya nasıl bi durum bu doktorun yanlış hesaplanmasından mi kaynaklı acaba yoksa gerçekten vucudun ilaca erken mi tepki verdi ki neyse vardir herseyde bir hayir belkide asilamayla oluverir sen dua et bol bol icibi ferah tut canim bende dua edicem senin icin..Canim evet bitmisfi bile..uc gun once pazartesi toplanicak diye gittik hastaneye..uyutuldum uyandim ben toplandi saniyorum meger olmamis; ( yumurtalar erken catmais dediler..o kadar igne ilac kullanildi bu nasil okduysa..catlamasin diye gunlerdir igne yapildi .cumartedide catlasin diye yapildi..hic anlamadim.bu olay nasil oldu. .yani bosuna uyutuldum bisey olmadi..dr boyle dedi..sudurumda asilama yapalim dedi..ve oyle yapildi..sans cok dusuk bunda dr dedi. .zaten hicde umidim yok..yani tup diye basladigimiz yola asilamayla son bulduk geldik...o kadar igne ilac sanmi bosa gitti..neye uzulcegimi şaşırdım. .hayirlisi artik yapcak bisey yok..
Neden oldu bilemiyorum. .Allah razi olsun canim..Ayyy inanamiyorum ya nasıl bi durum bu doktorun yanlış hesaplanmasından mi kaynaklı acaba yoksa gerçekten vucudun ilaca erken mi tepki verdi ki neyse vardir herseyde bir hayir belkide asilamayla oluverir sen dua et bol bol icibi ferah tut canim bende dua edicem senin icin..
Canim naptin ne durumdasin merak ettim var mi bir gelismeNeden oldu bilemiyorum. .Allah razi olsun canim..
Geçmiş olsun.Üzgünüm adıniza büyük bi şanssızlık yaşamışsiniz.Tedavinin en kötü tarafı kullanılan ilaçlar zaten.Aşılama sonucu ne zamana belli olucak? İnşallah güzel haberler alırsınız.Canim evet bitmisfi bile..uc gun once pazartesi toplanicak diye gittik hastaneye..uyutuldum uyandim ben toplandi saniyorum meger olmamis; ( yumurtalar erken catmais dediler..o kadar igne ilac kullanildi bu nasil okduysa..catlamasin diye gunlerdir igne yapildi .cumartedide catlasin diye yapildi..hic anlamadim.bu olay nasil oldu. .yani bosuna uyutuldum bisey olmadi..dr boyle dedi..sudurumda asilama yapalim dedi..ve oyle yapildi..sans cok dusuk bunda dr dedi. .zaten hicde umidim yok..yani tup diye basladigimiz yola asilamayla son bulduk geldik...o kadar igne ilac sanmi bosa gitti..neye uzulcegimi şaşırdım. .hayirlisi artik yapcak bisey yok..
Su an yok cnm bir gelişme. .ilgine Teşekkürler. .:)Canim naptin ne durumdasin merak ettim var mi bir gelisme
Evet gerçekten cok büyük bir şanssızlık olduGeçmiş olsun.Üzgünüm adıniza büyük bi şanssızlık yaşamışsiniz.Tedavinin en kötü tarafı kullanılan ilaçlar zaten.Aşılama sonucu ne zamana belli olucak? İnşallah güzel haberler alırsınız.
canım üzüldüm. sonuç negaitf mi şimdi tekrar edaviye başlayacak mısın. ben kararımı verdim ağustosta başlayacağız inşallah.Su an yok cnm bir gelişme. .ilgine Teşekkürler. .:)
Evet gerçekten cok büyük bir şanssızlık olduhic duymadigim birsey basima geldi ..daha sonuca 7,8 gün var .ama tutmamistr buyuk ihtimalle...
Sağol canım. .evet negatifcanım üzüldüm. sonuç negaitf mi şimdi tekrar edaviye başlayacak mısın. ben kararımı verdim ağustosta başlayacağız inşallah.
çok isterim tanışmayı :) ben 5 ağustos gibi geleceğim. 14 ağustos adet tarihim. bir değişiklik olmazsa tabi. Erkan Alataşa gideceğim. burdaki doktorla görüştüm ve Erkan beyin yerini tutmadı :) Ramazan geçsin sen de başlarsın tedaviye inşallah. İnşallah bu kez yüzümüz güler :) aynı doktora mı devam edeceksin peki.Sağol canım. .evet negatifbaslicaz..ama biraz ara vercem..ramazan ayi falan gecsin diyorum..himm..sizin icinde simdiden hayirli olsun...belki oralarda görüşürüz. .tanisiriz..
sen kimle gorusmustun burada ? Evet ayni doktora gidicem..inşallah amin yuzumuz güler inş. Bu arada sen buradamiydin ? Yanilmiyorsam biyerden gelicem demisdin onceki konusmsmizda..çok isterim tanışmayı :) ben 5 ağustos gibi geleceğim. 14 ağustos adet tarihim. bir değişiklik olmazsa tabi. Erkan Alataşa gideceğim. burdaki doktorla görüştüm ve Erkan beyin yerini tutmadı :) Ramazan geçsin sen de başlarsın tedaviye inşallah. İnşallah bu kez yüzümüz güler :) aynı doktora mı devam edeceksin peki.
evet yanılmıyorsun. tekirdağdan geleceğim ben. :) Erkan Alataşa geleceğim. ayrıntıları daha konuşmadık ama haftaya görüşüceğiz kendisi ile. Ama ben daha şimdiden heyecanlıyım. o zamana kalbim nasıl dayanır bilmiyorum :)sen kimle gorusmustun burada ? Evet ayni doktora gidicem..inşallah amin yuzumuz güler inş. Bu arada sen buradamiydin ? Yanilmiyorsam biyerden gelicem demisdin onceki konusmsmizda..
Randevu aldin o zaman. .hadi bakalım hayırlısı. .gelismeleri bildir bize. .evet yanılmıyorsun. tekirdağdan geleceğim ben. :) Erkan Alataşa geleceğim. ayrıntıları daha konuşmadık ama haftaya görüşüceğiz kendisi ile. Ama ben daha şimdiden heyecanlıyım. o zamana kalbim nasıl dayanır bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?