evet canım. inşallah ağustosta başlayacağız. Ben burdan gelişmeleri yazarım :)Randevu aldin o zaman. .hadi bakalım hayırlısı. .gelismeleri bildir bize. .
Şimdiden hayirli olsun tedavin..insallah olumlu sonuçlar aliriz hepimizde..Babür beyde yumurta toplama ve transfer i erpada yapiyormus demi ?Arkadaslar bende nasip olursa agustosta basliycam tedaviye.. babur kaleli ile basliycaz.. hepimiz agustosta heycanli olucaz desenize:) insallah birlikte guzel sonuçlar aliriz..
Evet canim erpada yapiyor.. bakalim ins iyi gecer tüm islemlerŞimdiden hayirli olsun tedavin..insallah olumlu sonuçlar aliriz hepimizde..Babür beyde yumurta toplama ve transfer i erpada yapiyormus demi ?
Tup bebek 4,5 - 5 civari canım. .asilamayi bilmiyorum. .benim son asilama oldu ama tekrar tup icin gidecegimden hic parayi konusmadik..tup olcakken asilamaya dondu çünkü. .yani biz tup bebek parasi ödedik..Bende gidicem Nihat beye. Daha öncesinde Rıdvan beye gitmiştim ama memnun kalmadım. Başından savıyor hemen. SGK anlaşması olmamasıda cabası. Bir sürü Doktora gittim ama Nihat beyde tedavi olucam. Aşılama fiyatı ne kadar biliyormusunuz? Ya da Tüp Bebek?
Sanirim rapor la 2,5 gibi oluyor..bende ugrasmadim raporla .aslinda baya iyi olcak ama...sorma yaa hata varmi onuda bilmiyorumki sanki gerrken hersey yapıldı. Bilmiyorum artik hayrlisi..evet genelde hep dolu oluyor nihat bey..eertesi güne falsndami vermediler .dene bakalim..sen hemen baslicakmisin tedaviye o zaman ?Çok büyük bi fark yoksa rapor için uğraşmıcaktım da onun için sordum. Çok sıkıldım artık testlerden doktorlardan. Artık bi sonuç almak istiyorum. Nihat bey çok doluymuş randevu alamadım. Haftaya tekrar randevu almayı denicem. Çok saçma hem aşılama yapıyorlar hem tüp bebek parası alıyorlar. Kendi ihmalleri sonuçta. Ama yapcak bişey yok her zaman onları dedikleri olur zaten.
Cumaya aldım randevuyu canım. Ben eşimle gitmek istiyordum o yüzden cumartesi istedim dolu dediler. Sonra kendim gitme kararı aldım ve tekrar aradım. Benim durumum değişik bakalım ne dicek. Hangi tedavi olursa olsun başlıcam. Böyle hamile kalmayı beklemek çok kötü. 7 ay önce normal yoldan gebe kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha öncesindede 2 kez dış gebelik geçirdim. Sol tüpüm bağlandı. 4 yıllık evliyim artık doğru dürüst hamile kalmak istiyorum.Sanirim rapor la 2,5 gibi oluyor..bende ugrasmadim raporla .aslinda baya iyi olcak ama...sorma yaa hata varmi onuda bilmiyorumki sanki gerrken hersey yapıldı. Bilmiyorum artik hayrlisi..evet genelde hep dolu oluyor nihat bey..eertesi güne falsndami vermediler .dene bakalim..sen hemen baslicakmisin tedaviye o zaman ?
Himm üzüldüm cnm.neden acaba kalni durmusCumaya aldım randevuyu canım. Ben eşimle gitmek istiyordum o yüzden cumartesi istedim dolu dediler. Sonra kendim gitme kararı aldım ve tekrar aradım. Benim durumum değişik bakalım ne dicek. Hangi tedavi olursa olsun başlıcam. Böyle hamile kalmayı beklemek çok kötü. 7 ay önce normal yoldan gebe kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha öncesindede 2 kez dış gebelik geçirdim. Sol tüpüm bağlandı. 4 yıllık evliyim artık doğru dürüst hamile kalmak istiyorum.
Amin inşallah canım. Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin.Çok geçmiş olsun cnm..Rabbim bidaha yasatmasin inşallah.
Gittnmi doktra ne dedi merak ettimAmin inşallah canım. Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin.
Evet gittim. Bu ay klomen kullanıcam şansı artırmak için. Aşılama için erken dedi. Hayırlısı artık.Gittnmi doktra ne dedi merak ettim
Hayirlisi bakalım..o zaman pek bisey görmedi sende asilama icin erken dedigine gore..Evet gittim. Bu ay klomen kullanıcam şansı artırmak için. Aşılama için erken dedi. Hayırlısı artık.
7 ay önce düşük yaptığım için belki tekrar hamile kalırım diye beklememi istedi. Bi 3-4 ay denicem bu klomeni. Olmazsa tekrar gidicem artık.Hayirlisi bakalım..o zaman pek bisey görmedi sende asilama icin erken dedigine gore..
sorunu anlamadım canım. Dönüş derken sonuç mu diyorsun. ben daha tüp bebeğe geçmedim. şimdilik klomenle deniyorum. Tüp bebek yapan 3 doktor var orda. Nihat, Rıdvan, Babür bey. Ben Nihat beye gidiyorum. Memnunum. Rıdvan beyede gitmiştim ama memnun kalmadım. Birde sgk anlaşması yok onun için çok pahalı. Muayne ücreti 120 tl. Babür beyde Pamukkale Üni. Prof. Onun hakkında bi bilgim yok.ERPA DAN DÖNÜŞ ALAMAYAN VARMI BAŞARI DURUMLARI NEDİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?