denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Arkadaslar bende nasip olursa agustosta basliycam tedaviye.. babur kaleli ile basliycaz.. hepimiz agustosta heycanli olucaz desenize:) insallah birlikte guzel sonuçlar aliriz..
 
Arkadaslar bende nasip olursa agustosta basliycam tedaviye.. babur kaleli ile basliycaz.. hepimiz agustosta heycanli olucaz desenize:) insallah birlikte guzel sonuçlar aliriz..
Şimdiden hayirli olsun tedavin..insallah olumlu sonuçlar aliriz hepimizde..Babür beyde yumurta toplama ve transfer i erpada yapiyormus demi ?
 
Bende gidicem Nihat beye. Daha öncesinde Rıdvan beye gitmiştim ama memnun kalmadım. Başından savıyor hemen. SGK anlaşması olmamasıda cabası. Bir sürü Doktora gittim ama Nihat beyde tedavi olucam. Aşılama fiyatı ne kadar biliyormusunuz? Ya da Tüp Bebek?
 
Tup bebek 4,5 - 5 civari canım. .asilamayi bilmiyorum. .benim son asilama oldu ama tekrar tup icin gidecegimden hic parayi konusmadik..tup olcakken asilamaya dondu çünkü. .yani biz tup bebek parasi ödedik..
 
Çok büyük bi fark yoksa rapor için uğraşmıcaktım da onun için sordum. Çok sıkıldım artık testlerden doktorlardan. Artık bi sonuç almak istiyorum. Nihat bey çok doluymuş randevu alamadım. Haftaya tekrar randevu almayı denicem. Çok saçma hem aşılama yapıyorlar hem tüp bebek parası alıyorlar. Kendi ihmalleri sonuçta. Ama yapcak bişey yok her zaman onları dedikleri olur zaten.
 
Sanirim rapor la 2,5 gibi oluyor..bende ugrasmadim raporla .aslinda baya iyi olcak ama...sorma yaa hata varmi onuda bilmiyorumki sanki gerrken hersey yapıldı. Bilmiyorum artik hayrlisi..evet genelde hep dolu oluyor nihat bey..eertesi güne falsndami vermediler .dene bakalim..sen hemen baslicakmisin tedaviye o zaman ?
 
Cumaya aldım randevuyu canım. Ben eşimle gitmek istiyordum o yüzden cumartesi istedim dolu dediler. Sonra kendim gitme kararı aldım ve tekrar aradım. Benim durumum değişik bakalım ne dicek. Hangi tedavi olursa olsun başlıcam. Böyle hamile kalmayı beklemek çok kötü. 7 ay önce normal yoldan gebe kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha öncesindede 2 kez dış gebelik geçirdim. Sol tüpüm bağlandı. 4 yıllık evliyim artık doğru dürüst hamile kalmak istiyorum.
 
Himm üzüldüm cnm.neden acaba kalni durmus inşallah bidsha oyle olmaz..tupun niye baglandiki ? Allah yardimcimiz olsun..sen 4 yil diyorsun ben 14 yildir bebek hasreti cekiyorum..
 
Kan pıhtılaşması var bende ve dozu az gelmiş olabilir demişti Rıdvan bey. Düşük nedenimi açıklayacak başka bişey bulamadılar. Tüpüm dış gebelikten dolayı iltihaplanmış ve şişme yapmış. O yüzden bağlandı. Bu ameliyatımıda Nihat bey ve Rıdvan bey yapmışlardı. 40 yılın başı doğru giden bi hamilelik yaşamıştım o da hüsran oldu. Bu işler yıla bakmıyor sanırım. Kısmetinde varsa oluyor. Beklemek çok zor
 
Hayirlisi bakalım..o zaman pek bisey görmedi sende asilama icin erken dedigine gore..
7 ay önce düşük yaptığım için belki tekrar hamile kalırım diye beklememi istedi. Bi 3-4 ay denicem bu klomeni. Olmazsa tekrar gidicem artık.
 
ERPA DAN DÖNÜŞ ALAMAYAN VARMI BAŞARI DURUMLARI NEDİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
 
ERPA DAN DÖNÜŞ ALAMAYAN VARMI BAŞARI DURUMLARI NEDİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
sorunu anlamadım canım. Dönüş derken sonuç mu diyorsun. ben daha tüp bebeğe geçmedim. şimdilik klomenle deniyorum. Tüp bebek yapan 3 doktor var orda. Nihat, Rıdvan, Babür bey. Ben Nihat beye gidiyorum. Memnunum. Rıdvan beyede gitmiştim ama memnun kalmadım. Birde sgk anlaşması yok onun için çok pahalı. Muayne ücreti 120 tl. Babür beyde Pamukkale Üni. Prof. Onun hakkında bi bilgim yok.
 
çok pahalıymış erpa ben hiç böyle duymamıştım
kime sorsam erpayı asla tavsiye etmiyorlar napıcam bilmiyorum
peki sen antalya ve izmir falan araştırmamışmıydın erpayı neden tercih ettin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…